Na azért csak elõjönnek a "rejtett hibák". Ugye ez nem komoly, hogy ha egy lockout-os telóval ha be van kapcsolva és belemegyek egy gödörbe akkor tönkremegy??!!! Nagyon remélem, hogy ez nem így van! :-/
Én egy nagyobb ütésrõl beszéltem:confused: ....
Kisebb gödrök ilyesmi nem probléma....
Na azért csak elõjönnek a "rejtett hibák". Ugye ez nem komoly, hogy ha egy lockout-os telóval ha be van kapcsolva és belemegyek egy gödörbe akkor tönkremegy??!!! Nagyon remélem, hogy ez nem így van! :-/
Csak azért tanácsoltam ezt mert ha megveszi a salamandert(jó döntés) aztán kimerevítve meg véletlenül beleszab egy gödörbe akkor meg szétmegy a lockut.
Na megvan a kicsike Magic!
Meg a boltba csereltettem nyerget mert nagyon durvan kemenynek tunk a gyari, lett egy zseles Lookin. Tegnap kivittem terepre, szanto fold, traktor nyomok, 10km-ert tekertem es nagyon franko. Az elso valto kicsit el volt allitva, dorzsolte a lancot ha a nagy fogaskerekre tettem de ezt most rendbehoztam. Ami kicsit fura, bar lehet en baktam el valamit, hogy lockolva a telot bemozdul kicsit. Ezt majd megkerdem a boltba ha viszem elso szervizre ha hiba gondolom kicserelik.
Ezen kivul nagyon franko a bringa!
Ma is megyek egyet csak hat 10 ev kihagyas utan nem egyszeru
Ez a jelenség teljesen normális.Ami kicsit fura, bar lehet en baktam el valamit, hogy lockolva a telot bemozdul kicsit. Ezt majd megkerdem a boltba ha viszem elso szervizre ha hiba gondolom kicserelik.
szijasztok!
megvettem a Kelly's Scarpe-t, nagyon teccik, köszönöm a segitségeteket.
szijasztok!
megvettem a Kelly's Scarpe-t, nagyon teccik, köszönöm a segitségeteket.
Nem tom ki írta, h. nincs olyan bolt az országban, ahol élõben vannak Kelly'sek a falon. Én itt Tatabányán találtam egyet!
Jah ha van rá igény elküldöm priviben a címét....