Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

és mintha valami súrlódna biznoys áttéteknél, de ha leszállok és üresben tekerem, akkor nem hallatszik.. A szervíz egyszer azt mondta, nem ártana megtisztítani, és lehet, hogy igaza van, de nem jutok el odáig soha..

A súrlódással sokat vacakoltam, mire sikerült beállítani az elsõ váltót olyan helyzetbe, hogy a legkisebb tárcsáról ne ejtse le, a legnagyobbon meg ne surrogjon. Most jó. Ha nem kenem meg a láncot, akkor zajos, úgyhogy kenem. :)
Mostanában nem hallgatok zenét tekerés közben, és jobban meghallom, ha valami zörög, de nem zörög semmi.

Én egy olyan srácra emlékszem, akinek valahogy a Majestic, és a Sabotage van összegyúrva. De lehet, hogy rosszul emlékszem.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

A 2003-as Rst Gila teló egyáltalán nem volt rossz. Kapott rendesen, de soha semmi baja nem volt. 2 szeonzonban használtam, rendszeresen karbantartottam, tisztítottam, tette is a dolgát szépen.

Nekem 2004-esem van, és látszólag semmi baja, de mivel nem értek hozzá.. Mitõl rossz egy teló?

(Arról már nem is beszélek, hogy azt sem tudom, hogy hogyan kell karbantartani, tisztítani egy ilyet..)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
A 2003-as Rst Gila teló egyáltalán nem volt rossz. Kapott rendesen, de soha semmi baja nem volt. 2 szeonzonban használtam, rendszeresen karbantartottam, tisztítottam, tette is a dolgát szépen.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

raycoon:
szóval a srácnak Salamandere volt, de már mindent cserélt rajta, és azt mondta, jövõ héten a vázat is el akarja adni. :) Akkor már annyira lesz Salamander, amennyire a nagyapám fejszéje a nagyapámé. :) (Tudod, kétszer cserélték a fejet rajta, a nyelét meg 3x. :) )

Valaki volt itt a topikban, aki hasonlóan szerelte át a gépet és mintha a vázcserét is írta volna, mondjuk nem ma volt már.. Lehet, hogy õ az..
Azért érdekelne a vázzal mi volt a baja..
Pedált, gumit, fékbetéteket nekem is kellene már cserélni, de ugye ezek fogyóeszközök.. Mondjuk, lehet, hogy egy jobb fék is kellene, de most nem az a szûk keresztmetszett, hanem a hátsó gumi. Annyira lekopott, hogy állóhelyzetben, ha teljesen behúzóm a féket, akkor is lehet minden gond nélkül tolni a biciklit..:)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
A telóról: egy ismerõsöm, aki nagyon nyomja kérdeztem, hogy milyen bringát is kellene vennem. Kb félóra múlva ott tartott, hogy egy igazi teló ára 100-nál kezdõdik.. Lehet, hogy egy 20e forintos teló ennyit tud?

Cuki, ez tényleg elég nagy szívásnak hangzik. Lehet, hogy a 2005-ös ennyire szar lett vagy érvényesül az az általános elv, hogy a panasz mindig erõsebb hangú, mint a megelégedés. Remélem ez utóbbi, báár téged baromira nem vígasztal, ha épp egy ilyet fogtál ki.

Én sajnos nem tekerek annyit, és nem is értek hozzá annyit, hogy észre vegyem, ha valami baja van. Szóval lehet, hogy az enyém is totálkáros, csak nem "látom". Mondjuk most baromi "hangos "tekerés közben és mintha valami súrlódna biznoys áttéteknél, de ha leszállok és üresben tekerem, akkor nem hallatszik.. A szervíz egyszer azt mondta, nem ártana megtisztítani, és lehet, hogy igaza van, de nem jutok el odáig soha..

