Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Posted 2005. September 01. - 16:44

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. September 01. - 16:22

kelly`s magic-et neztem ki,
velemeny-tapasztalat?
elore is koszi
perill
vendég_rainman_*
Posted 2005. August 31. - 23:51

Nos mit is mondjak? Röviden: 2hónap, 1500km -> 3 szervíz és mindegyik után mikor jól át volt kenve jól csillapított, de aztán mikor a fölösleges olaj kijött belõle egyre sz*rabb lett, biztos porosodott is... Lock out-ja is kedveskedett már párszor de ma véglel meghalt. Egy hét múlva vissza, aztán meglátjuk cserélik-e.
26ezer újonnan: rendben nem egy drága spéci darab de én csak túrázgatok vele (beton, murva, föld úl), semmi ugálás, freeride stb... és csak 60kg vagyok.
Ha vki beleszeret a vázba az vegyen külön és szerelje fel más cuccokkal! 1. hónapban monoblokk, most 2. hónapban teló cserém lesz (remélem cserélik!)
Posted 2005. August 31. - 19:33

Posted 2005. August 31. - 13:18

Posted 2005. August 31. - 13:06

Lefelé is elég cifra volt...
Posted 2005. August 31. - 12:56

Na így már jobban hangzik:)
Meglepett volna, ha a nyeregig is feljutottatok volna.És nem szólt senki a tekerés miatt, mert alig van út, ahol lehet tekerni hivatalosan (én is voltam kint bringával). Tervezem megint kimenni, de nagygéppel (150+mm)..
az való oda
ON
Posted 2005. August 31. - 12:50

A Hoteltõl még tekertünk kicsit a felvonókig, de aztán gyötörtük még kicsit magunkat és a bicajokat, majd a vállunk lezsibbasztása következett.
Végül bicaj be a bokorba, és gyalogosan!

Posted 2005. August 31. - 12:43

Posted 2005. August 31. - 12:41

Elmondod, hogy a Lomnicra hogy tekertél fel???
Azt hittem, egyértelmû :mad: .
Lomnicra nem tekertem fel, mert nagy kövek voltak az út végén. Egy darabig bicajjal mentünk, utána pedig gyalog.
Viszont a Felkai tóig feltekertem.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Posted 2005. August 31. - 12:24

Posted 2005. August 31. - 12:23

Posted 2005. August 31. - 11:58

Elmondod, hogy a Lomnicra hogy tekertél fel???Voltam ezzel a telóval Romániában (Bihar hegység) és Szlovákiában (pl. Lomnici csúcs) is. Soha nem volt vele gond.
Posted 2005. August 31. - 11:36

Alap, hogy vásárláskor mindent megnézek...
Üdv:Thy
És az is alap, hogy a bolt úgy adja át, hogy mindent megnéz és beállit rajta. Szerintem.
Tényleg nem néztem meg a kereket. Ez az ÉN hibám.
A bolté meg az , hogy ilyen kerékkel odaadta.

Posted 2005. August 31. - 11:30

Jó a gép, kivéve mint ultio korábban is írta a telót cseréltem, mert az kotyogott egy idõ után rendesen.
Végül nem kis nehézségek és fõleg hetek alatt sikerült kicserélnem egy Blackre.
A Kelly's rendes volt, mert visszavették a majdnem 1 éves Axel Compot, és kifizették az árát újban, így ráfizetéssel kaptam a Blacket.
Posted 2005. August 31. - 11:24

Ry:
Ha surlódik hátul, lehet állitani kell a váltón ill. bovdenfeszességen. Az szokot segíteni.
Posted 2005. August 31. - 11:21

Nagyon én se értek hozzá. Tisztán tartottam mindig, a kosz, zsírt gyakran letöröltem a becsúszókról, sõt sokszor a porvédõt szorítõ gyûrût is levettem és csavarhúzó végével óvatosan a porvédõ alól is kitöröltem a koszt. Ilyen mûvelet után mindig érezhetõen finomabb lett a mozgása. Félévente szervízben átzsírozták és nem sajnálták belõle a zsírt.
A becsúszókra, porvédõkre mindig fújtam TF2-t, utána letöröltem a nagyját. Soha nem koppant fel, nem kotyogott.
Az elõfeszítõ állító nekem se változtatott sokat a telón, azt nem is tekergettem. Voltam ezzel a telóval Romániában (Bihar hegység) és Szlovákiában (pl. Lomnici csúcs) is. Soha nem volt vele gond.
Én csak törölgettem, meg vigyáztam, hogy ne menjen bele víz, amikor lemostam. (mondjuk nem mosogattam sokszor). Az az állító nekem sem ért sokat, igaz nem is nagyon tekergettem, csak akkor, mikor megvettük, és valahol azt olvastam, hogy kb 500 km után puhul a teleszkóp.
Posted 2005. August 31. - 11:20

Ha az agy gyári hibás volt, akkor te kifogtad az egyet a többezerbõl...ez nem nyugtat, de elõfordul...még a legfelsõ kategóriában is...
Ha vásárláskor is benne volt a nyolcas,akkor miért vetted át úgy a gépet?
Alap, hogy vásárláskor mindent megnézek...
Az alkatrészproblémához meg annyit, hogy ha a nagyker sem kap, akkor neked sem tudják megcsinálni...nem geciségbõl....
Üdv:Thy
Posted 2005. August 31. - 11:16

Én egy olyan srácra emlékszem, akinek valahogy a Majestic, és a Sabotage van összegyúrva. De lehet, hogy rosszul emlékszem.
Szerintem jól emlékszel, valszeg a haveromról van szó. Neki a Majestic cuccai vannak felpakolva egy Sabotage vázra. Jól mûködik a bringa, de a telóval (Manitou Axel Comp) neki is voltak problémái.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Posted 2005. August 31. - 11:14

A becsúszókra, porvédõkre mindig fújtam TF2-t, utána letöröltem a nagyját. Soha nem koppant fel, nem kotyogott.
Az elõfeszítõ állító nekem se változtatott sokat a telón, azt nem is tekergettem. Voltam ezzel a telóval Romániában (Bihar hegység) és Szlovákiában (pl. Lomnici csúcs) is. Soha nem volt vele gond.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti