Lassan két hónapja vettem a Salamandert , de azóta , szó szerint szívok vele. De annyit, amennyit még bringával soha.
NAgyon tetszet, mert azt láttam ár/érték arányban, és kinézetben is jó bringa. Nagyon bejött. Igazából még most is nagyon szeretem, gyors , szép , na szóval nekem klassz.
Az Õrségben azt vettem észre, hogy valami k*rvára koppan az elején.
Nem tudtam mi az, viszajöttem, szervizbe bejelent, megnézték , mondtak rá egy banális választ, egyszóval tudtam nem az a hiba oka.
Átvittem egy másik helyre. Kipróbálták, sajnos a telo szar benne.
Vigyem oda ahol vettem. Én oda soha.
Irtam a Kellysnek, hogy mondjanak 1 másik boltot, ahol tudják orvosolni a próblémát persze gariban.
Megjött a válasz, oda elvittem.
Közben megszólalt az elsõ agy is. A Kellys által mondot szervizben ezt is elmondtam, mondták roszul rakták össze a gyárban. Megcsinálták.
Kotyogot a középcsapágyam, a pedál, akkora nyolcas volt a hátsó kerekemben, nem tudtam vele menni. Persze a nyolcas úgy volt benne, hogy már vásárláskor is benne volt. Egy métert nem mentem vele.A vásárlás után mindent nekem kellett beálitanom rajta.
A teloban a Lockout is szar volt, azt most megcsinálták. Még a velotrade-ben is volt a gép, " sajnos ez ilyen. Volt a válasz. MOst ezek után, kitudja megcsinálni az RST telomat, ha õk sem.? Persze garanciális ....
A bolt ahova a Kellys küldött, igazábol példaértékû, nagyon segitõkészek.
Nagyon dióhéjban írtam, igazából a többit majd szóban ( Tin, Rycoon ).
Amióta megvettem, napi szinten kell valamit csinálni rajta. Ja, a láncot is ledobálja elöl, beállitom/ beállittatom, két hétig tart aztán ismét .
A boltokban is azt mondták, "nem szokot ennyi baj lenni ezekkel, de te nagyon kikaptad ezt".
Nekem mégegyszer RST telo NEM KELL. Szívás az egész.
Most mit csináljak? Adjam el?- Bukok rajta.
Cseréljek le mindent rajta? -Amennyit ráköltök, ha azt hozzátettem volna az árához , kaptam volna egy jobbat.
Sajnos, jelen pillanatban nem tudom a megoldást. Szerintem a következõ gépemet ÉN fogom összerakni. Akkor legalább tudom mi kerül rá.
Bolt neveket igazából azért nem mondtam, mert az másik topic.
Ahol megnézettem két szervizben, mindkét helyen, nagyon segitõkészek.
Egyetlen egy bolttal van próblémám, ahol vettem....