Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sajnálom, hogy Ti Pestiek és Pest környékiek vagytok és így a Pilisbe jártok, mert én tatabányai vagyok, így kiesik nekem a Pilis 1 picit. Nah mindegy, de itt Tatabányán is vannak Kelly'sesek, én csak kettõt ismerek, mert õk az osztálytársaim. Nah mindegy.
Nagyon nem tudok hozzászólni a fórumhoz, mert nincs idõm visszaolvasni.
Üdv.: Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nekem is Kelly'sem van ám, április 6-án lesz egy éves.
Kelly's Viper sf, ha érdekel valakit, imádom még akkor is, ha 20 kiló ( a vasváz nem hazuttolja meg magát)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nyaklánc fanatikusoknak :D : http://smykker.arwen.../salamander.jpg

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
BikeMag Forum Team. Vagyis mi, akik itt virtuális közösséget alkotunk. A BMFT csapatmezek topikban megnézheted a csapatmezt, mert már ilyen is van. Sõt, asszem már tavaly is létezett.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Hmm! Még mindig nem magyaráztad meg mi is ez a BMFT. Pls, magyarázd el! De ha nem nem baj majd áthámozom magam a több 10e hozzászóláson. :))
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Alföldön merre? (Én egyébként Veszprémben tolom...) Amúgy nem feltétlenül tartom Budapestet ideális helyszínnek. Meg igazából felvetni szerettem volna a tali ötletét, hátha akad valaki, akinek van már rutinja efféle dolgok szervezésében és akad fölös ideje és energiája is. Mert én sajnos mindháromnak híján vagyok. Persze ha lenne találkozó, ara azért szakítanék idõt...

Nyiregyházán születtem azon a környéken nincs igazán hegy aztán át költöztünk Mezõföldre Dunaújváros közelébe ami nem igazán hegyes vidék csak kicsit dombos. Mostmeg idefent vagyok FõCity ben és ámulok miféle kiemelkedések vannak. :D

Rutinom alacsony koromhoz képest nincsen. Meg ismeretségem se ugyhogy várjuk a kedves jelentkezõket kik akárhol - hosszú eggyeztetések után - megszerveznék ezt a Kelly's talit. :)
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Alföldön merre? (Én egyébként Veszprémben tolom...) Amúgy nem feltétlenül tartom Budapestet ideális helyszínnek. Meg igazából felvetni szerettem volna a tali ötletét, hátha akad valaki, akinek van már rutinja efféle dolgok szervezésében és akad fölös ideje és energiája is. Mert én sajnos mindháromnak híján vagyok. Persze ha lenne találkozó, ara azért szakítanék idõt...

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Ideje Kelly's találkozót és BMFT Pártot szervezni...

Igen jó ötlet. Viszont ha már tali lesz jó lenne valami túra félét is kreálni. Nem tudom honnan vagyunk, de gondolom BP-en szeretnéd? Alföldi lévén nem ismerem a hegyeket olyan nagyon. Na és mi ennek a "Bike Mag Fórum Team" -nek a szerepe még nem böngésztem végig a róla szóló topicokat.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Ideje Kelly's találkozót és BMFT Pártot szervezni...

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

azért az összehasonlításból ne hagyd ki hogy a merida mozog hátul is....
szal az inkább egy jó alap fejelszteni, a másik meg egy jó vétel úgy ahogy van...

amúgy gratua az imaginhez.....:)

Nem baj most már mint olvastad begrendeltem az Imagnét. Remélem akkor jó idõ lesz mert már boltból hazajövet akarom tesztelni. :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nna igen.. Amikor utoljára voltam Tiggerrel a Pilisben (de régen volt :( ) nagyon beöltözve, akkor jöttek felfele olyanok, akiken csak sima rövidujjas mez és ha jól emlékszek, akkor rövid naci volt.. :) Kinek mi az alkalmas idõ.. :)

Gratula minden új Kelly's-esnek..

(Az egyik bicikli boltban az ár-érték-arányát a Meridának lehúzták (sokat dob a név), és mondták, hogy az "alapabb" (100 körül) modelleknél elég sok szervizelési probléma volt /akkor/..)

Gada

Gada

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Welcome to the club! Mivel az idõ nem ideális, talán kibírod azt az egy hetet...

Nem ideális az idõ? Hétfõn olyat tekertem a Pilisben, mint állat. Igaz, mire hazaértem, kb 2 ujjamat éreztem csak.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Gratula a géphez! Remélem, sok örömöd lesz benne. Tárcsafék ügyben nem vagyok kompetens, még soha nem használtam. De biztos vagyok benne, hogy a tárcsafék" topikban úgy kitágítják a fejedet, hogy a bukó sem megy majd rá...

