Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Posted 2005. September 10. - 21:24

Véletlenül léptem be ide, a kellys lapra, de úgy gondoltam nosztalgiázok egy kicsit.
Az elején kezdtem olvasni, s ott arról volt szó, hogy ismeri e valaki ezt a márkát.
A 90-es évek elején is létezett már ez a márka.
Versenyzõt is szponzoráltak Nagy Lacit, aki kellys-el ment.
szerintem ezt nem sok ember tudja, ezért úgy gondoltam megosztom veletek.
vendég_rainman_*
Posted 2005. September 09. - 23:28

Posted 2005. September 08. - 13:14

Ez valószínû egy van, kisebb név kisebb választék..
Egyébként valahol azt mondták, hogy Szlovákiában csinálják a vázat. Persze, kérdés, hogy ebbõl mi igaz.. Az biztos, hogy amikor párom apja meglátta a vázat, csak annyit mondott, hogy de szép hegesztés (ez a szakmája).. Remélem, nem csak a kedvemet nem akarta elvenni..
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. September 08. - 13:11

és egész nyugodt lehetsz felõle hogy tojvániában gyártják a vázakat amivel semmi gond egyébként,,,mindent ott gyártanak nagyjából...Én úgy tudom amcsi, eredetileg, csak szlovákok összerak.
A hegesztés tényleg szép. Szerintem.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. September 08. - 13:09

Ez valószínû egy van, kisebb név kisebb választék..
Egyébként valahol azt mondták, hogy Szlovákiában csinálják a vázat. Persze, kérdés, hogy ebbõl mi igaz.. Az biztos, hogy amikor párom apja meglátta a vázat, csak annyit mondott, hogy de szép hegesztés (ez a szakmája).. Remélem, nem csak a kedvemet nem akarta elvenni..
Én úgy tudom amcsi, eredetileg, csak szlovákok összerak.
A hegesztés tényleg szép. Szerintem.
Posted 2005. September 08. - 13:07

Ez valószínû egy van, kisebb név kisebb választék..nagyjából azért mert így tudnak jó árat kapni a vázakra ...mivel nem vszínû hogy saját fejlesztés lenne, hanem katalogús cucc - ha jó minõségû is- tehát vagy nincs kisebb vagy azt mondják hogy a köztes méretekre azért nincs olyan nagy igény és nem éri meg belõle kisebb szériákat venni..valami ilyesmi

Posted 2005. September 08. - 13:05

Ezzel csak az a baj, hogy ha normál terepes kényelmes tekerséhez állítom az ülést, hogy a térdeimet ne terheljem (kicsit szar állapotban vannak), akkor már elég nehezen férek át a nyergen..
Let the people speak
Posted 2005. September 08. - 13:01

nagyjából azért mert így tudnak jó árat kapni a vázakra ...mivel nem vszínû hogy saját fejlesztés lenne, hanem katalogús cucc - ha jó minõségû is- tehát vagy nincs kisebb vagy azt mondják hogy a köztes méretekre azért nincs olyan nagy igény és nem éri meg belõle kisebb szériákat venni..valami ilyesmiEzt én sem értettem, miért ilyen kicsi a választék. Igy is próbáltam a 21,5"-est meg a kisebbet is . De azért megnéztem volna több méretet is.
Posted 2005. September 08. - 12:58

Ezzel csak az a baj, hogy ha normál terepes kényelmes tekerséhez állítom az ülést, hogy a térdeimet ne terheljem (kicsit szar állapotban vannak), akkor már elég nehezen férek át a nyergen..Sulypont hatrebb rakasa, segg levesz ulesrol es csok :-) Terepen lefele ugy sem sokan ulnek merevfarun :-)
Posted 2005. September 08. - 12:58

Akkor lehet, hogy még kicsit félõs vagyok..
Mondjuk meg is lepett rendesen a Kelly's, amikor ilyen feles vázméreteket találtam náluk.. Jó, biztos van még más is, aki ilyeneket gyárt, de furcsa volt..
Let the people speak
Posted 2005. September 08. - 12:57

pl trek 15,5 17,5 19,5 stbAkkor lehet, hogy még kicsit félõs vagyok..
Mondjuk meg is lepett rendesen a Kelly's, amikor ilyen feles vázméreteket találtam náluk.. Jó, biztos van még más is, aki ilyeneket gyárt, de furcsa volt..
az meg alap hogy meredek lefeléknél a "nyereg mõgé csúszol" és úgy ereszted

pedig a magasságohoz kb jó lenne a 19,5-es....a 17,5 kicsi...
na ez az amiben a nem jó ár/érték arányú bringák némelyike veri ezeket a jó vétel bringákat...+ nézed a kellys is magellan is 3 féle méretben van, mondjuk kona + 14,16,17,18,19,20,21,23 ...abból azért jobban tudsz testhez állót választani...
Ezt én sem értettem, miért ilyen kicsi a választék. Igy is próbáltam a 21,5"-est meg a kisebbet is . De azért megnéztem volna több méretet is.