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
Majd szóban én is mondok valamit.
Elég szívás ez a gép, tényleg. Mi a Maratonban vettük, vagyis a férjem. Régen, néhány éve ott szervizelték a bringáinkat, cserélgettük lassan a dolgokat az egyiken, addig, míg kettõ nem lett belõle végül. :) Õk jó fejek, csak apróbb dolgokkal nem megyek el hozzájuk, egy meridás bolt és szerviz közelebb van.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Lassan két hónapja vettem a Salamandert , de azóta , szó szerint szívok vele. De annyit, amennyit még bringával soha.

NAgyon tetszet, mert azt láttam ár/érték arányban, és kinézetben is jó bringa. Nagyon bejött. Igazából még most is nagyon szeretem, gyors , szép , na szóval nekem klassz.
Az Õrségben azt vettem észre, hogy valami k*rvára koppan az elején.
Nem tudtam mi az, viszajöttem, szervizbe bejelent, megnézték , mondtak rá egy banális választ, egyszóval tudtam nem az a hiba oka.
Átvittem egy másik helyre. Kipróbálták, sajnos a telo szar benne.
Vigyem oda ahol vettem. Én oda soha.
Irtam a Kellysnek, hogy mondjanak 1 másik boltot, ahol tudják orvosolni a próblémát persze gariban.
Megjött a válasz, oda elvittem.
Közben megszólalt az elsõ agy is. A Kellys által mondot szervizben ezt is elmondtam, mondták roszul rakták össze a gyárban. Megcsinálták.
Kotyogot a középcsapágyam, a pedál, akkora nyolcas volt a hátsó kerekemben, nem tudtam vele menni. Persze a nyolcas úgy volt benne, hogy már vásárláskor is benne volt. Egy métert nem mentem vele.A vásárlás után mindent nekem kellett beálitanom rajta.
A teloban a Lockout is szar volt, azt most megcsinálták. Még a velotrade-ben is volt a gép, " sajnos ez ilyen. Volt a válasz. MOst ezek után, kitudja megcsinálni az RST telomat, ha õk sem.? Persze garanciális ....
A bolt ahova a Kellys küldött, igazábol példaértékû, nagyon segitõkészek.
Nagyon dióhéjban írtam, igazából a többit majd szóban ( Tin, Rycoon ).
Amióta megvettem, napi szinten kell valamit csinálni rajta. Ja, a láncot is ledobálja elöl, beállitom/ beállittatom, két hétig tart aztán ismét .
A boltokban is azt mondták, "nem szokot ennyi baj lenni ezekkel, de te nagyon kikaptad ezt".
Nekem mégegyszer RST telo NEM KELL. Szívás az egész.
Most mit csináljak? Adjam el?- Bukok rajta.
Cseréljek le mindent rajta? -Amennyit ráköltök, ha azt hozzátettem volna az árához , kaptam volna egy jobbat.
Sajnos, jelen pillanatban nem tudom a megoldást. Szerintem a következõ gépemet ÉN fogom összerakni. Akkor legalább tudom mi kerül rá.
Bolt neveket igazából azért nem mondtam, mert az másik topic.
Ahol megnézettem két szervizben, mindkét helyen, nagyon segitõkészek.
Egyetlen egy bolttal van próblémám, ahol vettem....

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
raycoon:
szóval a srácnak Salamandere volt, de már mindent cserélt rajta, és azt mondta, jövõ héten a vázat is el akarja adni. :) Akkor már annyira lesz Salamander, amennyire a nagyapám fejszéje a nagyapámé. :) (Tudod, kétszer cserélték a fejet rajta, a nyelét meg 3x. :) )

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Hello!

Kelly's Klubb-ról tud vki vmit? Olvastam h van de semmit nem találtam róla.

Nekem 2005-ös Salamanderem van. 2 hónapos, 1500 km-t ment de már másodszor viszem szervízbe. Monoblokk csere volt már, most lehet h teló lesz. A hátsó fék elég hangos de fog rendesen, a h.váltó nekem is oda-oda verõdik a vázhoz.

Szeretem meg minden, de a 7 éves noname bringámmal nem volt ennyi baj, bár azon se tárcsafék, se teló nincs de akkor is.

