Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

VEgyél kesztyût, feltétlenül. Nem csak a markolat miatt, bár valóban elég csíkos volt a tenyerem nekem is, amikor még nem hordtam, hanem leginkább akkor volt hasznos, amikor elütött egy autó, és én szépen csúsztam a betonon. Így csak az alkaromról nyúzta le a beton a bõrt, a kesztyû is elég érdekesen nézett ki utána, gondolom milyen lett volna a tenyerem, ha nincs rajtam.

Veszek, csak mire én el tudom szánni magam egy boltba menetelre.. :) Bukóm egy félév alatt lett, bár az nem csak az én hibám..

rc

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Matt? Hmm, nekem úgy tûnt, hogy a 2005-ösök mind "fényesek".. Nem 2004-es az?

Alivió váltókar van rajta, és szvsz semmi baja.. Esetleg a bóvden nyúlása miatt egy kicsit utána kell állítani..

rc

Lehet, hogy igazad van és az tényleg 2004-es. ;)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

raycoon:
terep alatt azt értem, hegyen-völgyön át könnyebb túrákon.

Ha a hegyen-völgyön át kvázi kiépített utat, vagy egyszerûbb erdei utakat értesz, akkor biztos semmi gond nem lesz vele.

Ja, a telóról semmit nem tudok mondani, mert ez az elsõ telós bicikli amivel tekerek, így fogalmam sincs, hogy miben lehet rossz, vagy mitõl lehetne egy másik jobb.. Mármint elvileg tudom, de "érzésileg" nem..

rc

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Azt hiszem szürke-narancs. Láttam olyat ahol a nyeregcsõ fekete teljesen, az nem annyira tetszett.

Ja, szürke - narancs, és matt. Szerintem nagyon szép.
Tin:

Alivio váltókarok vannak a tieden is? Milyen használni õket?

Matt? Hmm, nekem úgy tûnt, hogy a 2005-ösök mind "fényesek".. Nem 2004-es az?

Alivió váltókar van rajta, és szvsz semmi baja.. Esetleg a bóvden nyúlása miatt egy kicsit utána kell állítani..

rc

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Nagyjából ez volt a gyanúm... :( :snajper:
Rettentõen kiváncsi lennék, hogy hol van árban a MALI WarHorse-hoz képest. De ezt úgy látszik már sosem fogom megtudni.
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Nem lehet hogy a váz ugyanaz mind a három modellnél?
Akkor meg 130000.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Én nézegetem az oldalukat, és nem találtam ilyen vázat külön. Csak szerelve.:(

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Sziasztok Kelly's guruk!
Lehet-e vajon kapni Wandal vázat külön? Igen tetszetõs, de a felszereltsége ... Hát... Költséghatékony. Szal jobb lenne magában. Mit gondoltok?
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Nem akarlak idegesíteni, de még 1 kérdés. A telo is jól mükszik?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Õszinte leszek, nem tudom, hogy Alivio-e. Az tudom, hogy Shimano, de pontosan nem tudom, hogy melyik.
Én könnyen használom.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Azt hiszem szürke-narancs. Láttam olyat ahol a nyeregcsõ fekete teljesen, az nem annyira tetszett.

Ja, szürke - narancs, és matt. Szerintem nagyon szép.
Tin:

Alivio váltókarok vannak a tieden is? Milyen használni õket?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Igazad van, nem tudom miért emlékeztem úgy, hogy mindkettõ Deore.
Milyen színût választottál?

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Ahogy olvaslak titeket, az az érzésem megvagytok vele elégedve. Megnyugodtam. Azt láttam ebben az árban eléggé jól fel van szerelve. A szine is nagyon jó.

raycoon:
terep alatt azt értem, hegyen-völgyön át könnyebb túrákon.

Tin:
Most alivio az elsõ válto, a hátsó Deore.

Köszönöm a gyors választ nektek, remélem holnap már azzal mehetek haza, nagyon kiváncsi vagyok rá milyen.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
VEgyél kesztyût, feltétlenül. Nem csak a markolat miatt, bár valóban elég csíkos volt a tenyerem nekem is, amikor még nem hordtam, hanem leginkább akkor volt hasznos, amikor elütött egy autó, és én szépen csúsztam a betonon. Így csak az alkaromról nyúzta le a beton a bõrt, a kesztyû is elég érdekesen nézett ki utána, gondolom milyen lett volna a tenyerem, ha nincs rajtam.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Szia!
Nekem 2004-es Salamanderem van. Még egyszer sem volt defektem, pedig szörnyen féltem tõle, ugyanis eléggé túlsúlyos vagyok. Pont a héten lesz egy éves, és csak télen nem használom rendszeresen, amúgy igen. Az egyik pedálom kezd akadozni, és a kormánynál csörög valami, amit nem tudok kitalálni, hogy mi lehet, ezen kívül más gondom nem volt vele.
Nekem még Alivio az elsõ váltó, ha jól tudom az új már elõl-hátul Deore. Az elsõ váltón kellett kicsit állítgatni, mert vagy hozzáért a lánc, vagy a legkisebb kerékrõl leesett, most sikerült eltalálni, és egy ideje nincs vele gondom.
Ha lecserélnék valamit, az a fék lenne, de egyenlõre marad, mert nincs rá pénz.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Üdv.

