Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Posted 2006. April 17. - 21:49

Posted 2006. April 17. - 21:42

Posted 2006. April 17. - 21:40

akkor lehet magellánéknál kéne körülnézned .....jó sprtos geo hosszú f.csõ ...és a crux vmi ilyesmi árban szokott lenni /akcióban legalábbis/ vagy a felsõbb kategóriás kellizek közt, azok már nem rövidek....Én 21,5-ös vázban gondolkodom. Hosszúak a kezeim-lábaim, és ahogy próbálgattam, a 19-es vázakat kicsinek éreztem. Félek egyébként a rövid vázaktól, mert utálok görnyedni.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. April 17. - 21:25

Posted 2006. April 17. - 20:39

2. Ami a fényezést illeti, a Kelly's abban igen jó, a demát nem ismerem, csak annyit mondanék, hogy a fényezés nem minden! Inkább azt nézd, mennyire használható (persze az is kell, hogy tetszen, mivel hosszú idõre veszed-remélhetõleg- de akkor is...)
3. A geometriát marha egyszerû eldönteni: ülj rá mindkettõre, próbáld ki, és ne higgy a számadatoknak! Amelyiken jobban érzed magad! Amúgy ezek a kellys vázak az átlagosnál valamivel rövidebbek, uh jól nézd meg, mielõtt döntesz! (meg nemcsak ezért persze)
edit: 191cm-hez a 19,5"-es magasságban jó is lehet, de ott megintcsak elõjön a rövidség!
Posted 2006. April 17. - 18:44

Kelly's-bõl is van nagy méret, szal nem tom miért a méret a probléma, hacsak nem egy akciós 2005ösrõl van szó. a külsõre is mész egy kicsit az a dema sztem randa és sehol sincs még az idei salamander festéséhez sem. Bocs kela! Nekem nem tetszik a már sokat emlegetett okból.
Ez fáj pedig gyönyörû élõbe ez a fényezés. AMúgy a kellys feliratokra büszke vagyok mert már távolról lehet látni, hogy nem egy demáról van szó.:bananadan
vendég_rainman_*
Posted 2006. April 17. - 15:23

Posted 2006. April 17. - 15:15

A bolt fizeti a kamatot, ezért lesz 0% a THM. Max 6 hónapos futamidõvel lehet felvenni.kamatmentes hitel nincs. különben mi a fenébõl élnének a bankok?
lehet hogy nincs kamat de vagy a bicó kerül 10-20e Ft-al többe, vagy egyéb más módon húzzák le a sápot. (pl. adminisztrációs díj)
áruhitelt ne vegyél fel mert drága!
akkor már inkább személyi kölcsön.. még az is ócsóbb
Posted 2006. April 17. - 14:29

Jót vettél!! gratulaNah megvettem a biciglit, mongyuk nem salamander dsc, hanem eggy QUARTZ titanium ot de nagyon örülök neki!!!!!
Posted 2006. April 17. - 14:28

Sziasztok, új vagyok itt, és én is bringát szeretnék venni
Szerintetek melyik éri meg jobban, egy Kelly's Salamander DSC 150k-ért, vagy egy Dema Asti DSC 140-ért? A Demának megvan az a hatalmas elõnye, hogy kamatmentes hitelre is el lehet hozni.
kamatmentes hitel nincs. különben mi a fenébõl élnének a bankok?
lehet hogy nincs kamat de vagy a bicó kerül 10-20e Ft-al többe, vagy egyéb más módon húzzák le a sápot. (pl. adminisztrációs díj)
áruhitelt ne vegyél fel mert drága!
akkor már inkább személyi kölcsön.. még az is ócsóbb
Posted 2006. April 17. - 13:24

bocs, én a fuktor katalogót néztem, abban alivijó tfekes szettet ír...A Dema Astin ugyanaz a Hayes hidrós fék van, mint a Salamanderen (http://dema.dynatech.../bike/Asti-DB/). Mindenképpen az Asti és a Salamander közül fogok választani, és asszem inkább az utóbbi felé hajlok, csak az a baj, hogy Kelly's-en még nem ültem, és félek, hogy kicsi lesz. 191 cm vagyok.
vendég_avus_*
Posted 2006. April 17. - 13:03

