Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Oldoaktree

Oldoaktree

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Szia Tiberius!

Kösz hogy érdeklõdsz. Holnap lesz a nagy nap. Nem volt piros a nagyker-ben, de ma szállitanak és holnap mehetek érte.
Szóval ha suhan egy szép keró és piros biztos én leszek :)))))))

Majd irok milyen volt az elsõ :)))

üdv és hajtsatok mnt a fák :)

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Hali!

Meg tudnátok mondani, mekkora az Imagine váz fejcsövének hossza? A honlapon csak a fõméreteket adják meg, és nem találtam mérettáblázatot sem.

Köszi!

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Oldoaktree: megkaptad az Axist? Milyen a "kis piros"? :D

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Sziasztok!

Kíváncsi lennék, hogy van e itt a fórumozók közül olyan, aki Mobster-t vett akcióban?
Csak mert ott ugye fel volt tüntetve, hogy ennek feltétele, hogy évi 3x versenyen kell részt venni a mezzel+keróval.
Ellenõrzi ezt valaki?

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Sima aluötvözetbõl készülnek a cseppformájú csövek.
Ne gondolj semmi hókuszpókuszra. ;)
Annyi, hogy az alsó- és felsõcsõ nem körkeresztmetszetû. Légellenállásban kevés, de szilárdságtanilag nagyobb a haszna. Ha meg nem tetszik a teló, használd merevvillával! Csak plusz súly lenne.

Az outi vázak is aluból készülnek, mégsincs teló bennük.

Oldoaktree

Oldoaktree

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Sokat írtok a MTB kategóriás Kelly's-ekrõl, de mi a helyzet a cross kategóriájuk terén?
Elsõsorban az Axis érdekel. Sehol nem találok adatokat pl a váz anyagáról, milyen alut takar a megnevezés aeroprofile alloy? Sokan riogattak azzal is hogy egy aluvázas kerónak nem egészséges a fixvilla, de nekem nem tetszik a teló :) bocs. Akkor mi a megoldás egy aluvázas bringa esetén? Szóval mit gondoljak az Axisrõl ez a fõ kérdés :)

elõre is kösz és nagyon király hogy van Kelly's topic. Kell az infó....

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Én azt hallottam hogy különbözõ gyártók azonosnak méretezett vázai meglepõen eltérõ méretûek lehetnek...

lazarus

lazarus

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
nem lett volna felesleges, mert tudtam volna mondani hogy ne a scorpio-t ( 70000 ), hanem a spidert ( 75000 ) vagy a quartz-ot kérem mégis. no mindegy, szinben a scorpio jött be.

amúgy úgy láttam hogy a váz, váltó ( altus/alivio ) ugyanaz ezeknél, az elsõ villa, fékkar, elsõ kormányváltó ami miatt drágább a quartz ( 85000 )

mivel a váz azonos, késõbb tudok még csilivili cuccokat cserélni rajta.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Ahoj!

Felesleges nyugtatni, ha már megrendelted ;)
A felszerelés más, hasoló árú bicón is uaz, max. a vázban tér el, de sztem nem lesz jó ideig probléma, ha megfelelõen használod.

Kérdésem is lenne:

Melyikõtöknek van tapasztalata a Phanatic vázzal?
17ezerért nagyon jó vételnek tûnik, ciklokrossz gépet akarok építeni belõle. 622-es kerék, V-fék...

lazarus

lazarus

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
ahoj sporttársak.

én ma ruháztam be egy kelly's scorpio bicajra ( mivel nem vagyok hardcore bicajos ) árban ez volt elfogadható, a müanyag fékkarokat rögtön lecseréltettem, a 195 cm magassághoz 21.5-ös méretet passzintottam.

nyugtassatok meg hogy ez a márka, ez a tipus, egy ilyen alapfelhasználú lúzernek abszólute jó választás volt. néha csapatok a budai hegyoldalban, és a városban..

holnap kapom kézhez...

köcce.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Ksamat!
Én 175 cm magas vagyok, és a mostani bicajom 19-es. Szerintem kicsi neked a 17,5-ös vázméret.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Üdv.

Ksamat én is Kelly's bringát akartam,aztán sajna nem jött össze.A vázzal kapcsolatban annyi a tapasztalatom,hogy nézegettem a 17.5" illetve a 19.5" vázzal készült bicikliket.Nem tekertem csak a boltban próbáltam.Nekem a magasságom annyi mint neked 178cm.Szerintem a 19.5" váz méret a megfelelõ.Én úgy láttam az a méret a jó.Próbáld ki azt,hogy beállsz a nyereg és a kormány közé középre és kb. három újnyi hézag van a csõ és a nemes szerved között.

