Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
vendég_rainman_*
Írta 2005. november 22. - 10:29

Írta 2005. november 05. - 23:38

Írta 2005. november 05. - 23:29

Tapasztalatból tudom, hogy a Kelly's-eket kimondottan egyszerû és maceramentes készre szerelni a dobozállapotból. Menjen a Tecsóba dolgozni, aki erre sem hajlandó! Egyébként az XT is reverse mûködésû? És hogy jött be az LX gigamerev hajtómû? (Ha az van rajt egyeltalán...)
Írta 2005. november 05. - 23:25

Azt betudom a saját hülyeségmnek (túl a kritikán aluli összeszerelésen), nameg az átadó hölgy dekoltázsának és szûk farmerjének, hogy nem vettem észre, hogy nincs meghúzva a stucni két csavarja, úgyhogy egy 13%.os lejtõn vettem észre, hogy mindjárt kiveszem a kormányt a stucniból.
Aztán a jó kis XT váltó úgy volt beállítva, hogy a 9 fogaskerékbõl kb 5-öt lehetett használni, ja és a Splice comp telóban nem volt elég olaj, így nem lehetett lockkolni. Na, meg a zörgõ tárcsa...
(a Polarisommal 6 év alatt összesen nem volt ennyi gond)
Na, de a gondos kezeknek hála most már minden ok, túl vagyunk 600 km-en (okt 17. óta)
Íme a kicsike:
http://www.kep.tar.h...7070/17095947#2
Írta 2005. november 05. - 22:13

Király a gép!
vendég_rainman_*
Írta 2005. október 27. - 19:37

Írta 2005. október 18. - 08:57

A KRS hirdetések már aug-szeptemberi bikkmakk hátulján fenn szoktak lenni, mivel az elsõ rendelési határidõ szeptember vége.
Én is sajnálom ezt az akciót, ezzel sok amatõr sportoló karrierjét segítették, hogy igen jó áron, gyakorlatilag csúcskategóriás technikát toltak a seggünk alá.
És ami a legérdekesebb, hogy egyik kereskedõ azt irta vissza, hogy: a Kellys kereskedõi nyomásra megszüntette az akciót... Köszönjük!
Valaki esetleg próbált már osztrákoknál venni bringát? Ugyhallottam ott jobb a helyzet. (értsd olcsóbb...)
Írta 2005. október 17. - 23:33

Én is sajnálom ezt az akciót, ezzel sok amatõr sportoló karrierjét segítették, hogy igen jó áron, gyakorlatilag csúcskategóriás technikát toltak a seggünk alá.
Írta 2005. október 17. - 20:21

Köszi a válaszokat, viszont van egy rossz hírem. Írtam pár cégnek, de azt mondták, hogy a Kellys megszüntette ezt az akciót, nem lesz többé. :cry:
Kellys :rocketman
Miért nem vettem tavaly???? :wallbange
Kicsit gáz, viszont azt írták, hogy ha ráér 2006ig akkor jobb lesz akkor venni, mert 5%-kal csökken az áfa. Ekkora összegnél az már azért jelentõs. javasoltak párat azért helyette, de már úgy beleéltem magamat :afro:
Akkor még spórolunk egy kicsit...
Tárcsafékes téma: tényleg bekophat, de nekem a mostanin elöl az van és nem volt vevle ilyen. Illetve egy idõ után igen, de akkor állítás után megszûnt... Viszont mivel gagyibb fajta, ezért úgy vagyok most vele, hogy csak jó minõségût vennék legközelebb...
Tibee
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. október 17. - 17:53

