Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Üdv Kelly's-esek!

Nagyon közel állok ahhoz, hogy vegyek egy Definite-et... (Úgy látszik, végleg rákaptam a crossra az MTB helyett.) Nagyon megköszönném, ha valaki megosztaná velem a gépre vonatkozó tapasztalatait akár másod- vagy harmadkézbõl is. Cimboráim boltjában szereltem már össze néhány olcsóbb Kelly's-t, és nagyon pozitív benyomást tettek rám. A jelenlegi Konámmal sincs bajom, csak nem az a szint, amit a Definite képvisel. Várom a véleményeket!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Tin
Ancitrus
WatchFun
GeNeZiS
raycoon

Hmm, ez így még csak öt.. Kit hagytam ki?

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Sztem jövök akkor én is! tehát 6 :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
WatchFun is jön. Eddig 5en már vagyunk. Látok mindig kelly's-eseket bringázás közben, majd szólok nekik h szervezünk találkozót.

Én az mtb-riders.uw.hu találkozóját szervezem.
Legyen akkor a kelly's-es találkozó hely is ez.

Találkozó idõpontja: Szept. 22. 17:45
Helye: Szépmûvészeti Múzemnál lévõ zebra

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Hmm, nem volt az annyi tavaly.. Muvészet volt a biciklin maradni, én annál a tempónál gyorsabban gyaloglok.. Jó, ahol kinyílt az út, ott lehetett menni rendesen..

Majd rollerozunk. :)
Olyan volt a bejutásra váró tömeg között is araszolni. Mert persze a bringaúton volt a tömeg, mert a mellette lévõ széles részt lezárták kordonnal.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Olvastam a CM honlapján, hogy 8-10 km/h a sebesség. Azt is nehéz tartani (mert olyan, mint dugóban araszolni. A múltkor pont a Stadion mellett kellett mennem, mikor a MU játszott, na az elég vacak volt.)
Eddig még nem voltam, mert nem volt senki, akivel mentem volna, egyedül meg olyan furán éreztem volna magam.

Hmm, nem volt az annyi tavaly.. Muvészet volt a biciklin maradni, én annál a tempónál gyorsabban gyaloglok.. Jó, ahol kinyílt az út, ott lehetett menni rendesen..

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
Ki honnan jön?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Ez jó.. :)
Amekkora tavaly volt a sebesség, nem hiszem, hogy nagyon nehéz dolgod lenne.. :)

Olvastam a CM honlapján, hogy 8-10 km/h a sebesség. Azt is nehéz tartani (mert olyan, mint dugóban araszolni. A múltkor pont a Stadion mellett kellett mennem, mikor a MU játszott, na az elég vacak volt.)
Eddig még nem voltam, mert nem volt senki, akivel mentem volna, egyedül meg olyan furán éreztem volna magam.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Ja, azt hittem nekem kell elõl tekernem. :) de látom, hogy a névsorban. :)

Ez jó.. :)
Amekkora tavaly volt a sebesség, nem hiszem, hogy nagyon nehéz dolgod lenne.. :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Tin (lányok elore.. :) )
Ancitrus
raycoon

Cuki, ti jöttök?

Ja, azt hittem nekem kell elõl tekernem. :) de látom, hogy a névsorban. :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

én

Tin (lányok elore.. :) )
Ancitrus
raycoon

Cuki, ti jöttök?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Áá, nem szervezodik ott sem sok minden.. Nem pörög a topik most.. Ráadásul szvsz több a Stiggs féle kommandó tagja (vagy leendo tagja.. :) ) most, mint a CM-es..
Szóval lehet szervezni a Kelly's-es dolgot, max egymás mellé szervezzük a két "csapatot".. :)
Nna, nézzük mennyien lennénk aztán majd meglátjuk, mi lesz..

Ancitrus
...
raycoon

És még?

én

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

CM topic-ot még nem néztem, de ott biztos globálisabb a szervezkedés.
Mindenki csoportosan jön persze, de ha sok Kelly's van egy kupacba (1 nm-re esõ kelly'sek száma magas :D) azért az nagyon feelinges lehet.

Vagy ha nem is jön össze h egy bojban legyünk legalább az indulás elõtt csinálhatnánk egy pár jó fotó erejéig egy kelly's-es emelést!

Áá, nem szervezodik ott sem sok minden.. Nem pörög a topik most.. Ráadásul szvsz több a Stiggs féle kommandó tagja (vagy leendo tagja.. :) ) most, mint a CM-es..
Szóval lehet szervezni a Kelly's-es dolgot, max egymás mellé szervezzük a két "csapatot".. :)
Nna, nézzük mennyien lennénk aztán majd meglátjuk, mi lesz..