Sulypont hatrebb rakasa, segg levesz ulesrol es csok :-) Terepen lefele ugy sem sokan ulnek merevfarun :-)
pedig a magasságohoz kb jó lenne a 19,5-es....a 17,5 kicsi...
na ez az amiben a nem jó ár/érték arányú bringák némelyike veri ezeket a jó vétel bringákat...+ nézed a kellys is magellan is 3 féle méretben van, mondjuk kona + 14,16,17,18,19,20,21,23 ...abból azért jobban tudsz testhez állót választani...
Let the people speak
Posted 2005. September 08. - 12:55

Akkor lehet, hogy még kicsit félõs vagyok..pedig a magasságohoz kb jó lenne a 19,5-es....a 17,5 kicsi...

Posted 2005. September 08. - 12:52

pedig a magasságohoz kb jó lenne a 19,5-es....a 17,5 kicsi...Hmm, ezen gondolkodtam én is múltkor egy meredek lefelén, jó lett volna kicsit hátrébb rakniu a súlypontom.. De hosszabb távon eddig nem volt kényelmetlen.. Ja, az enyém 19,5-es, ami valószínû nem az én méretem (182 centi vagyok).. A lábam rendesne leér, de mondjuk egy lefelén, ha lecsúsznék róla, akkor már erõsen gond lehet belõle.. Viszont a 17,5-es kicsinek tûnt, nagyon furán éreztem magam rajta..
Posted 2005. September 08. - 12:49

Szerinted komolyan gondoltam a kérdést?gondolom azért mert gondolkodik vásárlás elõtt....bõven beírhatod a scottot is a nem túl jó ár-érték arányú bringákhoz...attól független hogy nagyon jó vázak, de még vázként is drágák (már amit egyáltalán lehet csupaszon kapni)

Egyébként az egyik barátomnak szerencséje volt.. Hoztak be tavaly(, vagy évelején) 4-5 darab 2005-ös váz prototípust (, vagy mi a szöszt mesélt) és relatív olcsón jutott hozzá.. Ebbõl épített magának egy bicót.. Szerencsétlenségére olyan munkát kapott, hogy alig van idehaza, szóval nem sok értelem volt ennyit költeni rá..
Posted 2005. September 08. - 12:48

gondolom azért mert gondolkodik vásárlás elõtt....bõven beírhatod a scottot is a nem túl jó ár-érték arányú bringákhoz...attól független hogy nagyon jó vázak, de még vázként is drágák (már amit egyáltalán lehet csupaszon kapni)
Vázat csak rendelésre. Mivel szezonnvége van, azt is csak korlátozott számban.
Jól, utána kérdeztem.:note:
Posted 2005. September 08. - 12:43

gondolom azért mert gondolkodik vásárlás elõtt....bõven beírhatod a scottot is a nem túl jó ár-érték arányú bringákhoz...attól független hogy nagyon jó vázak, de még vázként is drágák (már amit egyáltalán lehet csupaszon kapni)Nna, majd megnézem. Nyitottak egyet Zuglóban is, majd áttekerek.. És a végén a CM-en megyünk egymáshoz színben, formában, stb..
Egyébként, ha már ennyire tudat alatt Scott-ot választasz, akkor miért nem vettél/veszel egy Scott cangát?
Posted 2005. September 08. - 12:38

Hmm, mintha az írták volna a honlapon, hogy új.. Látom sokat feccölnek õk is az internetbe..
Én is az eladó csajszitól tudom....
Posted 2005. September 08. - 12:38

1 kérdés. A váz mennyite befojásolja azt, hogy mennyire tudsz vele jól menni?
Pl: a kellys-zel valami nagyon jól lehet menni. A városban simán megyek vele 30-at. Lehet kiröhögsz a 30 miatt, de nekem elég jónak tünik. Ezt befolyásolja a váz geoja?
A geo=geometria?
Amúgy pont a vázzal nem volt senkinek próblémája. Nekem legalábis nagyon bejön.
Let the people speak