Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

BogeyDog

BogeyDog

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Köszi a segítséget!
Sajna a Sphera 18-as váza nagy és kényelmetlen volt a röpke 158 centimhez. Kisebb nincs. Ez van. :/

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
3 fórumtagnak is van ilyen és csak jókat mondtak róla. Ha kicsit visszaolvasol ebben a topikban - használd a keresés funkciót - akkor metalálhatod a bringáról amiket írtunk...

svonk

svonk

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Én egy Quartz Titaniummal akarok betörni a hegyikerékpározás világába és szeretném, ha rábeszélnétek, hogy van értelme elkölteni rá az összes pénzem, mivel rendkívüli módon tetszik és úgy tûnik meg is éri. Nem igazán találtam ennél jobbat ilyen áron. Elõre is köszönöm!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

ezért kell rendesen váltani...:) én most 4000-nél cseréltem láncot (+racsnit).

Észrevettétek, h. rosszul váltottam vagy valami??? lécci írjátok meg ha igen!!!!
Elõre is köszi :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Sziasztok!

Bringát szeretnék venni és kinéztem magamnak egy Kelly's Spherat.
Melóba járásra kéne, meg túrázgatni. Volt egy noname bringám, de szét is esett az elsõ Csobánkai túrán, úgyhogy valami normálisabb bicajt szeretnék.
Mondanátok pozitív/negatív véleményeket?
Elõre is köszi!

Személyes hitvallásom, hogy a bicikli 30-40e Ft körül kezdõdik, ez alapján pedig nálam az összes Kelly's bicikli :). Szvsz munkába járáshoz és kirándulgatáshoz a Sphera jó választás. Ahogy néztem a Spherát, az nõivázas bicaj. Ezek szerint lány lennél? Ha igen, és megveszed a Spherát, szívesen látunk a Kelly's Klub topikban : Szabadonfutó > Kelly's Klub. Ha fiú vagy, akkor is, nem szeretjük a diszkriminációt ;).

Esetleg munkábajárás és kirándulás céljából a Kelly's cross bringái között is érdemes lehet szétnézned.

BogeyDog

BogeyDog

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Bringát szeretnék venni és kinéztem magamnak egy Kelly's Spherat.
Melóba járásra kéne, meg túrázgatni. Volt egy noname bringám, de szét is esett az elsõ Csobánkai túrán, úgyhogy valami normálisabb bicajt szeretnék.
Mondanátok pozitív/negatív véleményeket?
Elõre is köszi!

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Egy év és 2 hét után a kelly'semen fogsort és láncot kellett cserélni, egy év és 2 hét alatt sztem max 2500 kmt mentem vele. Valeria V. írta egy másik topikba, h. ez természetes, bár én túl korainak érzem ezt... Szerintetek??

ezért kell rendesen váltani...:) én most 4000-nél cseréltem láncot (+racsnit).
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Úgy néz ki, egy 2005-ös Madman lesz a nyerõ, 140k-ért, ha van még raktáron 21'-os. Kár, hogy randa a festése :(

homok, új fény, olyanra, amilyenre akarod
a bicikli.lap.hu-n láttam valahol, valami liquidizé
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Hogy mennyit mentem terepen????????? nem sokat, sõt nagyon keveset, de már mindegy van új fogsor, ami úgyanúgy döglödik, szal holnap vissza boltba!

A döglõdiken mit értesz Szilárd? mi a jelenség ?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Hogy mennyit mentem terepen????????? nem sokat, sõt nagyon keveset, de már mindegy van új fogsor, ami úgyanúgy döglödik, szal holnap vissza boltba!

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Egy év és 2 hét után a kelly'semen fogsort és láncot kellett cserélni, egy év és 2 hét alatt sztem max 2500 kmt mentem vele. Valeria V. írta egy másik topikba, h. ez természetes, bár én túl korainak érzem ezt... Szerintetek??

Ki az a VV ?? :D
Komolyra fordítva a szót ez attól is függ hol használja az ember, mennyit megy terepen ....mennyit van erõltetve ... ha sokáig mész megnyúlt lánccal akkor minden elõfordulhat ahogy tanult kolegánk VV-is irta

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Bocsi nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni ( ezt nem iróniával írtam) :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nono. Azt nem írtam, hogy természetes (tessék pontosan idézni), csak azt, hogy elõfordul.:) Nemhogy az olcsóbb, de a drágább alkatrészeknél is.
Nálam gyaníthatóan a láncok voltak a hunyók, és azok vágták haza a fogsort. A hajtómûnek meg már mindegy volt, megette a kenyere javát.
Most meg van egy teljesen új hajtásrendszerem, és Isten, Király, Császárság. Dolgozik, mint a svájci óra.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok, hogy a CM-en hány Kellys lesz... :) És hányan lesznek Kellys mezben...

Luki

Szia luki!

Üdvözlünk a topicban,ha sok kellysesre vagy kiváncsi akkor kérlek nézz át a másik topicunkba és a többit majd megbeszéljük:)
http://forum.bikemag...?t=2332&page=31

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Én ott leszek és a bolyhos mezemet is viszem sztem... de ajálom ezt a topikot:
http://forum.bikemag...read.php?t=2332

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Úgy néz ki, egy 2005-ös Madman lesz a nyerõ, 140k-ért, ha van még raktáron 21'-os. Kár, hogy randa a festése :(

lukiboy

lukiboy

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Sziasztok!

Kíváncsi vagyok, hogy a CM-en hány Kellys lesz... :) És hányan lesznek Kellys mezben...

Luki
I'll Be 6 If U'll Be 9!
http://picasaweb.google.com/lukiboy

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Akkor mégiscsak számít a vázgeometria :). Különbözõ típusú Kelliz vázak hossza között pont ilyen 1-2 centis difik vannak.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Egy-két centi is fontos lehet, ezt tapasztalatból írom, mert amikor telót cseréltek nem tették vissza a távtartókat és alacsonyabb a kormány és jobban dõlök rá. Felfele jobb, lefele kicsit rossz mert lejjebb van a fejem bár gyorsabb is vagyok így...