Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Repvez

Repvez

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Egy TG gazdaságos bringárol váltanék sztem ahhoz képest semmi gondom nem lenne egy 5x annyiba kerülö bringával, föleg hogy mint mondtam lájtos terepen használnám olyan évi 1-2000km-t kb, tehát ahhoz mérten kell teljesitenie nem kell egyböl a high-tech cucc nincsenek nagy igényeim és tudok vigyázni a dolgaimra.Eddig egy thourney válto is ugyan ugy tette a dolgát a sima rugonál meg bármi jobb lehet a telóknál.
És a Beast esetében legalább tudnék variálni éppen az adott terepnek megfelelöen ha kell merev faru ha kell össztelos ként használnám.Számomra az a lényeg hogy minél olcsobban minél többet kapjak a pénzemért.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

ugy értettem az én szintemhez képest.Semmi verseny meg durvulás csak egyszerü turázáshoz lájtos terepre és útra.
Esetleg tudsz más bringát amit ki lehet hozni 100k-ból össztelósan?

azt nem feltétlen de ha össztelóst akarsz -ha tényleg úgy érzed hogy szükséged van rá- akkor inkább sporólj még kicsit, (sokat) és olyan cégtõl vegyél aki tud is fulli vázat gyártani (specialized, kona, merida, giant, mondjuk) még ha nem is olcsó ...végülis a fullinál kb a váz a lényeg, a kellizel meg csak gondod lesz....nem véletlen kerülnek a vázak többe mint amiért Te komplett bicajt szeretnél. nem sznobizmusból mondom, semmi bajom a márkával, pusztán tapasztalat (szerencsére nem saját)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Repvez

Repvez

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
ugy értettem az én szintemhez képest.Semmi verseny meg durvulás csak egyszerü turázáshoz lájtos terepre és útra.
Esetleg tudsz más bringát amit ki lehet hozni 100k-ból össztelósan?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

.Egy jo alapot szeretnék venni .

akkor qrvára ne kellizt vegyél..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Repvez

Repvez

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Sziasztok!

Az után érdeklödnék, hogy kinéztem magamnak egy kelly's Beast bringát,de eddig a környék boltjait végigjárva mindenhol azt a választ kaptam, hogy elfogyott és a gyárba sincsen.Az egyik helyen azt is mondták, hogy lehet hogy már nem is lesz,mert jártak már ugy hogy a gyár leszállitotta az arra az évre magyarországnak szánt összes darabszámot és többet nem küldenek.
Létezhet ilyen ?
Vagy tudtok olyan helyet ahol van 190cm-es magassághoz méretben, és még hajlandoak változtatni is a gyári felszereltségen?Mert bár most olcsobb lett a bringa,de nekem ez igy egyszerre még mindig nagyon sok igy azt szeretném hogy a váz és a telók kivételévek minden más felszerelést egy olcsobb kategoriára cserélnének ugy hogy olyan 100k környékére szoruljon az ára.Egy jo alapot szeretnék venni amit majd kicsinyenként tudom fejleszteni ahogy lesz rá keret,de addig is használnám.

köszi.

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Hali!

Érdeklõdöm, van-e itt valaki, akinek össztelós Kelly's-e van, tehát Toxic, Wandal, Beast, bármelyik évi. Van némi (sajnos komoly) probléma párom bringájával, és igyekszünk kideríteni, hogy szériahiba-e. Sajnos van rá némi esély, de addig persze nem akarok írni róla, amíg nem biztos, mert egyébként jó kis márka, és nem rontanám a hírnevét ok nélkül. Ha van valaki, megírom priviben, mit kellene megnézni.

Elõre is köszi. :(

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
köszönöm! naccerû lesz!

Alfalaca

Alfalaca

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás

sziasztok,

vettem egy Kelly's KCC-13 kilométerórát az új Kelly's bringámra... rá is installálták, de a papírjait lenyelték és azóta sem tudják/akarják scannelve elküldeni, a neten pedig nem találom.

ha valakinek lenne ilyen órája, és megtenné, hogy bescanneli/lefotózza a manual magyar vagy angol részét, és elérhetõvé teszi, neadjisten postázza ide: mezeikrisz kukkac freemail pötty hu, azt nagyon megköszönném.

vagy ha neten elérhetõ ez, az is jó, csak akkor linket please.

köszi!

