Miky!
Az én baráti körömben van néhány Kelly's mint már korábbn írtam, igaz tavalyi modellek.
Magnus is van, a srác nem nagyon gyilkolja, de hegyekben is használta már, Duna-Marcin is elõfordult vele, baj nem akadt.
Spiderrel volt gond (tavalyi modellel), telo nem nagyon jó benne.
Quartz is ok.,
Nekem Majestic van, én most cserélem a telót, kicsit kotyog... Gariban cserélik, úgyhogy nem gond.
Amúgy jól müxik minden, és azért gyilkolom ha kell... ;D
Szóval én lehet Magnust vennék abban a kategóriában!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Indította
spangle
, 2001. augusztus 30. 21:59
Írta 2004. április 18. - 14:55

Írta 2004. április 18. - 11:45

Hát a Salamander és a Magnus között igazából csak a pénz dönt. Szerintem mindkettõ megéri és neked enyhe terepen egyikkel sem lesz bajod. A helyedben talán az olcsóbbat...
A Quartzot inkább nem, az elsõ váltó altus :-\
Bár még nem használtam, de akkor inkább az Oxigen + 10 ezerért.
Sõt talán az O még a salamandernél is jobb lehet, ha számít az, hogy van 27 seb.
Hát ez nem tudom, hogy segít-e. Remélem...
A Quartzot inkább nem, az elsõ váltó altus :-\
Bár még nem használtam, de akkor inkább az Oxigen + 10 ezerért.
Sõt talán az O még a salamandernél is jobb lehet, ha számít az, hogy van 27 seb.
Hát ez nem tudom, hogy segít-e. Remélem...
Írta 2004. április 17. - 21:53

Jupiter, köszi a választ!
Akkor leszükült a választás a Salamander és a Magnus típusokra. Nekem egyébként a Quartz is tetszett. Azt tulajdonképpen miért nem ajánlod?
Nézve a típusokat és a felszereltségeket és az árakat, egy kis ürt látok a Salamander és a Magnus között. Itt van egy 30.000 Ft-os rés. Az Oxygen és a Salamander között pedig csak 2.000 Ft a különbség. A kettö közül melyik a jobb választás?
Akkor leszükült a választás a Salamander és a Magnus típusokra. Nekem egyébként a Quartz is tetszett. Azt tulajdonképpen miért nem ajánlod?
Nézve a típusokat és a felszereltségeket és az árakat, egy kis ürt látok a Salamander és a Magnus között. Itt van egy 30.000 Ft-os rés. Az Oxygen és a Salamander között pedig csak 2.000 Ft a különbség. A kettö közül melyik a jobb választás?
Írta 2004. április 17. - 12:04

Miky ilyen felhasználási területre szerintem bármelyik megteszi. Nem nagyon lesz gondod vele.
Barátom 4 éve használ magnust és még nem volt vele baja. Nem bánta meg.
Ezek a mostaniak meg már igencsak jobbak mint anno 4 éve. Talán quartz fölött bármit választhatsz...
Barátom 4 éve használ magnust és még nem volt vele baja. Nem bánta meg.
Ezek a mostaniak meg már igencsak jobbak mint anno 4 éve. Talán quartz fölött bármit választhatsz...
Írta 2004. április 16. - 23:49

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy kinek van tapasztalata az "olcsóbb" Kelly's -ekkel. Én kb. 100 - 130 eFt-ot tudok rászánni és errõl az árkategóriáról sajnos nem sokat lehet olvasni ebben a topikban.
Tehát szeretném a véleményeteket kérni a Quartz az Oxygen a Salamander és a Magnus típusokkal kapcsolatban.
Én hobby célra szeretném használni heti max. 2-3 alkalommal, kerékpárutakon és enyhe terepen.
A válaszokat elöre is köszi.
Szeretném megkérdezni hogy kinek van tapasztalata az "olcsóbb" Kelly's -ekkel. Én kb. 100 - 130 eFt-ot tudok rászánni és errõl az árkategóriáról sajnos nem sokat lehet olvasni ebben a topikban.
Tehát szeretném a véleményeteket kérni a Quartz az Oxygen a Salamander és a Magnus típusokkal kapcsolatban.
Én hobby célra szeretném használni heti max. 2-3 alkalommal, kerékpárutakon és enyhe terepen.
A válaszokat elöre is köszi.
Írta 2004. április 16. - 22:50

