Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

menetrögzitõ.....amúgy héjsz betegség...

Nekem nem lazult még ki soha. Hfx 9-et használok tavaly augusztus eleje óta.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

És nem csak arról van szó, hogy gyengébben fog, hanem a fékkar nyomáspont-állító csavarja örökké kitekeredik. Tényleg, ezt nem lehet valahogy rögzíteni?

menetrögzitõ.....amúgy héjsz betegség...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
És nem csak arról van szó, hogy gyengébben fog, hanem a fékkar nyomáspont-állító csavarja örökké kitekeredik. Tényleg, ezt nem lehet valahogy rögzíteni?

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Hé, csak 2 pont van :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A 3. pont az nálam és szinte mindenkinél van, de ezt olvashattad vna a topikjainkban.
2. pont sztem normál dolog mert ha melegszik akkor gyengébben fog.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Aszittem, hogy levegõs a fékem, azért álltam neki barmolni. Menet közben aztán kiderültek a dolgok:
1, A túlfolyó fedelét nem szabad levenni. Két szaküzletben is megkérdeztem, az ott dolgozó mesteremberek rosszul mondták el a folyamatot.
2, Nem volt levegõs a fék, csak a Sole intenzív használatkor változtatja a nyomáspontját: elpuhul. A fékkarban a kis csavar jön mindig egyre kijjebb, vissza kel csavarni, azt jó napot, de ez egy idõ után roppant unalmas és idegesítõ. A szervízben persze ezt se mondták, csak bólogattak, hogy ja, biztos levegõs, bár azon meg csodálkoztak, hogy hogy lehet. Hát sehogy, mer' nem az a gáz.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Szia!

Ez WatchFan disc-es salamandere. Írj neki mailt mert õ otthon van a csomagtartók és vadrácsok terén. :)
http://kellysklub.uw...ra/p2190028.jpg

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Üdv!

Jó hogy rá találtam erre a fórumra. Kb 12 éve van egy Kelly's bicajom. Jó nehéz vas, majd megnézem pontosan mi a típusa. Meglepõdtem, milyen tuti gépeket forgalmaznak manapság. Néhány éve nem tekerek már, de most szeretnék újra. Kinéztem a Majestic-et. Idõt álló darabnak tûnik ez is. A problémám a következõ. Az elõzõ gépemre tudtam tenni hátra csomagtartót, ha messzebbre mentem. Erre fel lehet-e szereni egy nagyobbat. Túrához nagyon kell. Alapvetõen nem lenne rajta. A nyeregszárra erõsíthetõt nem tartom elégnek. A netes fotókon nem tudom kivenni, van e rá lehetõség. Elfér e a tárcsa mellett? Vagy nem való rá csomagtartó? Van valakinek ilyen bicaja? Meg lehet ezt nézni valahol?
Köszi a segítséget elõre is.
Marci

Szerintem a Majestic még az a kategória, ahol vannak a vázon rögzítõszemek. Boltban meg tudod nézni, de van egy pár tag akinek Majestic, vagy azzal megegyezõ vázú (pl Imagine) bringája van, kérdezd õket. A kellysklub.uw.hu-n megnézheted hogy kinek milyenje van, sõt majd rain tesz róla hogy csatlakozz is a klubhoz :). Amúgy nézz el a szabadonfutó > kelly's klub topikba.

rubimart

rubimart

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Üdv!

Jó hogy rá találtam erre a fórumra. Kb 12 éve van egy Kelly's bicajom. Jó nehéz vas, majd megnézem pontosan mi a típusa. Meglepõdtem, milyen tuti gépeket forgalmaznak manapság. Néhány éve nem tekerek már, de most szeretnék újra. Kinéztem a Majestic-et. Idõt álló darabnak tûnik ez is. A problémám a következõ. Az elõzõ gépemre tudtam tenni hátra csomagtartót, ha messzebbre mentem. Erre fel lehet-e szereni egy nagyobbat. Túrához nagyon kell. Alapvetõen nem lenne rajta. A nyeregszárra erõsíthetõt nem tartom elégnek. A netes fotókon nem tudom kivenni, van e rá lehetõség. Elfér e a tárcsa mellett? Vagy nem való rá csomagtartó? Van valakinek ilyen bicaja? Meg lehet ezt nézni valahol?
Köszi a segítséget elõre is.
Marci

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Marci megette a fékedet? Érdekes szokásai vannak egyeseknek :D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Na ez klassz, mert én is ezt akarom csinálni a közeljövõben. Hol szúrtad el a dolgot, vagy hogy csináltad? A tfék topikban nekem leírta thez h hogyan kell. Ha újra próbálkozol akkor csinálj pár képet!

lehet h rosszul emlékszem de nem idén veted a bringát? minek ilyen hamar piszkélni egyáltalán?

