Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Indította
spangle
, 2001. augusztus 30. 21:59
Írta 2004. szeptember 07. - 19:12

Hi!
Ha valakinek egy mobster kerékpárja van akkor annak például melyik három versenyen kell elindulnia? Megatlálható ezek listája valahol?
Ha valakinek egy mobster kerékpárja van akkor annak például melyik három versenyen kell elindulnia? Megatlálható ezek listája valahol?
Írta 2004. augusztus 25. - 10:47

Visszajöttünk a Kelly's hazájából Szlovákiából, találkoztunk néhány példánnyal, de meglepõen nem túl sokkal. Inkább az Authorok voltak jobban elterjedve.
TheDeath: Hová tetted fel az eredményeket? Saját weblapra?
TheDeath: Hová tetted fel az eredményeket? Saját weblapra?
Írta 2004. augusztus 10. - 11:11

Tiberius!
Jómagam vettem egy Mobstert és én egyenlõre az internetre tettem fel az eredményeimet, de még nem lettem lecseszve semmiért (pl: hogy rosszak lennének az eredmények
), de a bringa nagyon kis tutti...egyébként nem érdekel vkit egy ilyen felszerelés?
Jómagam vettem egy Mobstert és én egyenlõre az internetre tettem fel az eredményeimet, de még nem lettem lecseszve semmiért (pl: hogy rosszak lennének az eredmények

Írta 2004. augusztus 06. - 16:56

A debreceni x factorban vettem a bicajt. A teleszkópot csak az egy fokkal jobb gila t4-re cseréltem (ennyire tellett 
Most az árán gondolkodom, talán 23-ért számították a capa t4-et, és 26 volt a gila, de esküdni nem mernék rá (több dolgot is cseréltek, én meg a végösszeget figyeltem, ugye....) Viszont 3ezer 1-2száz forint volt a két teleszkóp közt a különbözet, az biztos.

Most az árán gondolkodom, talán 23-ért számították a capa t4-et, és 26 volt a gila, de esküdni nem mernék rá (több dolgot is cseréltek, én meg a végösszeget figyeltem, ugye....) Viszont 3ezer 1-2száz forint volt a két teleszkóp közt a különbözet, az biztos.
Írta 2004. augusztus 06. - 16:49

Hi cerealkilla!
Hol vetted a bringát? Milyenre cserélted a telót, és milyen áron számították be a másikat?
Hol vetted a bringát? Milyenre cserélted a telót, és milyen áron számították be a másikat?
Írta 2004. augusztus 06. - 11:19

Na emberek, megvettem a bringát! :) Végül Quartz lett, de még vásárláskor cseréltettem rajta pár dolgot (gumit, telót, kormányrudat). Remélem, beválik.
Ha esetleg valakinek szintén quartza van, jó volna, ha megírná a tapasztalatait (csak hogy tudjam, mire számíthatok az elkövetkezõ párszáz kilométeren ;)
Ha esetleg valakinek szintén quartza van, jó volna, ha megírná a tapasztalatait (csak hogy tudjam, mire számíthatok az elkövetkezõ párszáz kilométeren ;)
Írta 2004. július 21. - 23:09

Baldestorm, megnyugodhatsz, arra fogod használni, amire való a bringa. Sok-sok kilométert tekerj vele!
Ma láttam egy 8300-ast (outi). Mit mondjak, elég feltûnõ jelenség, tetszik. Aero csöveknyeregcsõ belapítva a hátsó keréknek, és a fényezés... jól eltalálták, pofás a gép.
Ma láttam egy 8300-ast (outi). Mit mondjak, elég feltûnõ jelenség, tetszik. Aero csöveknyeregcsõ belapítva a hátsó keréknek, és a fényezés... jól eltalálták, pofás a gép.
Írta 2004. július 21. - 09:08

Írta 2004. július 20. - 20:46

nehogymár most csússzon át a kelly's topic a második oldalra, mikor már csak 12 nap választ el a salamanderemtõl

Írta 2004. július 14. - 20:35

Sziasztok!
Ma vettem egy szolid Scorpiot
és szeretném tudni, hogy milyen tapasztalataitok vannak az ilyen típusú/árkategórájú bringákkal?
Nem eksönbrutál használatra, csak általában sima terepre, kis túrákra tervezem eleinte.
Elõre is köszi!
Ma vettem egy szolid Scorpiot

Nem eksönbrutál használatra, csak általában sima terepre, kis túrákra tervezem eleinte.
Elõre is köszi!
Írta 2004. július 12. - 16:39

ez gyors volt 
szóval a teleszkópról annyit olvastam (a salamanderérõl), hogy kb 500 kilométer után lett puhább, de a kisebb rázkódásokat akkor sem csillapítja.
hmm. szóval a razor blade sem jobb, mint a double combat, csak vastagabbnak tûnik...
mondjuk a hajtómû típusszáma alapján a quartzban még a salamanderénél is gyengébb van....

