Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Egyébként mindenki küldhet képeket a gépérõl de leginkább a 2006-os Salamandereket szeretném látni "eredeti környezetükben" :D
/az elsõ címre imkább/

Az enyémet megnézheted az adatlapomon;)

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Egyébként mindenki küldhet képeket a gépérõl de leginkább a 2006-os Salamandereket szeretném látni "eredeti környezetükben" :D
/az elsõ címre inkább/

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Hello!!!

Nekem idei szalamandrám van ésnagyon jó!!! A Deore hátsó váltó és az Alivio elsõ váltó teszik a dolgukat hegyen fölfelé is, lefelé már csak a súlyom miatt sem ártanak a Hayes Sole tárcsafékek.-----Nagyon fognak----Ilyen kategóriában már nem biztos, hogy megeszi egy V-fék. A vázjóvalszebb, mint képeken ill. nagyon jó még geometriájais nekem.(178 cm) -----19,5"-ös váz.
Ha lenne még kérdésed nyugodtan tedd fel, ha kell képet is tudok küldeni.
A viila miat meg ne aggódj nálam a legmerevebbre van állytvaésígyis 8 cm-t rugózik. A lockout sem rossz. :)

Hello Kela!

Neked is köszönöm az infokat. Jó lenne ha tudnál küldeni egy pár képet a biciklidrõl! Sajnos a Kelly's honlapján, hát nem sok van... azt az egyet viszont nagyíthatod :) Szóval nem sok képet láttam a 2006-osról, viszont élõben nagyon jól nézett ki és ráadásul egy tiszta feketét láttam, én is egy ilyen biciklit szeretnék már régóta!
e-mail: akosm5@totalcar.hu , akosm5@hotmail.com

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Az tény hogy nem egy dh bicikli, de azért rendes ccre lehet használni!!!

Melyiket veszed 130-ért??

Az a helyzet, hogy nagyon kevés helyen lehet már kapni '05-ös modelleket! Ha valaki nem találna magának, akkor tudok egy üzletet, ahol még vannak salamanderek és magnusok is!

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

szíjjeltörni tudnak...jó hamar.

hello egy ismerõsömnek ilyen bringája volt,azon kivül,hogy évekig használta
több nagyobb turára is elvitte(pilis,mátra stb).
Azzal járt dolgozni is.
Ettõl függetlenül,ha ugratgatni akkarsz,vagy durvulosabb fajta vagy én más márkát ajánlanék.

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Madman -25% : 119900 Ft 159900 Ft
Magic -25% : 109900 Ft 145900 Ft
Magnus -25% : 96900 Ft 129900 Ft
Bigbike
Ezt erdemes megfontolni szerintem, 110 az idei salamander es ugyanannyier kapsz egy nagysagrendekkel jobb felszereltsegu es jobb minosegu vazas bringat ami ugyanugy zsiruj annyi, hogy tavalyi modell...
En mondjuk 130-er veszem de csak azert mert fehervari boltba rendeltem, ez nekem szerviz/garancia szempontjabol sokkal elonyosebb, mondjuk kialkudtam 15.000 ft-nyi vasarlasi utalvanyt mert amugy is kell meg hozza par kellek :)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Nem tudom hogy válaszoljak mindenre....

Szóval aki a kellys órát vásárolná, arról én lebeszélném.. nekem 1 hónap használat utánmeghalt, másrészt a telefon és esetleg villogó lámpa is bezevar neki! a cateye mikro wireless nem tudom, hogy viselkedik ezekre... amit vettem helyette az egy vezetékes myth 8 cateye! nem rossz! én azt mondom, hog inkább vezetékest vegyél! szerintem jobbak!

bicaj: aki a quarz dsc akarta venni: ha valahol találsz '05-ös magnust 100 körül, mint már valaki említette, akkor ne habozz azt vedd meg! sokalta jobb! könnyû, és igazából gyengesége az csupán a fék! az nem olyna nagyon jó, de lehet vele jóket fékezni...

Akinél magnus, magic, madman volt szóba, az szerintem a magicet vagy a madmant válassza! a magicnek nagyon jó a felszereltsége! szerintem még jobban megéri mint egy madman! de a madman en meg tárcsák vannak ami szintén nagyon szimpatikus!

Vazóval igy kb ennyi!! keressetek fel msnen akár, ott segítek, ha tudok mindenkinek!!! a képem alatt találjátok az msn címem!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
kela: akkor már értem...

