Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
A DEmát nem ismerem, csak nagyjából!
Viszont itt vannak egy jópáran akik salamandert / dsc használnak, azok pedig meg vannak elégedve vele, sõt némelyik emberke agyon dicséri:D
Mindenféleképp tárcsás bicajt akarsz venni? és mindenképp 2006os kiadást? mert a tavalyi salamandert azt megkapod 100-110 körül, ha van még...??

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Sziasztok, új vagyok itt, és én is bringát szeretnék venni :) Szerintetek melyik éri meg jobban, egy Kelly's Salamander DSC 150k-ért, vagy egy Dema Asti DSC 140-ért? A Demának megvan az a hatalmas elõnye, hogy kamatmentes hitelre is el lehet hozni.

Hello sz.tem a salamander jobb mert több rajta a felsõbb kategóriás cucc ill. azért mégiscsak kellys.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Sziasztok, új vagyok itt, és én is bringát szeretnék venni :) Szerintetek melyik éri meg jobban, egy Kelly's Salamander DSC 150k-ért, vagy egy Dema Asti DSC 140-ért? A Demának megvan az a hatalmas elõnye, hogy kamatmentes hitelre is el lehet hozni.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Freeman:
Mondjuk elsõ dolgod legyen, ha a tektro fékek, és meg is akarsz állni velük, hogy az elsõ fékbõl kikapod az A.M.S nevû szerkezetet ami a fékerõt nagyon visszafogja!!!! nem tudom hogy van-e benne neked ilyen, de ha van akkor feltétlen! mondjuk, ha nem vagy tapasztalt biciklis akkor nem biztos hogy érdemes, mert így könnyebben fejre is állsz...

TE tudod, hogy mennyire tudsz, én csak ajánlottam!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nagyon köszi.
Kb 65 kg vagyok!!

Akkor tényleg elég a V-fék.

Freeman42

Freeman42

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Nagyon köszi.
Kb 65 kg vagyok!!

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Köszönöm, néztem, de lehet, hogy más lesz...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Zoltikov: asszema kelly's klub topikba keddeb írtam be a vázakat amik vég vannak és árakat is írtam. egy vmire való bolt meghozza neked kintrõl...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nemkölthettem el 50 000 forintal többet, azért mert csak egy tárcsafékel több a salamander (meg hajtókarral)

Azért nem olyan rosszak azoka fékek igaz 20.000 darabja kompletten.
Amúgy hány kilo vagy?

De ettõl függetlenül leld sok örömedet benne:)

Freeman42

Freeman42

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Nemkölthettem el 50 000 forintal többet, azért mert csak egy tárcsafékel több a salamander (meg hajtókarral)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nah megvettem a biciglit, mongyuk nem salamander dsc, hanem eggy QUARTZ titanium ot de nagyon örülök neki!!!!!:D

Ha megkérdezhetem miért nem salamander, pénz vagy egyéb ok?

Freeman42

Freeman42

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Nah megvettem a biciglit, mongyuk nem salamander dsc, hanem eggy QUARTZ titanium ot de nagyon örülök neki!!!!!:D

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Szentendrén, a boltnál értetek utol bennünket, ott beszéltünk 1-2 szót a Both Zolival, majd a hegyen néhányszor még összefutottunk. Majd mi felkanyarodtunk Dobogókõre, Ti meg lementetek kajálni. Narancssárga CycleCraft vázam van ( ami sajna el van repedve, ezért érdeklõdtem itt ).

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sztem úgy rendeltem meg a brigámat, h. elõtte csak katalógusban (5cm magas és kb. 10cm hosszú füzetecske) láttam, meg ahol rendeltem, csak 1 oxigen meg nõivázas meg trekking gépek voltak... tehát én is látatanban vettem meg!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Köszönöm, de most egy kicsit drága ez nekem...

Vicces, de a VIII.-ik Kelly's Klub túrán én is ott voltam, meglepõdve vettem magam észre a képeken:-))

szia!

öööö hol is és melyik vagy?

Freeman42

Freeman42

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
De mongyuk ha nemlessz a boltba, akkor majd megrendelem.
Rendelt közületek már valaki biciglit???

Freeman42

Freeman42

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Köszi, hogy segítettetek!!!!!!!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Sziasztok, szeretnék venni eggy salamander dsc -t de elõbb szeretném élõbe látni, nemtudjátok, hogy pesten, vagy dunakeszin van e olyan bolt amibe van a helyszínen ilyen bicigli??
Légyszi írjatok minnél hamarabb , mert holnap megyünk pestre !!
Köszi a segítséget.

Salamander dsc a király!!!!!!!!!!

(Ne lepõdj meg, nem vagyok õrült-----egy picit lehet---- csak nekem is ilyen van és, hát a szalamandra a király.)

Ha gondolod olvashatsz itt véleményt róla: #1522

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

A ride bike ot láttam, de ott aztírják, hogy nincsmár a boltban jelenleg

A webáruházukban nézted? Szerintem azt nem frissítik nap mint nap, szóval inkább hagyatkozz a telefonra. És nézz szét a Kelliz honlapján.

Freeman42

Freeman42

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
A ride bike ot láttam, de ott aztírják, hogy nincsmár a boltban jelenleg