A lenyeg, hogy a mobster mezben es bicoval indulj ket versenyen. Ennyi. A mobster garanciajaban nincs megkotes versenyre. Egyebkent a versenyzesre valo bringak garijaban nincs megkotes, sot le van irva, hogy verseny gari is van. Kelly's-nel a marathon es a racepro kategoria versenyzesre van.
Köszi a válaszokat, viszont van egy rossz hírem. Írtam pár cégnek, de azt mondták, hogy a Kellys megszüntette ezt az akciót, nem lesz többé. :cry:
Kellys :rocketman
Miért nem vettem tavaly???? :wallbange
Kicsit gáz, viszont azt írták, hogy ha ráér 2006ig akkor jobb lesz akkor venni, mert 5%-kal csökken az áfa. Ekkora összegnél az már azért jelentõs. javasoltak párat azért helyette, de már úgy beleéltem magamat :afro:
Akkor még spórolunk egy kicsit...
Tárcsafékes téma: tényleg bekophat, de nekem a mostanin elöl az van és nem volt vevle ilyen. Illetve egy idõ után igen, de akkor állítás után megszûnt... Viszont mivel gagyibb fajta, ezért úgy vagyok most vele, hogy csak jó minõségût vennék legközelebb...
Tibee
vendég_rainman_*
Írta 2005. október 17. - 09:24

Írta 2005. október 16. - 22:50

Köszi, ez valamennyire megnyugtat. Tekerés közben nem is annyira érzem a fékezést, csak, ha levegõben megforgatom a kereket. De gondolom az az energia vesztés néhány tucat km alatt azért érzõdik.
Let the people speak
vendég_rainman_*
Írta 2005. október 16. - 22:41

vendég_rainman_*
Írta 2005. október 16. - 22:41

Ma volt meg a Salamanderemmel a 2320. km-em ami Bp-Stocholm és büszkén megemeltem és az emberek(3) csak bámultak h mi van.

Írta 2005. október 16. - 22:22

Köszi, ez valamennyire megnyugtat. Tekerés közben nem is annyira érzem a fékezést, csak, ha levegõben megforgatom a kereket. De gondolom az az energia vesztés néhány tucat km alatt azért érzõdik.A tarcsa az ilyen. Majd bekopik a pofa es kevesbe vagy egyaltalan nem fog surlodni. Olyan nagyon nem fekezi es napok alatt megszokod amugy is. Egyebkent gratula, jo kis bicajt vettel.
Írta 2005. október 16. - 21:44

Let the people speak
Írta 2005. október 16. - 21:40

Nade mindjárt egy kérdés: Ez az elsõ tárcsafékes vasam, (lábbalhajtósban) és úgy tûnik, kicsit súrlódik a tárcsa, ami kis mértékben fékezi az elsõ kereket.. Ez vajon normális, vagy beállítás kérdése? ( a régi Polarisom úgy gurul mint az álom és kicsit bosszant a dolog)
Írta 2005. október 16. - 21:09

230e
vaz: Kinesium Premium Aluminum Superlite, 1430g /19.5"
telo: Manitou Skareb Super, remote Lockout
kormanycsapi: FSA Orbit MX
hajtomu: Shimano Deore XT Hollowtech II
fekvalto kar: Shimano Deore XT Dual Control
valto: Shimano Deore XT
atdobo: Shimano Deore LX
fogaskoszoru: Sram PG-950, 11-32z
lanc: Sram PC-970
fek: Shimano Deore XT
fuzott kerek: Ritchey Pro Girder XC
gumi: Maxxis 1.90 Minotaur Full Knob
kormany: KBIX PRO-Comp
nyeregcso: KBIX PRO-Race Carbon
nyereg: KBIX Ultraform Titanium
pedal: Wellgo M919 clip-in
suly: 11,0 kg / 19.5"
+ nadrag
+ mez
Ha valaki tud ennel jobb ar/ertek aranyu bringat szoljon most.

Es meg nem is csunya:
http://photos1.blogg...res_mobster.jpg
és szerinted ellenõrzik ?
mert sztem nem....
Let the people speak
Írta 2005. október 16. - 21:00

és szerinted ellenõrzik ?A lenyeg, hogy a mobster mezben es bicoval indulj ket versenyen. Ennyi.
A mobster garanciajaban nincs megkotes versenyre. Egyebkent a versenyzesre valo bringak garijaban nincs megkotes, sot le van irva, hogy verseny gari is van. Kelly's-nel a marathon es a racepro kategoria versenyzesre van.

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 16. - 20:52

Al: és elvileg semmi megkötés nincs, hogy hanyadiknak kell lenned..
Viszont a gariban benne van, ha elindulsz versenyen, akkor nincs gari. Ez nem a 22-esek csapdája?
Let the people speak