Épp most rendeltem meg a 2005 -ös salamandert. Sokat tanakodtam mit vegyek , végül emellett döntöttem.
Viszaolvasva, ugy láttam van köztetek is salamander tulaj, érdekelne a véleménye. Kellett-e rajta cserélni valamit? Hogy viselkedik terepen..stb?
Ugy láttam a rajta lévõ gumik, amit adnak hozzá , deffektgyüjtõ. Még mielött elhoznám , lecseréltetem.
A válaszokat köszönöm...:chin:

Én nem cseréltem rajta még semmit, de biztos lehetne.. Pl a markolatot mindenképpen, nem túl kényelmes.. Mondjuk nem nagyon zavar, de rázósabb utakon, terepen el kellene egy jobb.. Persze, lehet, hogy ha végre vennék egy kesztyút, akkor mindegy lenne.. :)
A féken gonolkodtam még, de a megvalósításig még nem jutottam el.
Nagyon durva terepre nem mentem vele (nem volt válallkozó kedvû ismerõsöm), de egy-két durva dolgot a felni rendesen kibírt.. Bár, nem tudom mire vagy kiváncsi terep címszó alatt..
Nekem nem volt vele defektem legalábbis az alatt a rövid táv alatt, amit szerencsém volt megtenni vele (900 km), viszont a hátsó gumi középsõ futófelülete gyakorlatilag elfogyott, ekkora távon lehet, hogy normális, nem tudom.
A pedált mindenképpen érdemes cserélni, ha terepre mész, én könnyen lecsúszok róla, mondjuk szar a cipõm is. Épp tegnap vettem észre, hogy a pedál keretet rögzítõ 4 csavar közül kettõt elhagytam, el is hajlott azonnal, de nem vészes, csak pótolni kellene..

Hirtelen, ennyi..

rc

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Üdv.

Épp most rendeltem meg a 2005 -ös salamandert. Sokat tanakodtam mit vegyek , végül emellett döntöttem.
Viszaolvasva, ugy láttam van köztetek is salamander tulaj, érdekelne a véleménye. Kellett-e rajta cserélni valamit? Hogy viselkedik terepen..stb?
Ugy láttam a rajta lévõ gumik, amit adnak hozzá , deffektgyüjtõ. Még mielött elhoznám , lecseréltetem.
A válaszokat köszönöm...:chin:

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Sziasztok.

Három hónapja én is büszke Kelly's tulajdonos vagyok. Egy '05-ös zöld színû Magnust vettem. És nagyon meg vagyok vele elégedve. Bár igaz, hogy összehasonlítási alapom nincs igazán, elõtte ugyanis egy acélvázas, alapfelszereltségû '01-es Hauser Winnerem volt (és van most is belvárosi rohangáláshoz). Azt a bringát is szeretem, de hozzá képest a Kelly összehasonlíthatatlan.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Szia!
Nekem narancs színû, és hátul ezüst. Az idei meg narancs ott, ahol az enyém, kivéve a telót, mert az fekete, és a hátsó része is fekete, sõt, a felni is, nekem az is részben ezüst, vagy legalábbis fémszínû. A kormány is fekete, meg a szarv is, nekem az is ezüst.
A férjemnek azt mondták, hogy ez 2003-as, azért került annyiba, amennyibe, de a kellys.hu-n még most is a 2003-as van, és annak más a felszereltsége. (kicsit gyengébb) az ideinek meg kicsit erõsebb.

Na, ezt már nem láttam a kicsi képeken.. :) Akkor tényleg rendesen befeketedett. A 2004-esek szvsz mindkét színben szépek voltak, sokat vaciláltam, hogy melyik is legyen, végül maradtam a számomra "diszkrétebbnél", mondván van abban is egy kis narancs.. :)
Egyébként a Kelly's azt a stratégiát követte az elmúlt pár évben, hogy a felszerelttségen növelgetett, de az árat nem nagyon változtatta..
Nna, megnéztem az idei sorozatot. Tényleg megváltozott itt-ott a színvilág. A váz maradt a régi, de a kormány, a szervak, a stucni, az üléscsõ, a nyereg fém részei, a hajtókar és a fogaskerekek tényleg befeketedett.
Ha pontos infók kellenek a Kell's-rõl, akkor ne a magyart nézzétek, hanem a szlovákot. Ott ki lehet választani Magyarországot is, és akkor magyarul látod, de sokkal jobb, mint a .hu-s (www.kellys.sk)

rc

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Szia!
Nekem narancs színû, és hátul ezüst. Az idei meg narancs ott, ahol az enyém, kivéve a telót, mert az fekete, és a hátsó része is fekete, sõt, a felni is, nekem az is részben ezüst, vagy legalábbis fémszínû. A kormány is fekete, meg a szarv is, nekem az is ezüst.
A férjemnek azt mondták, hogy ez 2003-as, azért került annyiba, amennyibe, de a kellys.hu-n még most is a 2003-as van, és annak más a felszereltsége. (kicsit gyengébb) az ideinek meg kicsit erõsebb.