Ha tõlem kérded akkor nekem a marci ette meg hempnek meg háát nem tom...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na ez klassz, mert én is ezt akarom csinálni a közeljövõben. Hol szúrtad el a dolgot, vagy hogy csináltad? A tfék topikban nekem leírta thez h hogyan kell. Ha újra próbálkozol akkor csinálj pár képet!

lehet h rosszul emlékszem de nem idén veted a bringát? minek ilyen hamar piszkélni egyáltalán?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Hatalmasakat szopok a fékemmel. Minden észérvnek fittyet hányva, egyedül álltam neki a légtelenítésnek. Az elsõ fékem a negyedszeri nekifutás után is használhatatlan. Ráadásul kirúgtam a szõnyegre kb 2,5 deci DOT4 olajat (mer' persze bent csinálom a szobámban), és semmivel se tudom semlegesíteni. Lehet, holnap ki...om a szõnyeget a pi...ba. Nagyon ideges vagyok. Ráadásul, ha nem tudom megcsinálni a féket, lõttek a holnapi túrának.

Én is igy jártam a fékemmel...

Rejtélyes...

Nekem az elsö ment szét a buda marcin---elöször darált, majd nem fogott semmit sem!!!

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Hatalmasakat szopok a fékemmel. Minden észérvnek fittyet hányva, egyedül álltam neki a légtelenítésnek. Az elsõ fékem a negyedszeri nekifutás után is használhatatlan. Ráadásul kirúgtam a szõnyegre kb 2,5 deci DOT4 olajat (mer' persze bent csinálom a szobámban), és semmivel se tudom semlegesíteni. Lehet, holnap ki...om a szõnyeget a pi...ba. Nagyon ideges vagyok. Ráadásul, ha nem tudom megcsinálni a féket, lõttek a holnapi túrának.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ha tényleg az és hamar szétkopik akkor persze h cserélik gariban.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Avus!

Hegyrõl lefelé "szágultam" ma de csak aszfalton!
A fékeket kellett állítanom elöl hátul valamint középen valami hangosan kotyog egyes fokozatokban talán a monoblok?
Itt olvastam korábban hogy cserére szorul az a típús amelyik az enyémben is van. Gariban cserélhetõ ez az alkatrész?
Néztem Author-t is vásárlás elõtt meg Caprine-t, de a Kellys tetszett a legjobban !
Szóval fentieken kívül meg vagyok elégedve a géppel eddig !

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hidd el avus a fékre is nálam jóval szakavatottabbak is azt modták h inkább ne piszkáljam és ma mentem egy próbautat és olyan mint amikor új volt a bringa, sõt beállítottam magamnak h ne érjen bele alapjáraton... Kicsit lassan húzódik vissza de lehet h a sole alapból ilyen, bár Tigger is mondta h kisit lassú a mozgása. Na megkeresem az ideillõ topikot...

Janes: üdv! ajálom a klub weblaját az aláírásomban! írd meg az infóidat! már fent vagy a tagok közt...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nagyon jó kis bringa a Radius, én a Magnus elõtt egy Radiusnál is olcsóbb Hauserrel jártam a hegyeket. Teleszkóp híján arra nem jó, hogy hegyrõl lefelé száguldozz terepen, de majdnem minden másra megfelel. A váza is strapabíróbb mint az alu, igaz kicsit nehezebb is.

Ha már erre jártál, nézz át a Szabadonfutó > Kelly's Klub topikba is. Rainman majd felveszi veled a kapcsolatot, hogy Te is klubtag lehess :).

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nekem Viperem van, szal nem mindenki nyomul komolyabb géppel! :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Sziasztok Kellys-esek !

Tegnap megvettem az elsõ MTB-met igaz, ez csak egy Kellys Radius Dark, de nekem nagyon tetszik a gép !
2005-ös modellhez sikerült hozzájutnom elég jó áron!
Ma már tekertem vele hegyre fel, aztán le !!!

Ahogy látom, itt mindenki komolyabb géppel gurul, akinek esetleg van ilyen típus, mind az enyém, megírhatná a tapasztalatait.