Freeman: ajánlom a klub weblapját! :)

Freeman42

Freeman42

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Majd küldhetsz eggy képet szerintem én kiváncsi lennék rá :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

miért jobb az? 2005-ös tárcsás kb annyiért van mint az idei v fékes.

Én a quartzhoz hasonlítottam, csak nem jót idéztem bocs.:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Köszi! Egyébként mi a véleményetek a 2006-os Salamanderrõl? A teló például kimondottan érdekelne, szerintem az lehet a leggyengébb pontja, és az pont egy olyan alkatrész ami nagy igénybevételnek van kitéve, ha mozog akkor azért, ha pedig ki van kapcsolva akkor szerintem meg azért /valaminek tartania is kell :)/ Én például nagyjából olyan fele-fele arányban használnám ki és bekepcsolt állapotban, nem lesz ettõl baja hosszútávon???

Hello!!!

Nekem idei szalamandrám van ésnagyon jó!!! A Deore hátsó váltó és az Alivio elsõ váltó teszik a dolgukat hegyen fölfelé is, lefelé már csak a súlyom miatt sem ártanak a Hayes Sole tárcsafékek.-----Nagyon fognak----Ilyen kategóriában már nem biztos, hogy megeszi egy V-fék. A vázjóvalszebb, mint képeken ill. nagyon jó még geometriájais nekem.(178 cm) -----19,5"-ös váz.
Ha lenne még kérdésed nyugodtan tedd fel, ha kell képet is tudok küldeni.
A viila miat meg ne aggódj nálam a legmerevebbre van állytvaésígyis 8 cm-t rugózik. A lockout sem rossz. :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
miért jobb az? 2005-ös tárcsás kb annyiért van mint az idei v fékes.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Ha mégis tárcsás,akkor madman,vagy slamander?(mindkettõ tavalyi)

Akkor már idei V-fékes salamandert vegyen.

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
A Magicbol van meretben es szinben is az tuti :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát azért már nem vennék mérget h a 17,5-19-es méretekbõl olyan könnyû lenne választani... legalábbis ha van még akkor a boltok azt kommunikálják h már csak ideiek vannak...

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
En is most veszek biciKlit es kb 1 hetig bongesztem az oldalakat meg maszkaltam bringaboltba.
Eloszor ez tetszett meg: Madman '05 aztan volt szo 2005-os Magellan Crux-rol csak az elfogyott es vegul a valasztott ez lett: Magic '05
Ugy volt, hogy ma megerkezik a gyarbol (Szlovakia) de csak szombatra lesz meg, akkor majd irok, hogy milyen.
Amiota lattam tarcsafeket bringan (Deak ter Porsche szalon, Porsche bringa) olyanra vagytam de vegul egy kis iranyitassal rajottem, hogy egy fasza V fek es egyel magasabb kategoriaju egyeb alkatresz tobbet er.
Amugy a 2005-os modellek tobbnyire 20-30% szazalekkal olcsobbak mint a 2006-osok es Kelly's peldaul tutira van meg a gyartoknal max meg kell rendelni.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
http://www.kellys.co...ver_enlarge.jpg
http://www.xc-zone.j...f21d02085d8.jpg
a salamander feliratnál az a sárga csók az egy salamander :)

Freeman42

Freeman42

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

Fõleg ha találtok 2005-öst a kis kétéltûvel a vázon! De kela már 2006-os tulajdonos! sztem írjatok neki mailt, ha itt nem válaszolna esetleg, de én beszéltem vele és nagyon szereti a kis kétéltû nélkül is a salamanderét!

7005-as alu-ból készülnek a vázak, mint majdnem minegyik a táj gyárból jönnek ki ezek is ha minden igaz...

Nemtudsz véletlenül eggy képet küldeni arról a kis kétéltûrõl ???:D
Kiváncsi vok!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Fõleg ha találtok 2005-öst a kis kétéltûvel a vázon! De kela már 2006-os tulajdonos! sztem írjatok neki mailt, ha itt nem válaszolna esetleg, de én beszéltem vele és nagyon szereti a kis kétéltû nélkül is a salamanderét!

7005-as alu-ból készülnek a vázak, mint majdnem minegyik a táj gyárból jönnek ki ezek is ha minden igaz...

Freeman42

Freeman42

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Uff, most hogy így mondtátok hogy milyen jó a salamander megnéztem, és a dsc be beleszerettem :)