Szia!
A klubról nem tudok semmit, igazából nem is kerestem még.
Neked is ennyi gondod van az idei bringával? Nekem tavaly óta van, és semmi problémám nem volt egyetlen defekt kivételével. Bár én nem raktam bele két hónap alatt ennyit.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hello!

Kelly's Klubb-ról tud vki vmit? Olvastam h van de semmit nem találtam róla.

Nekem 2005-ös Salamanderem van. 2 hónapos, 1500 km-t ment de már másodszor viszem szervízbe. Monoblokk csere volt már, most lehet h teló lesz. A hátsó fék elég hangos de fog rendesen, a h.váltó nekem is oda-oda verõdik a vázhoz.

Szeretem meg minden, de a 7 éves noname bringámmal nem volt ennyi baj, bár azon se tárcsafék, se teló nincs de akkor is.

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Thx!
még ma megkérdem ott is... ja amúgy a villával is van egy kis ...gyanús dolog, hogy mindenki azt írja róla, h tág határok között állítható, én pedig meg sem érzem. De totál nem... vagy ez már kukacoskodás? na, majd ezt is megnézetem a szervízben... még mák, h van egy ingyen szervíz hozzá!
...And Justice For All

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

Hello!
Az a helyzet, h vettem egy hónapja egy Salamandert, de az a bajom vele, h a hátsó váltó (Deore) minden (kisebb) kõnél akkorát fejel a vázba a legalsó fokozatban, hogy csak úgy nézek. A többiben azért nem, mert a felsõ görgõ elõbb ütõdik neki a fogaskerekeknek, mint a váltótest a váznak. Szal elég gyengének látszik a váltó rugója. Ez mindenkinek ilyen? Nekem az elõzõ SIS jobban bírta... akinek van tapasztalata, az segítsen plz, mert most lenne egy ingyenes garis utánállítás. Mit lehet ezzel tenni?

Hello.
Nekem is van egy salamanderem, de én még ilyet nem tapasztaltam nála.
Szerintem, éredemes átugranod a váltos topicba, ott biztos tudnak segiteni.
Én is segitenék, de megmondom öszintén , fogalmam sincs mi okozza.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Felerõsítesz egy belsõdarabkát a vázra ott, ahol hozzáér a váltó.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Hello!
Az a helyzet, h vettem egy hónapja egy Salamandert, de az a bajom vele, h a hátsó váltó (Deore) minden (kisebb) kõnél akkorát fejel a vázba a legalsó fokozatban, hogy csak úgy nézek. A többiben azért nem, mert a felsõ görgõ elõbb ütõdik neki a fogaskerekeknek, mint a váltótest a váznak. Szal elég gyengének látszik a váltó rugója. Ez mindenkinek ilyen? Nekem az elõzõ SIS jobban bírta... akinek van tapasztalata, az segítsen plz, mert most lenne egy ingyenes garis utánállítás. Mit lehet ezzel tenni?
...And Justice For All

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Hm. Ez nem túl bizalomgerjesztõ.:cool:

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 posts
Hát én itt lakom Gyõrben, Gönyûtõl 15km-re, annak ideén amikor bringát akartam vásárólni én is kerestem õket személyesen. Találtam egy iszonyatosan lezuttyant épületet 1 száll nõcivel aki épp szerelte össze a vasakat. Semmit nem tudott mondani a vásárlás lehetõségérõl. :-(
Emil

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Ezen már én is próbálkoztam, de sajnos, nem elérhetõek.

Azért köszönöm.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Üdv.

Tudja valaki, ki a hazai forgalmazója a kellyseknek.?

H] MAMA - H Kft.
9071 GÖNYÜ
KOSSUTH U.52.
tel.: +36-20-9755732
fax: +36-96-600233

kellys@mailbox.hu
http://www.kellys-bi...module=contacts
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Üdv.

Tudja valaki, ki a hazai forgalmazója a kellyseknek.?

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
:cool2: