Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's
Posted 2006. April 10. - 14:01
vendég_rainman_*
Posted 2006. April 10. - 13:37
vendég_rainman_*
Na azért csak elõjönnek a "rejtett hibák". Ugye ez nem komoly, hogy ha egy lockout-os telóval ha be van kapcsolva és belemegyek egy gödörbe akkor tönkremegy??!!! Nagyon remélem, hogy ez nem így van! :-/
Nagyot üt, de nem megy szét. De ha sokat teszteled akkor igen. ha ugrálni akarsz vagy durva úton vagy terepen mész arra ott a teló... Sõt legutóbbi tapasztalataim szerint van h lock nélkül jobb hegyre is menni de ez lehet h cask nálam igaz a nyeregcsõ, gumi elhelyezkedés, emelkedõ és minden más fügvényében. Állításomat még tesztelem, de lock-al nagyon hátul van a súlypontom sztem...
A másik meg amit Tigger írt, h az rst lock az egy az egyben merev villa és kõ kemény, de van ahol a lock még mozog azért egy keveset. (fõleg az ilyen nagy ütések miatt, és a teló és tulajdonosa védelmében)
Posted 2006. April 10. - 13:21
Én egy nagyobb ütésrõl beszéltem:confused: ....
Kisebb gödrök ilyesmi nem probléma....
Csak egy kérdés: maradjunk egy egyszerû földútnál, semmi gond?
Posted 2006. April 10. - 13:13
Na azért csak elõjönnek a "rejtett hibák". Ugye ez nem komoly, hogy ha egy lockout-os telóval ha be van kapcsolva és belemegyek egy gödörbe akkor tönkremegy??!!! Nagyon remélem, hogy ez nem így van! :-/
Én egy nagyobb ütésrõl beszéltem:confused: ....
Kisebb gödrök ilyesmi nem probléma....
Posted 2006. April 10. - 10:36
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. April 10. - 10:25
Posted 2006. April 10. - 09:33
avus a hétvégén lement egy kisebb lépcsõn, aztán elégedetten jelentette ki: "be volt lockolva:D"
Szóval ennek is van egy határa!!!!
Posted 2006. April 10. - 08:39
Csak azért tanácsoltam ezt mert ha megveszi a salamandert(jó döntés) aztán kimerevítve meg véletlenül beleszab egy gödörbe akkor meg szétmegy a lockut.
Posted 2006. April 09. - 19:04
Nem tudom, a villád milyen. Az általam használt Imagine-ben egy Manitou Axel Comp van és a lockout 360 km után megadta magát. Mint kiderült, csupán olajat kellett utántölteni. Ezt ingyen megcsinálták a boltban kb 10 perc alatt. Állítólag már gyárilag sem töltik nagyon túl és ezért könnyen elõfordul ilyen jellegû probléma. MINIMÁLIS bemozdulás persze természetes.
Kellemest tekergést!
Na megvan a kicsike Magic!
Meg a boltba csereltettem nyerget mert nagyon durvan kemenynek tunk a gyari, lett egy zseles Lookin. Tegnap kivittem terepre, szanto fold, traktor nyomok, 10km-ert tekertem es nagyon franko. Az elso valto kicsit el volt allitva, dorzsolte a lancot ha a nagy fogaskerekre tettem de ezt most rendbehoztam. Ami kicsit fura, bar lehet en baktam el valamit, hogy lockolva a telot bemozdul kicsit. Ezt majd megkerdem a boltba ha viszem elso szervizre ha hiba gondolom kicserelik.
Ezen kivul nagyon franko a bringa!
Ma is megyek egyet csak hat 10 ev kihagyas utan nem egyszeru
Posted 2006. April 09. - 15:26
Jaja a teló lockolt állapotban való pár miliméter mozgása teljesen normális! ez ilyen lesz, de azért a merevséget teljesen jól biztosítja!
Posted 2006. April 09. - 15:13
Ez a jelenség teljesen normális.Ami kicsit fura, bar lehet en baktam el valamit, hogy lockolva a telot bemozdul kicsit. Ezt majd megkerdem a boltba ha viszem elso szervizre ha hiba gondolom kicserelik.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
vendég_avus_*
Posted 2006. April 09. - 15:09
vendég_avus_*
Amúgy gratula az õj bringához, használd egészséggel.
Posted 2006. April 09. - 13:22
Meg a boltba csereltettem nyerget mert nagyon durvan kemenynek tunk a gyari, lett egy zseles Lookin. Tegnap kivittem terepre, szanto fold, traktor nyomok, 10km-ert tekertem es nagyon franko. Az elso valto kicsit el volt allitva, dorzsolte a lancot ha a nagy fogaskerekre tettem de ezt most rendbehoztam. Ami kicsit fura, bar lehet en baktam el valamit, hogy lockolva a telot bemozdul kicsit. Ezt majd megkerdem a boltba ha viszem elso szervizre ha hiba gondolom kicserelik.
Ezen kivul nagyon franko a bringa!
Ma is megyek egyet csak hat 10 ev kihagyas utan nem egyszeru
Posted 2006. April 09. - 07:51
szijasztok!
megvettem a Kelly's Scarpe-t, nagyon teccik, köszönöm a segitségeteket.
Használd egészséggel és leld benne örömedet!!!:cheers:
vendég_rainman_*
Posted 2006. April 09. - 00:49
vendég_rainman_*
http://forum.bikemag...read.php?t=2332
Üdv a klubban! Ugye felírhatlak a 16.-ai listára is nem csak a tagokéra? Infóidat várom priviben!
:thunder:
Posted 2006. April 08. - 22:05
szijasztok!
megvettem a Kelly's Scarpe-t, nagyon teccik, köszönöm a segitségeteket.
Használd egészséggel.
Posted 2006. April 08. - 22:03
Posted 2006. April 08. - 20:57
Nem tom ki írta, h. nincs olyan bolt az országban, ahol élõben vannak Kelly'sek a falon. Én itt Tatabányán találtam egyet!
Jah ha van rá igény elküldöm priviben a címét....
bocsi, pedig elolvastam, mielött beraktam!!
(Az elõzõt vegyétek nem megírtnak)
Posted 2006. April 08. - 20:52
Posted 2006. April 08. - 19:24
Jah ha van rá igény elküldöm priviben a címét....

Sign In
Create Account

Back to top