Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
A 2008-as Aeronról van valakinek tapasztalata? (Tetszik a Koga-Miyata is, csak egy kissé drága...:wallbange )

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

Hát, ez a gumi kérdés szerintem hasonló mint a nyereg, pedál dolog... kinek mi a megfelelõ, kinek mi tetszik. Olyat tuti nem lehet találni ami mindenkinek jó lenne, sajnos ezt ha nem tetszik ki kell cserélni.
De én azt kívánom ennél nagyobb gondod soha ne legyen a MadMan-el! :D

Az a baj h a gumit nem terepre tervezték hanem aszfaltra. Terpen eszméletlenül csószik a háccsó.

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Hát, ez a gumi kérdés szerintem hasonló mint a nyereg, pedál dolog... kinek mi a megfelelõ, kinek mi tetszik. Olyat tuti nem lehet találni ami mindenkinek jó lenne, sajnos ezt ha nem tetszik ki kell cserélni.
De én azt kívánom ennél nagyobb gondod soha ne legyen a MadMan-el! :D

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Majd ha lesz pénzem akkor én is lecserélem egy össztelósra. Addig is beérem evvel. Meg addig megtanulok egy két technikát stb... Nekem ez is megfelel most.
Nem rossz a Kelly's. Van nála szarabb is.
Viszont ez a Kibix gumikülsõk nagyon szarok. Sajnos nem terepre tervezték õket. Ennyiért rakhattak volna egy jobb gumit a Madman-be.:mexico:

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

bár ott is kellemes ütemben cserélõdnek a kellizek más márkára :)

Nekem még megvan a Kellys is tigger, s ugyanúgy szeretem.:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

az alapgondolat örök:;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

:D de vagyunk... esetleg látogass el ide is: www.kellysklub.hu

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
:D de vagyunk... esetleg látogass el ide is: www.kellysklub.hu

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Kihaltatok Kelly's tulajdonosok?
Hol vagytok?
Vagy már senkinek sincs Kelly's kerékpárja?
:scared::(:bell:

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
A Hátsó külsõgumi nagyon csúszik földúton meg vizes aszfalton. A kanyartartása viszont nagyon jó. Az egész bringa jól kanyarodik. A teló nem köpi az olajat mert levegõs. Egyedül a hajtókar recseg egy kicsit. Nem tom miért. Elég könnyû gyorsítani meg tekerni is könnyû.
Sztem egy egész jól összeállított bicó az egész.
:clap::bananadan:bravo!!!

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Nagyon merev a hátulja a Madmannnek. Ezért jó könnyû tekerni viszont a gödrökben eléggé zötykölõdik, de sebaj. A váltók mostmár jól szuperálnak. Rájöttem h hogy kell helyesen kezelni. A fékeknek még be kell kopniuk meg a telón állítani kell egy kicsit mert túl kemény. De azért jó.:bananadan:love1:

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Már okozott is örömöt.
De viszont bánatot is, mert az elsõ váltó nincs helyesen beállítva ezért néha nem vált fel a 3. tárcsára. Meg nekem az elsõ váltókar kioldója visszafelé nem akar mûködni. Lehet h csak én nem tom jól kezelni, amúgy jó kis gép!:):(

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

És megvettem az én Kelly's-emet.
Pontosabban egy Kelly's Madman-t:bananadan:):):bananadan

Grat!

Én szeretem az enyémet, remélem legalább annyi örömöt szerez majd Neked mint nekem szerzett, szerez az enyém! :)

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

Gratula! Sok ezer letekert kilométert kívánok neked az Õrült Emberrel. :D

Köszi meglesz!!

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Gratula! Sok ezer letekert kilométert kívánok neked az Õrült Emberrel. :D

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Remélem a jövõhéten én is Kelly's tulajdonos leszek.:)
Egy Madman-em lesz ha összejön. Ha nem akkor Magellanom lesz.:chin:

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
A korrektség jegyében: barátom halmozottan hátrányos helyzetû Wandalja úgy tûnik, végre megérett a vázcserére. Hosszas szenvedés után ez a szegény hibás példány (aki szeretetben töltötte velünk beteges másfél évét) visszamegy a gyárba, és kapunk egy másik vázat helyette. Úgy tûnik, mégiscsak mûködik a garanciális ügyintézés. :)

Plusz megtudtuk, hogy a feljebb említett problémák elvileg a 2007-es és 2008-as össztelósoknál már nincsenek.

fetishsaman

fetishsaman

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
somló, balaton körtúrára nem kell össztelós, legalábbis én trekkinggel csináltam végig ezeket, a bakonyban is sokat tekertem egy cr-mo bringával a régi alivio szettel még a '90 évek második felében, és a sport az nem a versenyzés, és felkészülés
ahogy az orvosom mondta: ahol a versenyzés kezdõdik ott az egészség véget ér,
persze lehet nem igaz, de én elhittem,
mindenesetre az alapprobléma hogy milyet, sztm kellyst ne,
és ennyi

Repvez

Repvez

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Gondolom ezt nekem irtad.
A rugos nyeregcsö az olyan mintha ott se lenne söt még el is fordul a tengelyén.Hát igen jo a meglátásod és ezért nem akarok olyan sokat költeni rá, de a testmozgás is kell.Azért nem irom hogy sport ,mert az nekem a versenyzést és az arra valo felkészülést jelenti.És ezért nem akarom feszegetni a határaimat, söt ki se akarom hajtani magam csak eljutni A-bol B-be és különbözö látványosságokat megnézni.(Somlo, Sághegy,Balaton körtura stb.)Mint az ilyenek a kényelem nekem sokkal fontosabb mint bármi más szempont.