ksamat

ksamat

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Salamander

Fojtatom: Szóval azt elfelejtettem írni 178 cm magas vagyok ezért választottam a 17,5 vázat, mert a 19 nagynak tünt és mondták. Az üléscsõ majdnem maxig van kihúzva. És a kormányt megemeltem 2 cm rel. Érdemes figyelni, a Kalloy kormányokat a Bike positiv is gyártya és olcsóbb. Van aki lebecsmérelte a trekto fékeket, nekem jól mûködnek, szépen fognak. Még meredek földúton is..Eleinte csak észrevétel szintjén, késõbb már kíváncsiságból is megnéztem mi az a henger alakú kb 3cm hosszú bigyó az elsõ féknél a Bowdenbe kötve. Elõször a felirat miatt csak reklámnak hittem ,de ez egy egyszerû blokkolásgátló, ami nem rossz, fõleg hogy sok bukást hallottam már azért mert átesett a kormányon fékezéskor. Jól mûködik, és egy rúgócserével változtatható. És ami nagyon tetszik a bicikli desingjébe beleiillik :). Jól fut a gép és kényelmes. Ezt a nyeregre is érthetem. A teló az én 76kg alatt csodálatosan mûködik. A vátókkal sincs probléma.Szerintem jó válastás. A Merida volt a másik bicikli amit kinéztem (570 es) de mint utólag volt szerencsém kipróbálni a meridát, erõs szép váza van de semmi több.. a felni szimpla, a teló nagyon szar, már újonan nagyon kotyog és benyomni két emberes dolog. S a hajtómû is furcsán inbolygot benne. Úgyhogy a kellys sokkal jobb. még ha 2 cm rel rövidebb váza is van.

ksamat

ksamat

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok

Most találtam rá erre a beszélgetésre, így leírok egy két gondolatot, kb 3 hónapja van Kellys Salamaderem 17,5 colos, szürke, ez jobban tetszett.
kb 1000 Km van benne, ez alatt semmi baj nem volt vele, sõt kb 500 km után kezdett a teló jól mûködni, s szerintem egy kenés majd kell, mert száraznak tünik. Mikor megvettem a telóról a porvédõ felcsúszott, bele tele is ment porral, a forgalmazóval beszéltem, s kapásból azt mondta cseréljük ki. Nagyon tetszett a hozzáálása, kb 3 hét alatt megi is jött az új addig használtam a régit. Sõt a boltban be is ragasztották az új porvéfõt , hogy ne csússzon fel. Én még vettem rá gumiharisnyát, hogy a szár ne koszolódjon, ami poén a 3000 Ft os harisnyán is egy salamander van. Ami egy kicsit izgat az az a váz geometriája, rövidnek találom. Bár lehet hogy azért mert nem sportcélokra készült és nem kell feküdni rajta. Kényelmesnek kényelmes.. Most mennem kell de még írok.. Ha valaki tud tapasztalatot írni errõl a vázról, ha jól tudom oxigénnek, és Quarcznak is ilyen váza van, várom..

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Hello affelõl érdeklõdnék, h nem tudja-e vki, h milyen széles a Salamander/Spider/Oxygen/etc. monoblock vájata? CSak mert úgy vennék most monoblockot, h az a jövõre vásárlandó Kelly's-be beleférjen...

thx

Miky

Miky

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Köszi Jupiter, majd ha arra járok megnézem van-e még hátizsák a Hugoban.

Tudom hogy van magyar nyelvü honlap is, de ott nem láttam a hátizsákok árát.

Jupiter

Jupiter

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Az elõzõ oldal alján van a megoldás.
Itt láttam táskákat (hangsúly a múlt idõn), meg bukót és mezt is.
Mez volt még a ridebike-ban is.

Miky van magyar nyelvû lap is...
http://www.kellys-bicycles.com/

Miky

Miky

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Sziasztok, tudja valaki, hogy hol lehet kapni a Kelly's honlapján látható tartozékokat? (hátizsák, mezek, sisakok stb.)

Én egy hátizsákot néztem ki magamnak. Egy 20 literes Kelly's hátizsák a szlovák nyelvü lapon 899 Sk az kb. 5600 HUF lehet.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Azon tûnõdöm, lesz-e megint Kelly's Racing Support...A zidei Mobster nagyon megérte, a 2005-ösrõl nem kéne lemaradni. Infó?

Lovas

Lovas

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Hali!

Én Sopronban vettem még tavaly nyár elején a felhalmozódott D-hitelbõl (aki fõiskolás tudja mirõl beszélek) az azóta a szívemhez nõtt Quartz-omat. Vettem volna jobbat is, de a fõiskolás szegény ember, vagy eszik vagy teker :)

A vásárlásnál abszolút simán ment minden. Bementem csütörtökön a boltba, megnéztem a kínálatot, de pont Quartz nem volt. A hölgy még akkor felhívta a szállítót, másnap már ott volt a bicaj. Más kérdés hogy 15.-éig kellett várnom a D-hitelemre :)

Azóta benne van 2000 km. Egy problémám merült fel, a jobboldali fék-váltókar ment gallyra, de azt garanciában ki is cserélték, azóta simán mûködik, meg vagyok elégedve. A másik problémám a kopó hátsó gumi, dehát, aki szereti az olyan lejtõket ahol álló hátsó kerékkel gyorsul lefelé az ember nem csodálkozik nagyon :)

Legjobbakat!