Sziasztok!
Az érdekelne, hogy hogyan eshettek '08-as modellek árai ekkorát a '07-es árakhoz képest. Biztos már nektek is feltûnt. Talán egy nálam jobban hozzáértõ egyén meg tudja válaszolni.
Egyébként szeretnék belépni a Kelly's tulajdonosok táborába, így erõsen fontolgatom egy Exquisite vásárlását. Esetleg ha valakinek lennének tapasztalatai errõl a bringáról, azt szívesen venném!
Másfél éve boldog tulajdonosa vagyok egy '06-os Exquisite-nek, eddig csak tisztítanom kellett, meg a láncot olajozni, és egyszer cseréltem az elsõ fékpofákat - tökéletes. Ráadásul nekem nagyon bejött a Dual Control fékváltókar a fordított húzású hátsó váltóval (a két dolog úgy tudom, általában együtt jár).
Egy gondom volt, a gyári külsõm úgy adta meg magát, hogy oldalt kiszakadt, amikor egyszerûen síkon és épp aszfalton mentem. Sebaj, vettem rá Land Cruisereket, amelyekkel tökéletesen elégedett vagyok. A kopásuk minimális, a kerék keskenységéhez képest jól tartanak, még a Dobogókõre is feljutottam vele, természetesen terepen (kb. 1700 kmt mentem vele tavaly). Ahol tolni kellett, az nem rajta múlt...

Ja igen, szinte kizárólag terepen használtam túrázásra, monti módjára, és nem vagyok pillekönnyû, de egy szava sem volt ellene.
Ha tárcsaféket is szeretnél késõbb, de tárcsafék nélkülit veszel, akkor a 17,5 méret kihúzva, mivel azon nincs tárcsafékszem, a nagyobbakon viszont igen. Na ezt én megszívtam, de ettõl függetlenül szoros érzelmi szálak fûznek a kicsikéhez.