Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
Neked fekete a nyeregcsõ? Mert nekem minden ezüst (stucni, kormány, szarvak, hajtókar) de a nyeregcsõ az fekete.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Csak ötöt?! Zugló végébõl nekem legalább egy 10-12 kmt mennem kell.. :)

A Lágymányosi, vagy az elsõ nagyobb emelkedõ? :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Talán különbség van az ezüst, és a narancs között. Szerintem az enyém matt, legalábbis nem tûnik olyan fényesnek amilyen az új a képeken. De ez lehet, hogy a hülye szedertõl van, folyton ráragad.

A 2004-es narancs biztos matt. Ha nem az lett volna, akkor nem is gondolkodok rajta, mint választás.. :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Irigyellek, nekem kb.5 kilométert kell menni az elsõ emelkedõért, ami a Lágymányosi híd. :)

Csak ötöt?! Zugló végébõl nekem legalább egy 10-12 kmt mennem kell.. :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Viszont az enyém nem lakkozott. Valaki irta nekem néhany oldallal elõbb, hogy a tavalyi volt matt, az idei lakkozott. Amit küldtem képet az enyémrõl az matt, padig az 2005-ös oldal, sõt, eddig ahol kérdeztem boltokban, a mattra 2005-öst mondtak.
1 kicsit elvesztettem a fonalat.....na mindegy, szóval ilyen.

Én írtam.. :) A 2005-ös narancs az biztos fényes, mert azt élõben is láttam, egyébként a honlapon is az. Az ezüstöt se itt, se ott nem néztem meg, logikus volt, hogy mindkettõnél váltanak.. Ezek szerint mégsem logikus.. :) Az ezüst 2004-es üléscsöve, kormánya és szarva biztos nem fekete, a 2005-ösé az. Talán ez alapján meg lehet különböztetni..

rc

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
Talán különbség van az ezüst, és a narancs között. Szerintem az enyém matt, legalábbis nem tûnik olyan fényesnek amilyen az új a képeken. De ez lehet, hogy a hülye szedertõl van, folyton ráragad.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Viszont az enyém nem lakkozott. Valaki irta nekem néhany oldallal elõbb, hogy a tavalyi volt matt, az idei lakkozott. Amit küldtem képet az enyémrõl az matt, padig az 2005-ös oldal, sõt, eddig ahol kérdeztem boltokban, a mattra 2005-öst mondtak.
1 kicsit elvesztettem a fonalat.....na mindegy, szóval ilyen.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
Mármint a tied ilyen? Az enyém az adatlapon csak nagyjából látszik, de itt jobban(igaz, ez meg 2003-as, Acera-Alivio, nekem meg Alivio-Deore) http://www.kellys.hu...alamander/1.htm
Az idei meg sokkal sötétebb:http://www.kellys.sk...nder_orange.jpg
Persze nekem narancs van, neked meg ezüst

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
Nekem is jobban tetszik a sajátom, mint képen a 2005-ös. :) Az olyan komor, vagy nem is tudom.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Közben megnéztem a 2005 -ös oldalon és igy néz ki.
http://www.kellys.sk...3&prod=27&var=1

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

Gratula! :)
Megnézted a kis füzetkében, hogy végülis mikori? 2004, vagy 2005?

Még nem néztem utána, bár engem nem zaver ha tavalyi, ugyanis pont ez tetszik felszerelésben és szinben is. De azért megnézem majd.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Hegytetõn, s ráadásul ahogy kilépek a házból egy nagy lejtõvel nyitok. Ez persze nem baj, csak hazafelé mindez fordiva történik.:) ;)

Irigyellek, nekem kb.5 kilométert kell menni az elsõ emelkedõért, ami a Lágymányosi híd. :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
Gratula! :)
Megnézted a kis füzetkében, hogy végülis mikori? 2004, vagy 2005?

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Hegytetõn, s ráadásul ahogy kilépek a házból egy nagy lejtõvel nyitok. Ez persze nem baj, csak hazafelé mindez fordiva történik.:) ;)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Tegnap du-án hivtak, hogy megjött a Salamander. Jól haza is vittem. Csak azt sajnálom, hogy még nem tudtam menni vele.

Ránézésre egyre jobban tetszik. Remélem holnap már gurulni is tudok vele 1 nagyot.:bananadan

Gratulálok, sok örömöt hozzá!

Gurulni? Csak nem hegyen laksz? :D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Tegnap du-án hivtak, hogy megjött a Salamander. Jól haza is vittem. Csak azt sajnálom, hogy még nem tudtam menni vele.

Ránézésre egyre jobban tetszik. Remélem holnap már gurulni is tudok vele 1 nagyot.:bananadan

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Nem akarlak idegesíteni, de még 1 kérdés. A telo is jól mükszik?

Nekem megfelel, de igazából nincs tapasztalatom. Nagyon régen egy Mongoose telóm volt, ahhoz képest lágyabb.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
89900,- taggal, fejcsapágy nélkül
130e?? Meg vannak ezek huzatva... Akkor már sokkal inkább egy Pyxis FS.
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Nagyjából ez volt a gyanúm... :( :snajper:
Rettentõen kiváncsi lennék, hogy hol van árban a MALI WarHorse-hoz képest. De ezt úgy látszik már sosem fogom megtudni.

Báár, amikor írtad még nem láthattad, de a válasz pont elõtted csücsül.. :) Egyébként www.kellys.sk-n mindent megtalálsz, a MTB Marathon mindegyike ugyan arra a vázra épül, más-más színben, elvileg..

Viszont sehol nem találtam, hogy a Mali váz mennyi?

rc

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

Ha a hegyen-völgyön át kvázi kiépített utat, vagy egyszerûbb erdei utakat értesz, akkor biztos semmi gond nem lesz vele.

rc

Pont így gondoltam, akkor jó.:)