Üdv buddha,
végül sikerült méretet vennem (58 cm felsõcsõ) és meg is vettem mielõtt más viszi el,igaz nem scarpe nem 2006 :) Egy 2005-ös spider lett belõle.Nem tudom ki ismeri,nekem egyenlõre bejött,hídnak felfele sem kell küzdenem vele.Annyi kínom van,hogy a hátsó tárcsafék nyikorog,és mivel nem ismerem ezt a fajta féket,nem tudom,hogy minek tulajdonítsam a hanghatást,víznk hidegnek ,fékpofa még nem kopott be,vagy valami más.. 6 nap után ennyit tudok mondani róla.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Welcome to the club! Mivel az idõ nem ideális, talán kibírod azt az egy hetet...

Nah üdv!

Jól megnéztem az Imaginét. :) Ugyanis egy sem volt az üzletben. Viszik mint a cukrot. Mindössze 9 db vár emberére és mégcsak el sem hozták a szlovák raktárból õket. De köztük az enyém is ott van. :)
Tehát megrendeltem. Csak sajna jövõhét elején jön meg. :(

Meg láttam ott egy Magic-ot is arról kinek mi tapasztalata van?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Konzervatív , az újításokat kissé kétkedve fogadó bringás lévén csak nemrégiben váltottam spd-re klipszesbõl. De belátom, már rég kellett volna! Sirály!

A Kelly's re szerelt (talán Wellgo?) és a másik bringámon lévõ Shimano között semmi különbség nincs. Eltekintve atól, hogy a nagy S már be van koptatva.

Nah sziasztok Kelly's-ek!

Én kérdezdtem azokat melyekre bikebuddha válaszolt. Kösz! Viszonylag kielégítõ választ kaptam. És már el is döntötem hogy holnap bemegyek megnézegetem s hétvégén meg is fogom venni. A meridát csak azért hoztam fel mert a boltban ugyanannyiért lehet kapni mint az Imagine -t, és ha összehasonlítjuk akkor is viszonylag ugyanazt tudják. De az Imagine jobban tetszik. Mint mondtam holnap megnézem és elmondom milyen majd ha hétvégén jó idõ lessz meg is teszem vele az elsõ tízkilómétereket. Még egy kérdés: hogy szolgál az Clipless pedál vagy lecserélted?

Üdv.: kmax

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Én is néztem a 2006 os modellek árát, az újításokhoz képest drágák. A Meridát -mint mondtam- csak azért hoztam fel mert eggyárban vannak és a Mission Sport fulltelós és XT váltó van rajta. Igaz ezért a két dologért sok mindenrõl le kellene mondanunk ami az Imaginén van pl: LX szett: hajtõmû ami mint hallom egy brutál, a LX fékváltó ami véleményem szerint sokkal jobb mint a Deore Rapidfire. Csak az Imaginén lévõ Deore V -fékkel vannak kétségeim.

azért az összehasonlításból ne hagyd ki hogy a merida mozog hátul is....
szal az inkább egy jó alap fejelszteni, a másik meg egy jó vétel úgy ahogy van...

amúgy gratua az imaginhez.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Üdv buddha,
végül sikerült méretet vennem (58 cm felsõcsõ) és meg is vettem mielõtt más viszi el,igaz nem scarpe nem 2006 :) Egy 2005-ös spider lett belõle.Nem tudom ki ismeri,nekem egyenlõre bejött,hídnak felfele sem kell küzdenem vele.Annyi kínom van,hogy a hátsó tárcsafék nyikorog,és mivel nem ismerem ezt a fajta féket,nem tudom,hogy minek tulajdonítsam a hanghatást,víznk hidegnek ,fékpofa még nem kopott be,vagy valami más.. 6 nap után ennyit tudok mondani róla.

Gratulálok a bike -hoz. :) Sok esésmentes napot vele. :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Nah üdv!

Jól megnéztem az Imaginét. :) Ugyanis egy sem volt az üzletben. Viszik mint a cukrot. Mindössze 9 db vár emberére és mégcsak el sem hozták a szlovák raktárból õket. De köztük az enyém is ott van. :)
Tehát megrendeltem. Csak sajna jövõhét elején jön meg. :(

Meg láttam ott egy Magic-ot is arról kinek mi tapasztalata van?

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Üdv buddha,

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Üdv.

A Meridánál lehet azt is meg kell fizetni, amit a Kellysnél nem. Bár ahogy olvastuk, jövöre már neki is rosszabb lesz az ár/érték aránya.

Én is néztem a 2006 os modellek árát, az újításokhoz képest drágák. A Meridát -mint mondtam- csak azért hoztam fel mert eggyárban vannak és a Mission Sport fulltelós és XT váltó van rajta. Igaz ezért a két dologért sok mindenrõl le kellene mondanunk ami az Imaginén van pl: LX szett: hajtõmû ami mint hallom egy brutál, a LX fékváltó ami véleményem szerint sokkal jobb mint a Deore Rapidfire. Csak az Imaginén lévõ Deore V -fékkel vannak kétségeim.