Ancitrus
...
raycoon

És még?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
CM topic-ot még nem néztem, de ott biztos globálisabb a szervezkedés.
Mindenki csoportosan jön persze, de ha sok Kelly's van egy kupacba (1 nm-re esõ kelly'sek száma magas :D) azért az nagyon feelinges lehet.

Vagy ha nem is jön össze h egy bojban legyünk legalább az indulás elõtt csinálhatnánk egy pár jó fotó erejéig egy kelly's-es emelést!

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Hamár a fékeknél tartunk, hát sztem tökmindegy, hogy milyen a féktest, ennyi pénzért már nagyjából adják azt, amit egy V-féktõl el lehet várni (bármilyen márkát), na persze nem-párhuzamostól. A Tektro jó, habár a Sram 7.0 kétezerért egy kicsit merevebb, de jó az Avid is és még sorolhatnánk (V-fék topic), szvsz vegyél inkább egy jó pofát és semmi gond nem lesz...
...And Justice For All

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Hi, korábban rákérdezett vki a Magic-re. hát nekem az van, bár még csak pár hete (kb. 300 km van benne, vegyes, aszfalt+terep), szóval túl sok mindent nem tudok mondani. Eddig semmi gond nem volt vele, meg vagyok vele elégedve, kivéve a fékeket, azok nem állnak a helyzet magaslatán. Lehet hogy új fékpofákkal jobb lenne, de sztem inkább beújítok LX fékekre. Szóval ezt leszámítva jól megy a gép!

ui.: Kelly's találkozóban én is benne lennék, de átnézek a CM topikba, hátha alakul már vmi :)

Mi a baj a fékkel? A Salamanderen is ilyen van, bár nem Deore fékkarral..

Még a CM-esen sem nagyon alakul a dolog..

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Hi, korábban rákérdezett vki a Magic-re. hát nekem az van, bár még csak pár hete (kb. 300 km van benne, vegyes, aszfalt+terep), szóval túl sok mindent nem tudok mondani. Eddig semmi gond nem volt vele, meg vagyok vele elégedve, kivéve a fékeket, azok nem állnak a helyzet magaslatán. Lehet hogy új fékpofákkal jobb lenne, de sztem inkább beújítok LX fékekre. Szóval ezt leszámítva jól megy a gép!

ui.: Kelly's találkozóban én is benne lennék, de átnézek a CM topikba, hátha alakul már vmi :)

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

Jön vki szept. 22.-én a Bp.-i felvonulásra a Hõsök terére?
Klassz lenne egy kelly's-es találkozót csinálni elõtte és együtt menni. Sztem klassz lenne "sok" kelly's-es egy bojban, meg amolyan fórumos találkozó is lehetne egyben!

miazhogy.

Ja amúgy én augusztus óta használom a Salamandert, 2005-ös, de eddig csak a hátsó váltóval voltak bajok (mint már pár oldallal ezelõtt leírtam), gyenge volt a rugója, hozzácsapódott a váltótest a vázhoz meg a felsõ görgõ a fogaskerekekhez, ha átkeltem egy kis kavicson... de csak a rugón kellett feszíteni, így már jobb (habár egy erõsebb lejtõn így is veri). Ezen felül a villa nekem se tetszik nagyon, de hát ez van, több pénzem nem volt, vissza meg potom áron vették volna a telót. Amúgy 60kg vagyok, alattam semmi baja a monoblocknak.
Szal ki lehet fogni jót ebbõl is...

viszont rohadt idegesítõ, külön vettünk tetõcsomagtartóta hülye alsócsöve miatt, erre az a szar össze-vissza karcolta a vázat, lejött a festék, befigyel az alu alatta! Nagyon durva! Tiszta szar!:rocketman:mad::mad::mad:
...And Justice For All

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Klassz lenne egy kelly's-es találkozót csinálni elõtte és együtt menni. Sztem klassz lenne "sok" kelly's-es egy bojban, meg amolyan fórumos találkozó is lehetne egyben!

Nézz át a CM-es topikba. Bár most nem megy a nagy szervezés, de csak az érdeklodés hiánya miatt.. Egyébként, ha jól rémlik, akkor leszünk egy páran Kelly's-zel, de szervezodik közben egy "útjavító" brigádos csoport is, legalábbis régebben volt róla szó..
Jja, és fórum csoport is biztos lesz, mert sokan BMFT-s mezben akartak már nyomulni a CM-en..
Szóval, még nagyon alakulnak a dolgok, de akár össze is lehet vonni egy-két csoportot, pl ha sok Kelly's-es lesz az "útjavítosok" között (talán 3).. :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég