Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Írta 2005. december 21. - 23:20

Írta 2005. december 21. - 23:00

- Cuki
- Kosina Szilárd
- kmax (Bp-Dunaújváros)
- raycoon -
- ancitrus (Bp)
- bikebuddha (Veszprém)
Egészet másold!
vendég_rainman_*
Írta 2005. december 21. - 22:55

cm alapján bevált bringás találkozópont a Hõsök tere, így akár ott is találkozhatnánk, de találkozópontnak vagy "pihenõhelynek" javasolnám a Margit -szigetet, Bkalászon a Lupát, Városligetet... ezeket gondolom mindenki ismeri meg az eddigi beszélgetésekbõl úgy vettem észre h Bkalász és környéke sokunknak rendszeres útvonala...
Írta 2005. december 21. - 22:53

Írta 2005. december 21. - 22:51

- Cuki
- Kosina Szilárd
- kmax (Bp-Dunaújváros)
- raycoon -
- ancitrus -
- bikebuddha (Veszprém)
Egészet másold!
Írta 2005. december 21. - 22:37

Írta 2005. december 21. - 22:31

Tehát:
BMFT Kelly's Tali feltételezett résztvevõk...:
- Cuki
- Kosina Szilárd
- kmax
- raycoon -
- ancitrus -
- bikebuddha - Veszprém
Egészet másold!
Írta 2005. december 21. - 22:17

CM-en láttam pár "csapat" tagot, de nem voltak ismerõsek. Viszont nekem ott többféle "konkurencia" is van. Kelly's, BMFT, céges "csapat", ismerõsök. Nehéz mindenkivel együtt lenni..

vendég_rainman_*
Írta 2005. december 21. - 21:57

kár h cm-en nem jött össze, legalább egy pár fotóra összegyûlnünk, de remélem 2006-ban minnél hamarabb és minnél többen ott leszünk egy bmf kelly's topic találkozón!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Írta 2005. december 21. - 21:50

Hé én!

LOL

Írta 2005. december 21. - 21:43

Ma még sulim volt ugyhogy nemigen tudtam böngészni (eddig). Most elkezdem.
Remélem holnap - meg azután - végzek is vele meg szépen sorban jönnek is a válaszok. Ha meglesznek megnézem MÁV onlineon a kerékpárszállítási pótdíjjakat miután kijelöltem a környéket (várost,települést) és onnantól az én területem be is fejezõdött! Majd az adott környékrõl kellene valaki aki végigviszi.

Írta 2005. december 21. - 20:53

A magam részérõl happy lennék kb. 60 km-ig. Sajnos nagyon kevés az idõm, és mindig utolsó pillanatban kapok beosztást, de megteszek mindent! Ha lehet, maradjunk a Dunántúlon...

Kell ez nekünk? Igen, Kell iz nekünk!
Írta 2005. december 21. - 17:30

De a végén az utcsó dombon úgy tolt fel a társam. És ezután félórán keresztül ettem meg ittam
Persze ez nem felvágás hogy mennyit tudok tekerni, mert másnak ez nem kizárt, h. mindennapos. De nekem ez nagy teljesítménynek tûnik, ha nem lécci jelezzétek. Bocsi az esetleges gépelési hibákért.
Írta 2005. december 21. - 15:46

Én is benne vagyok, ha úgy alakul körülöttem minden.. Kb 50km-re vagyok hitelesítve, mert nagyjából annyi idõ alatt esik szét a térdem..

Írta 2005. december 21. - 15:40

Írta 2005. december 21. - 11:11

Nos! Gondolom a táv hosszára ill nehézségére gondoltál? Szerintem a hossza kb. 10-20 km azt mindenki kibírja, a nehézség meg kerékpárhoz mérten mert a Kelly's fõleg a középkategõriás biciklijeikrõl híres, többségnek (mmint amennyire elolvasgattam topicot) Salamander Magnus és hasonlói vannak tehát nem egy Toxic-ok. Mingyárt itt a téli szünetem ugyhogy átrágom magam a topicon és felirom a tulajdonosokat megkérdezem tõlük akarnak e Talit ill. Túrát meg hogy hol hányan miért meg stb... legfejjeb több lesz. Szóval ha kell ez nekünk akkor én el válalom szivesen emez részét a dolognak. Csak legyen aki csinálja a többit ha valóban - Kell ez nekünk?
.
:cool2: Szerintem jó gondolat......
Írta 2005. december 20. - 20:04

Na pá mindenkinek
Írta 2005. december 20. - 19:28

Most nagyon nincs is mihez hozzászolni.
De örülünk, hogy egy újabb taggal bõvült a Kelly's-es bikemag tábor. Ha nem is pont most történt..
Végülis lehet majd egyszer egy topik talit csinálni, én akár túrában is benne vagyok, de akkor rendesen össze kell egyeztetni, hogy ki mit bír..
Nos! Gondolom a táv hosszára ill nehézségére gondoltál? Szerintem a hossza kb. 10-20 km azt mindenki kibírja, a nehézség meg kerékpárhoz mérten mert a Kelly's fõleg a középkategõriás biciklijeikrõl híres, többségnek (mmint amennyire elolvasgattam topicot) Salamander Magnus és hasonlói vannak tehát nem egy Toxic-ok. Mingyárt itt a téli szünetem ugyhogy átrágom magam a topicon és felirom a tulajdonosokat megkérdezem tõlük akarnak e Talit ill. Túrát meg hogy hol hányan miért meg stb... legfejjeb több lesz. Szóval ha kell ez nekünk akkor én el válalom szivesen emez részét a dolognak. Csak legyen aki csinálja a többit ha valóban - Kell ez nekünk?
Kosina Szilárd:
Én is gratulálok a szerzeményhez. Igaz nem mai darab.

Írta 2005. december 20. - 14:49

Az útvonal nagyjából a következõ:
-Tatabánya
-Süttõ
majd a 10-es fõúton Dunaalmásig, biztos ezt is meg lehet oldani erdõben
-Komárom
-Tatabánya (itt már lehetnek gondok az erdeiutak meglétével, de van az 1-es fõút)
De egy ismerõsöm tudja pontosan az utat.
Ha gondoljátok megérdeklõdöm, csak írjátok be ide, vagy e-mail/msn:kosina007@freemail.hu
Üdv.: Kosina Szilárd
Bocsesz a gépelési hibákért!
Írta 2005. december 20. - 09:00

De örülünk, hogy egy újabb taggal bõvült a Kelly's-es bikemag tábor. Ha nem is pont most történt..

Végülis lehet majd egyszer egy topik talit csinálni, én akár túrában is benne vagyok, de akkor rendesen össze kell egyeztetni, hogy ki mit bír..