szóval a teleszkópról annyit olvastam (a salamanderérõl), hogy kb 500 kilométer után lett puhább, de a kisebb rázkódásokat akkor sem csillapítja.
hmm. szóval a razor blade sem jobb, mint a double combat, csak vastagabbnak tûnik...
mondjuk a hajtómû típusszáma alapján a quartzban még a salamanderénél is gyengébb van....
Írta 2004. július 12. - 16:28

sziasztok, most szeretnék kelly's bringát venni (quartz-oxygen-salamander közül valamelyiket), és a honlapot nézve feltûnt, hogy a quartz és a salamander típusokba razor-blade abroncsokat tettek, a többibe pedig többnyire double combatot. a testbike.hu-n nem találtam semmit ezekrõl. aki tudja, hogy milyenek (rosszabb vagy jobb a razor blade), legyen szíves írjon valamit.
ja, és jók ezek a tektro fékek, amik majdnem minden kelly's bicajon vannak? ezekrõl sincs semmi a testbikeon. ha válaszol valaki, annak elõre is köszönöm
Szia!
Szomszéd most vett Salamandert. Végül is egy jó bicikli csak a hajtõmûve és a teló nem tetszik(hiába tekerjük nem sokat változik, meg alapból van benne vmilyen szintû kotyogás). Másik srácnak van double combat-os kereke. Egy éve használja enyhe terepen és csak azután kellett centrozni hogy nekiment egy fának, de ha durvább terepen küldenéd szerintem elkell egy jobb(ugyanez elmondható a razorbladere is).
A tektro v-fék nekem bejött, megfelelõ karbantartás mellett ennyi pénzért megéri. Sokkal jobb mint a hasonló márkájú alap tárcsafék, az szörnyû.
Írta 2004. július 12. - 15:51

sziasztok, most szeretnék kelly's bringát venni (quartz-oxygen-salamander közül valamelyiket), és a honlapot nézve feltûnt, hogy a quartz és a salamander típusokba razor-blade abroncsokat tettek, a többibe pedig többnyire double combatot. a testbike.hu-n nem találtam semmit ezekrõl. aki tudja, hogy milyenek (rosszabb vagy jobb a razor blade), legyen szíves írjon valamit.
ja, és jók ezek a tektro fékek, amik majdnem minden kelly's bicajon vannak? ezekrõl sincs semmi a testbikeon. ha válaszol valaki, annak elõre is köszönöm
Írta 2004. július 12. - 15:34

Hali! Nekem egy Salamanderem van, 1 hónapja vettem. Eddig kb. 100 km-t tekertem. Szerintem nagyon frankó!
Nektek mi a véleményetek róla?

Írta 2004. július 05. - 17:33

A downgrade ritkán kifizetendõ... Vágott nyaku teló pedig ált. csak akcióban megy el, vagy egy másik csereberélésben, szóval tényleg nem nagy biznisz az ilyen csere.
Mindenesetre olyan boltot kell keresned, ahol alapvetõen hajlamosak ilyen szintü telót árulni (no meg kellyst is természetesen). Nem ismerem a Fülöpöt konkrétan, de mintha nem tartozna a frekventált elit boltok közé. Így náluk vélhetõen nem sokan keresnek ilyen telót, tehát nem szivesen tartják benne a pénzüket, mert kitudja mikor és mennyiért tudják eladni. A bontott teló rádásul garija mindig macerásabb stb.
Mindenesetre olyan boltot kell keresned, ahol alapvetõen hajlamosak ilyen szintü telót árulni (no meg kellyst is természetesen). Nem ismerem a Fülöpöt konkrétan, de mintha nem tartozna a frekventált elit boltok közé. Így náluk vélhetõen nem sokan keresnek ilyen telót, tehát nem szivesen tartják benne a pénzüket, mert kitudja mikor és mennyiért tudják eladni. A bontott teló rádásul garija mindig macerásabb stb.
Írta 2004. július 05. - 17:12

Miért ne lenne megoldható? A boltok többségében szerintem igen, de kérdezd meg, és az árat is.
Ha drága bicajt akarsz venni meglehetõsen segítõkészen állnak az emberhez!
Hi!
Email-ban megkérdeztem Fülöp Kerékpárt, hogy lehet-e alkatrészt cserélni. Azt válaszolták,hogy simán mindent és bolti áron beszámolják a cserélt alkatrészt. Mondom jó.
Másnap felhívom õket, hogy szeretnék egy Mystery-t(300k, 280k akciósan) Axel Superrel, mert azért ugye nem is tudnék kihasználni egy Skareb Supert meg nem illik egy 280k-s bringába. Erre azt mondják, hogy többe kerülne ha kicserélném ???, nem tudják beszámítani bolti áron stb.
Írta 2004. július 05. - 11:34

Sziasztok!
Van olyan bolt ahol megoldanák, hogy egy Kelly's Mysterybe Skareb Super helyett csak egy Axel Super legyen?
Így kb. mennyibe kerülne a bringa?
Miért ne lenne megoldható? A boltok többségében szerintem igen, de kérdezd meg, és az árat is.
Ha drága bicajt akarsz venni meglehetõsen segítõkészen állnak az emberhez!
Írta 2004. június 26. - 20:04

Hello!
El szeretném adni idén áprilisban a RideBike-ban vásárolt MAGNUS-omat. Ára 100.000 forint. (új ár 129.900.-, még 10 hónap garancia) Egy Ritchey Comp V3 SPD pedál van rajta plusszban. 200Km van a kerékpárban, 17.5-ös a váz mérete, bordó -ezüst. Gyakorlatilag karcolásmentes, új.
Telefon: 30 535 63 47
Endre
El szeretném adni idén áprilisban a RideBike-ban vásárolt MAGNUS-omat. Ára 100.000 forint. (új ár 129.900.-, még 10 hónap garancia) Egy Ritchey Comp V3 SPD pedál van rajta plusszban. 200Km van a kerékpárban, 17.5-ös a váz mérete, bordó -ezüst. Gyakorlatilag karcolásmentes, új.
Telefon: 30 535 63 47
Endre
Írta 2004. június 25. - 21:44

Sziasztok!
Van olyan bolt ahol megoldanák, hogy egy Kelly's Mysterybe Skareb Super helyett csak egy Axel Super legyen?
Írta 2004. június 23. - 16:10

egyébként talán cromo vázba célszerûbb a merevilla, mint aluvázba, mert alu esetén állítólag kitágíthatja a fejcsövet...