Háát, amellett hogy hivatalból Kelliz-párti vagyok, a geometria-adatok alapján úgy tûnik, hogy a Asi váza kicsit hosszabb mint a Salamanderé, szóval lehet hogy a te magasságodhoz az passzolna. Vagy a Kelliz-palettáról a Salamander után jövõ modell, vagyis a Magnus vagy a Magic.A Dema Astin ugyanaz a Hayes hidrós fék van, mint a Salamanderen (http://dema.dynatech.../bike/Asti-DB/). Mindenképpen az Asti és a Salamander közül fogok választani, és asszem inkább az utóbbi felé hajlok, csak az a baj, hogy Kelly's-en még nem ültem, és félek, hogy kicsi lesz. 191 cm vagyok.
Posted 2006. April 17. - 12:57

A Dema Astin ugyanaz a Hayes hidrós fék van, mint a Salamanderen (http://dema.dynatech.../bike/Asti-DB/). Mindenképpen az Asti és a Salamander közül fogok választani, és asszem inkább az utóbbi felé hajlok, csak az a baj, hogy Kelly's-en még nem ültem, és félek, hogy kicsi lesz. 191 cm vagyok.ha a tárcsafékhez ragaszkodsz akkor a salamander az legalább hidrós és ér is vmit....a demán lévõ bowdenes shimanok egy kalap szart nem érnek azoknál egy jó v-fék többet ér.....viszont ha nem ragaszkodsz annyira a tárcsához és ennyit szánsz rá akkor nézd meg a dema deor -v-t.....kicsit jobbb a geója mint a salamderé, a suntur teló is jobb mint az rst , homogén deore szett - hajtómû is -és tárcsafékesíteni ráérsz ha majd tudsz rá venni egy olyat ami ér is vmit /pl egy héjszt...persze tárcsás agyak is kellenek majd/
Posted 2006. April 17. - 12:35

ha a tárcsafékhez ragaszkodsz akkor a salamander az legalább hidrós és ér is vmit....a demán lévõ bowdenes shimanok egy kalap szart nem érnek azoknál egy jó v-fék többet ér.....viszont ha nem ragaszkodsz annyira a tárcsához és ennyit szánsz rá akkor nézd meg a dema deor -v-t.....kicsit jobbb a geója mint a salamderé, a suntur teló is jobb mint az rst , homogén deore szett - hajtómû is -és tárcsafékesíteni ráérsz ha majd tudsz rá venni egy olyat ami ér is vmit /pl egy héjszt...persze tárcsás agyak is kellenek majd/Sziasztok, új vagyok itt, és én is bringát szeretnék venni
Szerintetek melyik éri meg jobban, egy Kelly's Salamander DSC 150k-ért, vagy egy Dema Asti DSC 140-ért? A Demának megvan az a hatalmas elõnye, hogy kamatmentes hitelre is el lehet hozni.
vendég_rainman_*
Posted 2006. April 17. - 01:38

Posted 2006. April 16. - 20:25

Posted 2006. April 16. - 19:17

én a kellys felé hajlok, és ha gyengének érzed a telót, akkor ott helyszínen cseréltesd, és akkor szerintem beszámolják új árában!(j2 judy kb 25000 Ft)
Szerintem nincs nagy különbség az Rst ill. Rock között nálam az Rst kimozogja a 10 cm-t szal nem momdhatok semmit.
Posted 2006. April 16. - 18:40

Posted 2006. April 16. - 17:09

A tárcsa fontos, a kiadás nem. A Demát már majdnem megrendeltem, amikor rátaláltam a Salamanderre. Szebb bringa, ismertebb, és jobb cuccok is vannak rajta, bár szerintem telóban valszeg gyengébb. Oly nehéééééz a választáááás...
Egyértelmüen a salamander a jobb!!! a vélenyemet olvashatod itt: http://forum.bikemag...&postcount=1522
Szal szvsz egyértelmû!!!
Posted 2006. April 16. - 16:38