A minõség lehetne jobb is de nem akartam nagy képet csinálni.
KCC-13 manual
ha valamit nem talál a Google, akkor vagy rosszúl keresel, vagy nem létezik.

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
sziasztok,

vettem egy Kelly's KCC-13 kilométerórát az új Kelly's bringámra... rá is installálták, de a papírjait lenyelték és azóta sem tudják/akarják scannelve elküldeni, a neten pedig nem találom.

ha valakinek lenne ilyen órája, és megtenné, hogy bescanneli/lefotózza a manual magyar vagy angol részét, és elérhetõvé teszi, neadjisten postázza ide: mezeikrisz kukkac freemail pötty hu, azt nagyon megköszönném.

vagy ha neten elérhetõ ez, az is jó, csak akkor linket please.

köszi!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Hozzá nem értõ vagyok! Kérdéseim a következõk lennének:
Érdemes e 10.000Ft-ot hozzátéve lecserélnem a 2 éves Kelly’s Salamander-emet egy Caprine EPIK50-re? Minõségileg melyik kerékpár az erõsebb? Engem az egészben igazából a DISC vonz a caprine-nél. De ha a váltó, stb gyengébb akkor nem cserélném le, ugyanis nincs sok gondom a salamanderrel, valamint gyengébb bicajra nincs szükségem csak azért, hogy disc-es legyen.

Köszönöm!

Balatoni bicajkölcsönzõbõl jön a tapasztalat: Kelly's és Caprine gépek egyaránt voltak a flottában. Mindegyik márkából alapbringák, nem pedig az általad említett modellek. Nem tartom okosságnak a Kelly's-t Caprine-ra cserélni...

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
Van valakinek tapasztalata a 2008-as Mystery-rõl?
A Suntour Axon telóról tud valaki valamit?

üdv.
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

horitomy

horitomy

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hozzá nem értõ vagyok! Kérdéseim a következõk lennének:
Érdemes e 10.000Ft-ot hozzátéve lecserélnem a 2 éves Kelly’s Salamander-emet egy Caprine EPIK50-re? Minõségileg melyik kerékpár az erõsebb? Engem az egészben igazából a DISC vonz a caprine-nél. De ha a váltó, stb gyengébb akkor nem cserélném le, ugyanis nincs sok gondom a salamanderrel, valamint gyengébb bicajra nincs szükségem csak azért, hogy disc-es legyen.

Köszönöm!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.126 hozzászólás

mégegyszer? :)

persze, hiszen sürgõs. :)

feltettem oda is, de mivel kissé sûrgetõbb számomra a válasz, ezért mind a három helyre benyomtam... :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

moonsoul

moonsoul

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
feltettem oda is, de mivel kissé sûrgetõbb számomra a válasz, ezért mind a három helyre benyomtam... :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

érdemesebb lenne a "milyen bringát vegyek?" topicban feltenni a kérdést, a magellannal együtt.

mégegyszer? :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.126 hozzászólás
érdemesebb lenne a "milyen bringát vegyek?" topicban feltenni a kérdést, a magellannal együtt.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

moonsoul

moonsoul

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
sziasztok,

mivel elég avatatlan vok a mai bringák terén, ezért megkérdezném a nálamnál kvalifikáltabb ismeretekkel rendelkezõket, hogy mennyire éri meg ár/érték arányban a következõ bringa:
Kelly's Coach 2007 (alap bolti felszereltséggel egyelõre).
Nekem alapból ilyen cross/trekking bicóra van szükségem, ezért gondoltam, hogy kb. 60-65 ezret áldoznék rá alapból.
Vagy van valakinek jobb ötlete ennyiért???

elõre is köszi!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
és akkor most már vissza is kanyarodhatnánk a topik témájához. köszönöm

Lebowski

Lebowski

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Nem talalom Cedric-et az NWD8ba, vagy csak en vagyok vak? Mintha a trelerben lattam volna, mindenesetre szokasosan hoztak a szinvonalat:D Modern kori gladiatorok...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Szerintem csak azért találtál a gugliban Garciát, mert kidobott neked egy csomó Zorrós oldalt is :D

A pi...ba! Én meg azt hittem, az bicajos kesztyû a Garcia felirattal. De ezek szerint vívókesztyû vót:( .

:lol1: :lol1: