Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Started by
spangle
, 2001. August 30. 21:59
Posted 2008. June 19. - 23:36

A 2008-as Aeronról van valakinek tapasztalata? (Tetszik a Koga-Miyata is, csak egy kissé drága...:wallbange )
Posted 2008. May 15. - 22:13

Az a baj h a gumit nem terepre tervezték hanem aszfaltra. Terpen eszméletlenül csószik a háccsó.Hát, ez a gumi kérdés szerintem hasonló mint a nyereg, pedál dolog... kinek mi a megfelelõ, kinek mi tetszik. Olyat tuti nem lehet találni ami mindenkinek jó lenne, sajnos ezt ha nem tetszik ki kell cserélni.
De én azt kívánom ennél nagyobb gondod soha ne legyen a MadMan-el!
Posted 2008. May 15. - 20:56

Hát, ez a gumi kérdés szerintem hasonló mint a nyereg, pedál dolog... kinek mi a megfelelõ, kinek mi tetszik. Olyat tuti nem lehet találni ami mindenkinek jó lenne, sajnos ezt ha nem tetszik ki kell cserélni.

Posted 2008. May 15. - 09:16

Majd ha lesz pénzem akkor én is lecserélem egy össztelósra. Addig is beérem evvel. Meg addig megtanulok egy két technikát stb... Nekem ez is megfelel most.
Nem rossz a Kelly's. Van nála szarabb is.
Viszont ez a Kibix gumikülsõk nagyon szarok. Sajnos nem terepre tervezték õket. Ennyiért rakhattak volna egy jobb gumit a Madman-be.:mexico:
Nem rossz a Kelly's. Van nála szarabb is.
Viszont ez a Kibix gumikülsõk nagyon szarok. Sajnos nem terepre tervezték õket. Ennyiért rakhattak volna egy jobb gumit a Madman-be.:mexico:
Posted 2008. May 12. - 20:50

bár ott is kellemes ütemben cserélõdnek a kellizek más márkára
Nekem még megvan a Kellys is tigger, s ugyanúgy szeretem.

Posted 2008. May 12. - 20:48

Posted 2008. May 12. - 20:42

bár ott is kellemes ütemben cserélõdnek a kellizek más márkára
de vagyunk... esetleg látogass el ide is: www.kellysklub.hu

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. May 12. - 20:40

Posted 2008. May 12. - 20:12

Kihaltatok Kelly's tulajdonosok?
Hol vagytok?
Vagy már senkinek sincs Kelly's kerékpárja?
:scared:
:bell:
Hol vagytok?
Vagy már senkinek sincs Kelly's kerékpárja?
:scared:

Posted 2008. May 05. - 15:01

A Hátsó külsõgumi nagyon csúszik földúton meg vizes aszfalton. A kanyartartása viszont nagyon jó. Az egész bringa jól kanyarodik. A teló nem köpi az olajat mert levegõs. Egyedül a hajtókar recseg egy kicsit. Nem tom miért. Elég könnyû gyorsítani meg tekerni is könnyû.
Sztem egy egész jól összeállított bicó az egész.
:clap::bananadan:bravo!!!
Sztem egy egész jól összeállított bicó az egész.
:clap::bananadan:bravo!!!
Posted 2008. May 01. - 17:46

Nagyon merev a hátulja a Madmannnek. Ezért jó könnyû tekerni viszont a gödrökben eléggé zötykölõdik, de sebaj. A váltók mostmár jól szuperálnak. Rájöttem h hogy kell helyesen kezelni. A fékeknek még be kell kopniuk meg a telón állítani kell egy kicsit mert túl kemény. De azért jó.:bananadan:love1:
Posted 2008. April 25. - 22:11

Már okozott is örömöt.
De viszont bánatot is, mert az elsõ váltó nincs helyesen beállítva ezért néha nem vált fel a 3. tárcsára. Meg nekem az elsõ váltókar kioldója visszafelé nem akar mûködni. Lehet h csak én nem tom jól kezelni, amúgy jó kis gép!
De viszont bánatot is, mert az elsõ váltó nincs helyesen beállítva ezért néha nem vált fel a 3. tárcsára. Meg nekem az elsõ váltókar kioldója visszafelé nem akar mûködni. Lehet h csak én nem tom jól kezelni, amúgy jó kis gép!

