Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Itt azert van egy ket velemeny:
Testbike

Sajnos sokszor a "profik" leszólják az amúgy jó termékeket.:(

De amúgy nem rossz oldal.:)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
de ha végképp nem kapnátok magnust, salamandert, vagy hasonlót akkor tudok egy boltot ahol még van egy két darab!! speed bike

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Itt azert van egy ket velemeny:
Testbike

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Csak azért írok, hogy visszakerüljön az elsõ oldalra. Kész talány ez a Kelly's. :-\ :-\ :-\ Hallom, hogy veszegetik a bicajokat, viszont vélemény nincs róluk, illetve nehéz olyan boltot találni, ahol meg lehet élõben is nézni valamelyiket. Kamu ez a márka, vagy még csak most vezetik be Magyarországon? És honna jön? A BikeMagban származási helynek Szlovákia van megadva, de a Kelly's honlapján (http://www.kellys.hu/hungary/cim.htm egy USA cím olvasható. Na akkor? És állítólag a magyarországi forgalmazó e-mail címe nem létezik. Na erre varjatok gombot!

Mikor eldolt, hogy Kelly's bringat veszek felhivtam 2 boltot is, mindketto azt mondta, hogy "A szlovakiai gyarba van meg es tudnak rendelni". Ebbol szamomra az derult ki, hogy Szlovakiaba gyartjak (jobban mondva ott szerelik ossze, mert a vazak kb ugyanabbol a taiwani gyarbol szarmaznak mint az osszes tobbi hasonlo kategoriaju). Szerintem mivel ilyen ilyen kozel van a gyar foloslegesnek tartottak, hogy kulon forgalmazo legyen Magyarorszagon es a boltok kozvetlenul tartjak a kapcsolatot.
Szerintem ha rendes boltba veszed ahol lelkiismeretesen uzembehelyezik nem jarsz rosszabbul mint egy Magellan-al vagy Meridaval, mert a vazak jok es az alkatreszek is.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Amire cseréltem, azon már nincs lockout, úgy sem használnám.

KMGyuri

KMGyuri

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás

Na azt mondjuk rögtön gondoltam,hogy te a salamanderre fogsz szavazni:-). V-fékes lesz a jószág,ez fér bele a kb 100 e-s keretbe.

Szia viko.jam!
Ha nem veszed tolakodásnak,bátorkodom ajánlani 1 Magnust(2005)Rock Shox
Pilot XC vadi új telóval, Avid SD07 V-fékkel, Maxxis Minotaur 1,9 vadi új gumival,barátod figyelmébe pont az általad megadott összegért.A gép újszerû
állapotban van,ha ennyiért tudtok jobb ajánlatot szóljatok mert érdekelne engem is!Részletekrõl szivesen írok,ha érdekel.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
ez igaz, de mindegyiknek vannak elõnyei és hátrányai is! szóval ön dönt!!!:D:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Amit Te mondasz, az a csillapitást szabályozza. Nem? A lockout merevvé teszi a villát. De szóljon valaki ha tévedek?

Csak azért tanácsoltam ezt mert ha megveszi a salamandert(jó döntés) aztán kimerevítve meg véletlenül beleszab egy gödörbe akkor meg szétmegy a lockut.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
jól mondod tailor! van a rugóerõ állító és van a lockout! de igaza van kelának! ha szereted a kemény "felfüggesztést" akkor hangold úgy a villád, de ez nem jó, akkor ha lefele meg lágyan szereted... akkor inkább a lockot használd!!û

szerk:

ui: az aláírásomban szereplõ címen a magnusról láthattok egy két képet!!!!

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Sima úton szerintem, elég ha a legmerevebbre tekered a rugózást mert ha nem nehezkedsz rá akkor elég nehezen indul meg. Este küldök még néhány képet!!!

Amit Te mondasz, az a csillapitást szabályozza. Nem? A lockout merevvé teszi a villát. De szóljon valaki ha tévedek?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Tailor, Kelo: Mindkettõtöknek Lockout-os telója van/volt, nincs vele semmi gond ha ki van kapcsolva és abban az állapotban tekerek vele? A hegyen lefelé nyilván nem úgy használnám de máshol szeretem a "kemény felfüggesztést" :) ha értitek, hogy mire gondolok. Hülye dolog hullámlovagolni a hegyek kivételével:)

Sima úton szerintem, elég ha a legmerevebbre tekered a rugózást mert ha nem nehezkedsz rá akkor elég nehezen indul meg. Este küldök még néhány képet!!!

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Tailor, Kelo: Mindkettõtöknek Lockout-os telója van/volt, nincs vele semmi gond ha ki van kapcsolva és abban az állapotban tekerek vele? A hegyen lefelé nyilván nem úgy használnám de máshol szeretem a "kemény felfüggesztést" :) ha értitek, hogy mire gondolok. Hülye dolog hullámlovagolni a hegyek kivételével:)

Ha jól emlékszem, bekapcsolt állapotban merevít.:chin: Szvsz emelkedõn érdemes használni bekapcsolva. Pár hónap használat alatt nem volt gond...

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

VAn msn-ed?

Nincs és nem is vagyok biztos benne, hogy lesz. Az az igazság, hogy csak nagyon ritkán van idõm leülni a gép elé annyi ideig, hogy msn-ezhetnék. A fórumok is elég kihívást jelentenek :) Ez van, talán majd egyszer... :)

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Kelo: Köszönöm a képeket! NAGYON JÓL NÉZ KI!!!!! :D Komolyan tetszik, szép kis gép! Küldj még egy párat ha lehet!
:)

VAn msn-ed?

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Kelo: Köszönöm a képeket! NAGYON JÓL NÉZ KI!!!!! :D Komolyan tetszik, szép kis gép! Küldj még egy párat ha lehet!
:)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Jól néz ki! Én viszont nem tettem volna fel a sárvédõket:) Látom volt egy teló cseréd... Na én is ettõl félek! Vagy nem kéne?

Nekem tönkre ment, ezért kapott másikat. De, hogy kell-e félni, az azon is múlik mire használod.

Sárvédõ azért van, mert bringával járok dolgozni is, és hát úgye, folyton esik..;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Jól néz ki! Én viszont nem tettem volna fel a sárvédõket:) Látom volt egy teló cseréd... Na én is ettõl félek! Vagy nem kéne?

Ilyen kategóriában ha arra használod amire kell akkor nem lesz baja, amúgy ilyen árban nem találsz jobbat, ez a nagy helyzet:chin:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Egyébként mindenki küldhet képeket a gépérõl de leginkább a 2006-os Salamandereket szeretném látni "eredeti környezetükben" :D
/az elsõ címre inkább/

Na küldtem mailt a totalcarosra. Hakellenek még képek akkor szólj.:)

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás