Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Írta 2008. április 08. - 15:58

És a Beast esetében legalább tudnék variálni éppen az adott terepnek megfelelöen ha kell merev faru ha kell össztelos ként használnám.Számomra az a lényeg hogy minél olcsobban minél többet kapjak a pénzemért.
Írta 2008. április 08. - 15:46

azt nem feltétlen de ha össztelóst akarsz -ha tényleg úgy érzed hogy szükséged van rá- akkor inkább sporólj még kicsit, (sokat) és olyan cégtõl vegyél aki tud is fulli vázat gyártani (specialized, kona, merida, giant, mondjuk) még ha nem is olcsó ...végülis a fullinál kb a váz a lényeg, a kellizel meg csak gondod lesz....nem véletlen kerülnek a vázak többe mint amiért Te komplett bicajt szeretnél. nem sznobizmusból mondom, semmi bajom a márkával, pusztán tapasztalat (szerencsére nem saját)ugy értettem az én szintemhez képest.Semmi verseny meg durvulás csak egyszerü turázáshoz lájtos terepre és útra.
Esetleg tudsz más bringát amit ki lehet hozni 100k-ból össztelósan?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. április 08. - 15:39

Esetleg tudsz más bringát amit ki lehet hozni 100k-ból össztelósan?
Írta 2008. április 08. - 15:33

.Egy jo alapot szeretnék venni .
akkor qrvára ne kellizt vegyél..
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. április 08. - 15:29

Az után érdeklödnék, hogy kinéztem magamnak egy kelly's Beast bringát,de eddig a környék boltjait végigjárva mindenhol azt a választ kaptam, hogy elfogyott és a gyárba sincsen.Az egyik helyen azt is mondták, hogy lehet hogy már nem is lesz,mert jártak már ugy hogy a gyár leszállitotta az arra az évre magyarországnak szánt összes darabszámot és többet nem küldenek.
Létezhet ilyen ?
Vagy tudtok olyan helyet ahol van 190cm-es magassághoz méretben, és még hajlandoak változtatni is a gyári felszereltségen?Mert bár most olcsobb lett a bringa,de nekem ez igy egyszerre még mindig nagyon sok igy azt szeretném hogy a váz és a telók kivételévek minden más felszerelést egy olcsobb kategoriára cserélnének ugy hogy olyan 100k környékére szoruljon az ára.Egy jo alapot szeretnék venni amit majd kicsinyenként tudom fejleszteni ahogy lesz rá keret,de addig is használnám.
köszi.
Írta 2008. március 25. - 16:40

Érdeklõdöm, van-e itt valaki, akinek össztelós Kelly's-e van, tehát Toxic, Wandal, Beast, bármelyik évi. Van némi (sajnos komoly) probléma párom bringájával, és igyekszünk kideríteni, hogy szériahiba-e. Sajnos van rá némi esély, de addig persze nem akarok írni róla, amíg nem biztos, mert egyébként jó kis márka, és nem rontanám a hírnevét ok nélkül. Ha van valaki, megírom priviben, mit kellene megnézni.
Elõre is köszi.

Írta 2008. március 13. - 10:11

Írta 2008. március 12. - 19:21

sziasztok,
vettem egy Kelly's KCC-13 kilométerórát az új Kelly's bringámra... rá is installálták, de a papírjait lenyelték és azóta sem tudják/akarják scannelve elküldeni, a neten pedig nem találom.
ha valakinek lenne ilyen órája, és megtenné, hogy bescanneli/lefotózza a manual magyar vagy angol részét, és elérhetõvé teszi, neadjisten postázza ide: mezeikrisz kukkac freemail pötty hu, azt nagyon megköszönném.
vagy ha neten elérhetõ ez, az is jó, csak akkor linket please.
köszi!
A minõség lehetne jobb is de nem akartam nagy képet csinálni.
KCC-13 manual
Írta 2008. március 12. - 10:57

vettem egy Kelly's KCC-13 kilométerórát az új Kelly's bringámra... rá is installálták, de a papírjait lenyelték és azóta sem tudják/akarják scannelve elküldeni, a neten pedig nem találom.
ha valakinek lenne ilyen órája, és megtenné, hogy bescanneli/lefotózza a manual magyar vagy angol részét, és elérhetõvé teszi, neadjisten postázza ide: mezeikrisz kukkac freemail pötty hu, azt nagyon megköszönném.
vagy ha neten elérhetõ ez, az is jó, csak akkor linket please.
köszi!
Írta 2008. március 01. - 20:39

Hozzá nem értõ vagyok! Kérdéseim a következõk lennének:
Érdemes e 10.000Ft-ot hozzátéve lecserélnem a 2 éves Kelly’s Salamander-emet egy Caprine EPIK50-re? Minõségileg melyik kerékpár az erõsebb? Engem az egészben igazából a DISC vonz a caprine-nél. De ha a váltó, stb gyengébb akkor nem cserélném le, ugyanis nincs sok gondom a salamanderrel, valamint gyengébb bicajra nincs szükségem csak azért, hogy disc-es legyen.
Köszönöm!
Balatoni bicajkölcsönzõbõl jön a tapasztalat: Kelly's és Caprine gépek egyaránt voltak a flottában. Mindegyik márkából alapbringák, nem pedig az általad említett modellek. Nem tartom okosságnak a Kelly's-t Caprine-ra cserélni...
Írta 2008. március 01. - 16:24

A Suntour Axon telóról tud valaki valamit?
üdv.
Írta 2008. február 25. - 12:40

Érdemes e 10.000Ft-ot hozzátéve lecserélnem a 2 éves Kelly’s Salamander-emet egy Caprine EPIK50-re? Minõségileg melyik kerékpár az erõsebb? Engem az egészben igazából a DISC vonz a caprine-nél. De ha a váltó, stb gyengébb akkor nem cserélném le, ugyanis nincs sok gondom a salamanderrel, valamint gyengébb bicajra nincs szükségem csak azért, hogy disc-es legyen.
Köszönöm!
Írta 2008. február 20. - 11:42

Írta 2008. február 20. - 11:40

mégegyszer?érdemesebb lenne a "milyen bringát vegyek?" topicban feltenni a kérdést, a magellannal együtt.

Írta 2008. február 20. - 11:11

mivel elég avatatlan vok a mai bringák terén, ezért megkérdezném a nálamnál kvalifikáltabb ismeretekkel rendelkezõket, hogy mennyire éri meg ár/érték arányban a következõ bringa:
Kelly's Coach 2007 (alap bolti felszereltséggel egyelõre).
Nekem alapból ilyen cross/trekking bicóra van szükségem, ezért gondoltam, hogy kb. 60-65 ezret áldoznék rá alapból.
Vagy van valakinek jobb ötlete ennyiért???
elõre is köszi!
Írta 2008. február 13. - 21:09

Írta 2008. február 13. - 19:33

Írta 2008. február 12. - 20:58

Szerintem csak azért találtál a gugliban Garciát, mert kidobott neked egy csomó Zorrós oldalt is
A pi...ba! Én meg azt hittem, az bicajos kesztyû a Garcia felirattal. De ezek szerint vívókesztyû vót:( .
:lol1: :lol1: