Nna, igen, erre akartam célozni..ha meg most biztos vagy benne hogy havi 6-800 km-nél többet fogsz tekerni javarészt terepen akkor ne a salamandert vedd alapnak....

Nna, igen, erre akartam célozni..ha meg most biztos vagy benne hogy havi 6-800 km-nél többet fogsz tekerni javarészt terepen akkor ne a salamandert vedd alapnak....
még mindig ua... ha azt a tekerést terepen akarod elkövetni, és belefér a keretbe akkor próbáld meg a telót pl egy RS Pilot xc-re cseréltetni...vagy ha belefér és találsz még egy akciós RS Duke-ot akkor arra....többi cuccot ha elkopik, vagy ha megcsíp a bolond darázs...Ezt én is így gondolom arról meg nem is beszélve, hogy én nem õrûlt módon szeretnék lefele DH-zni /csak néha:)/hanem normálisan használni FELFELE TEKERNI A HEGYEN! és aztán majd le
de mindenképpen azt szeretném, hogy az év bármelyik szakában, minden körülmény között jól fogjon. Nekem a megbízhatóság a lényeg. A telóval kapcsolatban pedig annyit, hogy azzal szembe is hasonló elvárásaim vannak, hasonló helyzetekben.
Szóval, vélemény?
Ákos
Ezt én is így gondolom arról meg nem is beszélve, hogy én nem õrûlt módon szeretnék lefele DH-zni /csak néha:)/hanem normálisan használni FELFELE TEKERNI A HEGYEN! és aztán majd le36 K a különbség...nem egy csúcs fék a hayes sole, de a v-fékeket azért jó eséllyel veri....36-ból meg nincs meg a t.fékszett + a tárcsás agyak, valamint a kerekek átfûzése.....az beszámolva is minimum 60 szerintem.....amit cserélni kéne szvsz az a teló-az is csak akkor ha komolyabban akar terepezni-...de ezt má én is meg más is leírtuk
Köszi, hogy összefoglaltad. Így kerek a dolog. A telót szerintem is érdemes cserélni, írtam is. (Mikor lesz már pénzem rá?
Hmm, meg egy csomó minden másra..)
36 K a különbség...nem egy csúcs fék a hayes sole, de a v-fékeket azért jó eséllyel veri....36-ból meg nincs meg a t.fékszett + a tárcsás agyak, valamint a kerekek átfûzése.....az beszámolva is minimum 60 szerintem.....amit cserélni kéne szvsz az a teló-az is csak akkor ha komolyabban akar terepezni-...de ezt má én is meg más is leírtukMég egy a Salamanderhez. Nincs idõm megnézni, hogy a disces az milyen tárcsaféket is tartalmaz, de azon talán érdemes elgondolkodni, hogy azért az ár különbségért megéri-e? Mert, ha nem egy nagy szám, de a különbség ahhoz képest nem kicsi, akkor jobb lenne simát venni, és ha mindenképpen kell a tárcsafék, akkor csere egy jobbra, akár egybõl mondjuk beszámítással..
Még egy a Salamanderhez. Nincs idõm megnézni, hogy a disces az milyen tárcsaféket is tartalmaz, de azon talán érdemes elgondolkodni, hogy azért az ár különbségért megéri-e? Mert, ha nem egy nagy szám, de a különbség ahhoz képest nem kicsi, akkor jobb lenne simát venni, és ha mindenképpen kell a tárcsafék, akkor csere egy jobbra, akár egybõl mondjuk beszámítással..
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Kellys Salamander DSC-t /2005-ös/ és érdekelne, hogy van-e itt valaki aki esetleg többet is tud errõl a géprõl? A telóról alkotott véleményetek is érdekelne: RST Gila Plus SL, 100mm, coil spring + MCU / hydraulic CNL Lockout
Köszönöm!
Ákos
Ha jól tudom, Tin is Salamanderrel nyomul.
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Kellys Salamander DSC-t /2005-ös/ és érdekelne, hogy van-e itt valaki aki esetleg többet is tud errõl a géprõl? A telóról alkotott véleményetek is érdekelne: RST Gila Plus SL, 100mm, coil spring + MCU / hydraulic CNL Lockout
Köszönöm!
Ákos
Ezekez MO-n lehet már kapni?