És lehet hogy hülye kérdes de megkell kérdeznem
a Kelly's quartz vagy az ehez hasonló vázak aluminiumból vannak???
Igen
És lehet hogy hülye kérdes de megkell kérdeznem
a Kelly's quartz vagy az ehez hasonló vázak aluminiumból vannak???
Köszi! Egyébként mi a véleményetek a 2006-os Salamanderrõl? A teló például kimondottan érdekelne, szerintem az lehet a leggyengébb pontja, és az pont egy olyan alkatrész ami nagy igénybevételnek van kitéve, ha mozog akkor azért, ha pedig ki van kapcsolva akkor szerintem meg azért /valaminek tartania is kell :)/ Én például nagyjából olyan fele-fele arányban használnám ki és bekepcsolt állapotban, nem lesz ettõl baja hosszútávon???
A Kelly's honlapja www.kellys-bicycles.com, van magyar verziója is, frankón össze lehet hasonlítani az egyes modelleket. a Merida www.merida.com -on, a Scott pedig a www.scottusa.com -on található.
Avus által írthoz még annyit hozzátennék, hogy bár nem néztem pontosan milyen tárcsafék van, de ebben az árkategóriában egy jó v-fék lehet, hogy megeszi.. Én nem rég akartam cserélni és 40-50 alatt nem jönne ki.. A nyolcas dologban is csak annyi igaz, hogy nem mindig és nem rendesen ér hozzá, attól még tudsz fékezni, csak "hatékonytalanabbul"..Hát nemtom, azért jólenne a tárcsafék, mert nemtudom hogy ezen a biciglin mikorlenne elõször nyolcas de ha jobban belegondolsz akkor a tárcsak azjobb mint a v fék mert ha nyolcasod lessz akkor nemér hozzá a fékhez a gumi!!
Feltétlenül fontos oda az a dsc? Mert ha sima V-fékes Quartzot veszel, spórolsz több mint 20 rugót, és nyersz több mint fél kilót. Sõt V-fékes Salamandert is vehetsz a Quartz dsc-nél egy tizessel olcsóbban, és majdnem egy kilót nyersz.Sziasztok énis szetnék venni egy kelly's quartz dsc biciglit, de még nem nagyon értek a bicókhoz és azt szeretném megkérdezni, hogy 15 kiló nemsok???
Azért kérdezem mert nemértek hozzá és nemtudom hogy 1-2 kiló különbség mennyit jelent (mongyuk nekem most eggy hauserem van ami azért elég nehéz
a 17.5-ös Madman felsõcsöve hosszabb, mint a 19.5-ös Salamanderé.