Hali!
Nem túl vészes a dolog csak a nyergcsõnél van egy kis repedés (kb. 2 mm).
De valami iszonyatossan recseg, ha rajta ülök, ezért gyanítom, hogy az lehet a gond.
Ülést már cseréltem a nyeregcsõ meg jónak néz ki.
Pedig elég strapabíró váznak néz ki és eddig sok mindent túlélt már.
Ja és Imagine 2002-es.
Nem túl vészes a dolog csak a nyergcsõnél van egy kis repedés (kb. 2 mm).
De valami iszonyatossan recseg, ha rajta ülök, ezért gyanítom, hogy az lehet a gond.
Ülést már cseréltem a nyeregcsõ meg jónak néz ki.
Pedig elég strapabíró váznak néz ki és eddig sok mindent túlélt már.
Ja és Imagine 2002-es.
Írta 2004. április 16. - 22:43

Kicsit repedt? :-[
Mit csináltál vele?
CSak azér, h mennyit bírnak ezek a vázak? ??? ja, és milyen váz?
Köszi!
Mit csináltál vele?
CSak azér, h mennyit bírnak ezek a vázak? ??? ja, és milyen váz?
Köszi!
Írta 2004. április 16. - 22:26

Nem tudja valaki, hogy a Kelly's vázakra hány év garancia van? És kihez forduljak, ha kicsikét repedt?
Köszi!
Köszi!
Írta 2004. április 14. - 17:40

Írta 2004. április 14. - 17:39

Az elõzõ hozzászóláson lévõ linkre kattintva bármilyen Kelly's váz árát megtudhatod!
Írta 2004. április 14. - 08:26

Elõbb ráakadtam a Ride Bike-ban, egy kelly's ázuk van, többek közt a spiderbe való ("Protec alloy"), 21rugó
! Azért ez nem is olyan drága, mint gondoltam... 8)

Írta 2004. április 13. - 16:29

Írta 2004. április 13. - 16:27

Írta 2004. április 13. - 16:04

Írta 2004. április 01. - 19:34

Írta 2004. április 01. - 17:18

Hali!
Debrecenben az X-Factorban van egy Majestic eladó váz.
De szerintem ha bemégy egy forgalmazóhoz, hoznak neked!
Debrecenben az X-Factorban van egy Majestic eladó váz.
De szerintem ha bemégy egy forgalmazóhoz, hoznak neked!
Írta 2004. március 30. - 20:36

Csá!
Láttam már egy csomó Kelly's-t, mindegyik kompletten vett gép volt. Nem tudjátok, lehet-e ilyen vázat venni önmagában, és ha igen, kb mennyiért? Hol? ??? ???Egy olyan " Protec alloy " szintû vázra gondoltam, ami a Salamanderben van... elõre is kösz!
Láttam már egy csomó Kelly's-t, mindegyik kompletten vett gép volt. Nem tudjátok, lehet-e ilyen vázat venni önmagában, és ha igen, kb mennyiért? Hol? ??? ???Egy olyan " Protec alloy " szintû vázra gondoltam, ami a Salamanderben van... elõre is kösz!
Írta 2004. március 17. - 11:29

Írta 2004. március 17. - 11:25

Üdv!
Bizony nem ugyanaz a régi/új sirmium,a régi nagyon hasonlít a predátorhoz! (ami nem baj)
http://kep.tar.hu/co.../pic4651465.jpg
Bizony nem ugyanaz a régi/új sirmium,a régi nagyon hasonlít a predátorhoz! (ami nem baj)
http://kep.tar.hu/co.../pic4651465.jpg
Írta 2004. március 17. - 09:38

Hát igen, mindenki a sajátját védi... 
De azért elég nagy különbség van a két bicó között, nem hiszem, hogy a 2002-es Olimpia nagyon különbözne a 2003-tól! Vagy igen? ???

De azért elég nagy különbség van a két bicó között, nem hiszem, hogy a 2002-es Olimpia nagyon különbözne a 2003-tól! Vagy igen? ???