Posted 2008. April 25. - 21:01

És megvettem az én Kelly's-emet.
Pontosabban egy Kelly's Madman-t:bananadan:):bananadan
Grat!
Én szeretem az enyémet, remélem legalább annyi örömöt szerez majd Neked mint nekem szerzett, szerez az enyém!

Posted 2008. April 25. - 20:53

Posted 2008. April 25. - 19:57

És megvettem az én Kelly's-emet.
Pontosabban egy Kelly's Madman-t:bananadan:):bananadan
Gratula! Sok ezer letekert kilométert kívánok neked az Õrült Emberrel.

Posted 2008. April 25. - 14:47

Posted 2008. April 18. - 13:48

Remélem a jövõhéten én is Kelly's tulajdonos leszek.
Egy Madman-em lesz ha összejön. Ha nem akkor Magellanom lesz.:chin:

Egy Madman-em lesz ha összejön. Ha nem akkor Magellanom lesz.:chin:
Posted 2008. April 15. - 14:51

A korrektség jegyében: barátom halmozottan hátrányos helyzetû Wandalja úgy tûnik, végre megérett a vázcserére. Hosszas szenvedés után ez a szegény hibás példány (aki szeretetben töltötte velünk beteges másfél évét) visszamegy a gyárba, és kapunk egy másik vázat helyette. Úgy tûnik, mégiscsak mûködik a garanciális ügyintézés. 
Plusz megtudtuk, hogy a feljebb említett problémák elvileg a 2007-es és 2008-as össztelósoknál már nincsenek.

Plusz megtudtuk, hogy a feljebb említett problémák elvileg a 2007-es és 2008-as össztelósoknál már nincsenek.
Posted 2008. April 13. - 15:13

somló, balaton körtúrára nem kell össztelós, legalábbis én trekkinggel csináltam végig ezeket, a bakonyban is sokat tekertem egy cr-mo bringával a régi alivio szettel még a '90 évek második felében, és a sport az nem a versenyzés, és felkészülés
ahogy az orvosom mondta: ahol a versenyzés kezdõdik ott az egészség véget ér,
persze lehet nem igaz, de én elhittem,
mindenesetre az alapprobléma hogy milyet, sztm kellyst ne,
és ennyi
ahogy az orvosom mondta: ahol a versenyzés kezdõdik ott az egészség véget ér,
persze lehet nem igaz, de én elhittem,
mindenesetre az alapprobléma hogy milyet, sztm kellyst ne,
és ennyi
Posted 2008. April 13. - 07:47

Gondolom ezt nekem irtad.
A rugos nyeregcsö az olyan mintha ott se lenne söt még el is fordul a tengelyén.Hát igen jo a meglátásod és ezért nem akarok olyan sokat költeni rá, de a testmozgás is kell.Azért nem irom hogy sport ,mert az nekem a versenyzést és az arra valo felkészülést jelenti.És ezért nem akarom feszegetni a határaimat, söt ki se akarom hajtani magam csak eljutni A-bol B-be és különbözö látványosságokat megnézni.(Somlo, Sághegy,Balaton körtura stb.)Mint az ilyenek a kényelem nekem sokkal fontosabb mint bármi más szempont.
A rugos nyeregcsö az olyan mintha ott se lenne söt még el is fordul a tengelyén.Hát igen jo a meglátásod és ezért nem akarok olyan sokat költeni rá, de a testmozgás is kell.Azért nem irom hogy sport ,mert az nekem a versenyzést és az arra valo felkészülést jelenti.És ezért nem akarom feszegetni a határaimat, söt ki se akarom hajtani magam csak eljutni A-bol B-be és különbözö látványosságokat megnézni.(Somlo, Sághegy,Balaton körtura stb.)Mint az ilyenek a kényelem nekem sokkal fontosabb mint bármi más szempont.