Egyébként mindenki küldhet képeket a gépérõl de leginkább a 2006-os Salamandereket szeretném látni "eredeti környezetükben"
/az elsõ címre imkább/
Az enyémet megnézheted az adatlapomon;)
Egyébként mindenki küldhet képeket a gépérõl de leginkább a 2006-os Salamandereket szeretném látni "eredeti környezetükben"
/az elsõ címre imkább/
Hello!!!
Nekem idei szalamandrám van ésnagyon jó!!! A Deore hátsó váltó és az Alivio elsõ váltó teszik a dolgukat hegyen fölfelé is, lefelé már csak a súlyom miatt sem ártanak a Hayes Sole tárcsafékek.-----Nagyon fognak----Ilyen kategóriában már nem biztos, hogy megeszi egy V-fék. A vázjóvalszebb, mint képeken ill. nagyon jó még geometriájais nekem.(178 cm) -----19,5"-ös váz.
Ha lenne még kérdésed nyugodtan tedd fel, ha kell képet is tudok küldeni.
A viila miat meg ne aggódj nálam a legmerevebbre van állytvaésígyis 8 cm-t rugózik. A lockout sem rossz.
hello egy ismerõsömnek ilyen bringája volt,azon kivül,hogy évekig használtaszíjjeltörni tudnak...jó hamar.
miért jobb az? 2005-ös tárcsás kb annyiért van mint az idei v fékes.
Köszi! Egyébként mi a véleményetek a 2006-os Salamanderrõl? A teló például kimondottan érdekelne, szerintem az lehet a leggyengébb pontja, és az pont egy olyan alkatrész ami nagy igénybevételnek van kitéve, ha mozog akkor azért, ha pedig ki van kapcsolva akkor szerintem meg azért /valaminek tartania is kell :)/ Én például nagyjából olyan fele-fele arányban használnám ki és bekepcsolt állapotban, nem lesz ettõl baja hosszútávon???
Ha mégis tárcsás,akkor madman,vagy slamander?(mindkettõ tavalyi)
Fõleg ha találtok 2005-öst a kis kétéltûvel a vázon! De kela már 2006-os tulajdonos! sztem írjatok neki mailt, ha itt nem válaszolna esetleg, de én beszéltem vele és nagyon szereti a kis kétéltû nélkül is a salamanderét!
7005-as alu-ból készülnek a vázak, mint majdnem minegyik a táj gyárból jönnek ki ezek is ha minden igaz...