Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Igen, közben én is számoltam, kb. annyira jön ki. Mindenképpen kell egy saját, mert a telekre is akarom vinni a gépet..... ugyebár akkor a kölcsönzés szóba sem jöhet. Igaz erre az egy alkalomra lett volna a kölcsönzés is.

Mivel elég nagy a kaució is a dolgora, vagyis úgyis ott kell lennie a pénznek, lehet, hogy gyorsabban összehozod a vételt, mint a kölcsönzést. Van egy topik a "gépszállítókról", esetleg érdmes átkukkantani..

rc

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Igen, közben én is számoltam, kb. annyira jön ki. Mindenképpen kell egy saját, mert a telekre is akarom vinni a gépet..... ugyebár akkor a kölcsönzés szóba sem jöhet. Igaz erre az egy alkalomra lett volna a kölcsönzés is.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Kölcsönzés mellett azért érdemes meggondolni egy saját "hordó" megvételét. Ha "sokat" mentek vele mindenképpen. Ha nincs a kocsin keresztrúd, akkor azt is kell kölcsönözni, és azzal együtt, ha jól számoltam egy hétre majd 12000.. Néhány utazásból már összejön egy saját is.

rc

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Remélem én is, De annyi dolog van addig, hogy fogalmam sincs arról összejön-e.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

:clap: Köszönöm.

Meg is néztem, és tovább is küldtem a páromnak, hogy mit szól hozzá.

Lehet, hogy lesz 1 jó Õrségi bringázás????:bananadan

Jaj, elfelejtettem írni, hogy nagyon remélem, hogy összejön az õrségi tekerés nektek!

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

http://www.thuleweba...tatic&page=rent
Itt van a bérlésrõl, de csak tetõcsomagtartós kocsira lehet, amásik képet nem találom, ahol hátra lehet felrakni, lépcsõshátú kocsira.

:clap: Köszönöm.

Meg is néztem, és tovább is küldtem a páromnak, hogy mit szól hozzá.

Lehet, hogy lesz 1 jó Õrségi bringázás????:bananadan

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
http://www.thuleweba...tatic&page=rent
Itt van a bérlésrõl, de csak tetõcsomagtartós kocsira lehet, amásik képet nem találom, ahol hátra lehet felrakni, lépcsõshátú kocsira.

Na, ez van a sedan-hoz:
Thule
FreeWay
968

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Nem lehet hordozót bérelni? Mondjuk a Thule-nél? Nekik van olyan is, amit a hátsó ajtóra lehet hevederekkel felrakni. Négyajtósra is.

A bérlésre még nem gondoltam, de ez jó ötlet, ennek utána nézek. A Thule elég drága ahogy én láttam, meghát ugye pénz is kellene, így kicsit még várakozólistán van a dolog.;)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Sajna ez a fajta nem jó lépcsõsre..

rc

:cry: Pedig érdekelt volna. Na majd legközelebb...:)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Nekem lépcsõshátu a kocsim, arra is jó?

Sajna ez a fajta nem jó lépcsõsre..

rc

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

NIncs senki akivel tudnál menni?

Rátapintottál a lényegre.. :) Aki lenne, az általában nem akkor megy, amikor én ráérek.. Az idõ sajnos sokat korlátoz, és amikor tudok menni, akkor jönne a nõce is, akivel nagyon szeretek tekerni, de az nem a sport kategória..

rc

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Nekem lépcsõshátu a kocsim, arra is jó?

nyuszipok

nyuszipok

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Szerintem jók ezek a versenyek, nekem nagyon tetszenek.
Van több táv is ugyhogy mindenki választ izlése szerint.
Nehézsége változo, bár még én sem rendelkezem sok tapasztalattal.

Ropogáshoz lehet csak kenõanyag kellene csak nem tudom szétszedni a hajtómûvet kulcs hiányában.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

A jövö hetet az Õrségben töltöm, szivesen nyomulnék én is ott az erdõben egy nagyott...:lick: Sajnos nem tudom még a kocsira feltenni a bringát, így sajnos itthon marad.:cry:

Hú, ott milyen jó kis buckás vidék van.. :)

Épp eladni készülök egy bicikli szállítót, amit 5 ajtós autókhoz találtak ki. Erõs rögzítés, kb 160-170-ig teszteltem. Max kettõ fér rá és nem vonóhorogra megy, vagyis nem takarja a rendszámot.. Ha érdekel..

rc

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

A jövö hetet az Õrségben töltöm, szivesen nyomulnék én is ott az erdõben egy nagyott...:lick: Sajnos nem tudom még a kocsira feltenni a bringát, így sajnos itthon marad.:cry:

Nem lehet hordozót bérelni? Mondjuk a Thule-nél? Nekik van olyan is, amit a hátsó ajtóra lehet hevederekkel felrakni. Négyajtósra is.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Hímnemû egyedeknél megszabad.. :) Túl a 30-on.. Kb egy éve tekerek csak és ez alatt az idõ alatt sem volt túl sok idõm, kb 900 km van csak a gépben, és ebbõl "erõltetett", kvázi sport jellegû 100-150 volt csak..

Nagyon érdekelne, hogy milyen egy ilyen verseny, de elõtte meg kellene nézni egy ilyen terepet versenyen kívül, hogy mit bírnék egyáltalán.. De egyedül nem szeretek semmit sem csinálni....

rc

Én is így vagyok. Versenyre semmiképpen nem mennék, szerintem körberögnének, ahogy az anyányi termetemmel ott nyomom. :) De versenyen kívül kíváncsi lennék milyen lehet, egyáltalán, hogy mennyire bírnám.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

De egyedül nem szeretek semmit sem csinálni....

rc

NIncs senki akivel tudnál menni?

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Sziasztok!

Probálok minnél többet erdöben nyomulni.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Ezt nem értem. Mi tud az alun recsegni? Mire gondoltak ilyenkor?:chin:
Szerintem ha valami recseg, ott valami bibi van. Pl. ha a lánc beleér az e.váltóba, az súrlódó hangot ad, állítással rendbe hozható.
De a vázrecsegést nem értem? Léccci....

Szerintem arra gondoltak, hogy pl a kormányrúd és a stucni találkozása recseg és talán CroMo-nál nem tenné.. Vagy tudja a fene..

rc

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

A te korodban? Mennyi az, ha szabad kérdeznem?

Hímnemû egyedeknél megszabad.. :) Túl a 30-on.. Kb egy éve tekerek csak és ez alatt az idõ alatt sem volt túl sok idõm, kb 900 km van csak a gépben, és ebbõl "erõltetett", kvázi sport jellegû 100-150 volt csak..

Nagyon érdekelne, hogy milyen egy ilyen verseny, de elõtte meg kellene nézni egy ilyen terepet versenyen kívül, hogy mit bírnék egyáltalán.. De egyedül nem szeretek semmit sem csinálni....

rc