Itt azert van egy ket velemeny:
Testbike
Sajnos sokszor a "profik" leszólják az amúgy jó termékeket.

De amúgy nem rossz oldal.

Mikor eldolt, hogy Kelly's bringat veszek felhivtam 2 boltot is, mindketto azt mondta, hogy "A szlovakiai gyarba van meg es tudnak rendelni". Ebbol szamomra az derult ki, hogy Szlovakiaba gyartjak (jobban mondva ott szerelik ossze, mert a vazak kb ugyanabbol a taiwani gyarbol szarmaznak mint az osszes tobbi hasonlo kategoriaju). Szerintem mivel ilyen ilyen kozel van a gyar foloslegesnek tartottak, hogy kulon forgalmazo legyen Magyarorszagon es a boltok kozvetlenul tartjak a kapcsolatot.Csak azért írok, hogy visszakerüljön az elsõ oldalra. Kész talány ez a Kelly's. :-\ :-\ :-\ Hallom, hogy veszegetik a bicajokat, viszont vélemény nincs róluk, illetve nehéz olyan boltot találni, ahol meg lehet élõben is nézni valamelyiket. Kamu ez a márka, vagy még csak most vezetik be Magyarországon? És honna jön? A BikeMagban származási helynek Szlovákia van megadva, de a Kelly's honlapján (http://www.kellys.hu/hungary/cim.htm egy USA cím olvasható. Na akkor? És állítólag a magyarországi forgalmazó e-mail címe nem létezik. Na erre varjatok gombot!
Szia viko.jam!Na azt mondjuk rögtön gondoltam,hogy te a salamanderre fogsz szavazni:-). V-fékes lesz a jószág,ez fér bele a kb 100 e-s keretbe.
Amit Te mondasz, az a csillapitást szabályozza. Nem? A lockout merevvé teszi a villát. De szóljon valaki ha tévedek?
Sima úton szerintem, elég ha a legmerevebbre tekered a rugózást mert ha nem nehezkedsz rá akkor elég nehezen indul meg. Este küldök még néhány képet!!!
Tailor, Kelo: Mindkettõtöknek Lockout-os telója van/volt, nincs vele semmi gond ha ki van kapcsolva és abban az állapotban tekerek vele? A hegyen lefelé nyilván nem úgy használnám de máshol szeretem a "kemény felfüggesztést"
ha értitek, hogy mire gondolok. Hülye dolog hullámlovagolni a hegyek kivételével:)
Tailor, Kelo: Mindkettõtöknek Lockout-os telója van/volt, nincs vele semmi gond ha ki van kapcsolva és abban az állapotban tekerek vele? A hegyen lefelé nyilván nem úgy használnám de máshol szeretem a "kemény felfüggesztést"
ha értitek, hogy mire gondolok. Hülye dolog hullámlovagolni a hegyek kivételével:)
Nincs és nem is vagyok biztos benne, hogy lesz. Az az igazság, hogy csak nagyon ritkán van idõm leülni a gép elé annyi ideig, hogy msn-ezhetnék. A fórumok is elég kihívást jelentenekVAn msn-ed?
Kelo: Köszönöm a képeket! NAGYON JÓL NÉZ KI!!!!!
Komolyan tetszik, szép kis gép! Küldj még egy párat ha lehet!
Jól néz ki! Én viszont nem tettem volna fel a sárvédõket:) Látom volt egy teló cseréd... Na én is ettõl félek! Vagy nem kéne?
Jól néz ki! Én viszont nem tettem volna fel a sárvédõket:) Látom volt egy teló cseréd... Na én is ettõl félek! Vagy nem kéne?
Egyébként mindenki küldhet képeket a gépérõl de leginkább a 2006-os Salamandereket szeretném látni "eredeti környezetükben"
/az elsõ címre inkább/