Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Sziasztok, szeretnék venni eggy salamander dsc -t de elõbb szeretném élõbe látni, nemtudjátok, hogy pesten, vagy dunakeszin van e olyan bolt amibe van a helyszínen ilyen bicigli??
Légyszi írjatok minnél hamarabb , mert holnap megyünk pestre !!
Köszi a segítséget.

Ride Bike az Árkádban és a Récsei Centerben
Big Bike az Örsön
Hugo Sport a Kálvin Üzletházban.

Részletesebb listát találsz a Kelly's honlapján (www.kellys-bicycles.com)

Freeman42

Freeman42

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok, szeretnék venni eggy salamander dsc -t de elõbb szeretném élõbe látni, nemtudjátok, hogy pesten, vagy dunakeszin van e olyan bolt amibe van a helyszínen ilyen bicigli??
Légyszi írjatok minnél hamarabb , mert holnap megyünk pestre !!
Köszi a segítséget.

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás

http://forum.bikemag...read.php?t=2332

itt a 256 odik hozzászólást keresd meg ott csak az árak vannak de rainman
(a hozzászólás írója) biztosan tud neked segíteni

Köszönöm, de most egy kicsit drága ez nekem...

Vicces, de a VIII.-ik Kelly's Klub túrán én is ott voltam, meglepõdve vettem magam észre a képeken:-))

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
holnap rá tudok kérdezni, hogy Pestszentimrén van-e illetve tudnak e hozni!
de csak ha érdekel!!!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
http://forum.bikemag...read.php?t=2332

itt a 256 odik hozzászólást keresd meg ott csak az árak vannak de rainman
(a hozzászólás írója) biztosan tud neked segíteni
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sztem, ha keresek egy bringásboltot, ami erõsen profit orientált és van az országban sabotage váz, akkor megszerzik Neked szerintem. Fõleg ha a vásárló az elsõ a bolt számára! :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
A bringám tartalmaz egyet :E. Igaz nem szabotázs.

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Sziasztok, Kelly's vázat hol lehet kapni? Sabotage érdekelne.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Csatlakoznék, ha nem veszitek zokon. Tavaly nyár óta hajtok egy Kelly's Scarpe 2005-ös modellt. Nagyon sok érdekes infót olvastam itt, s idõvel igyekszem én is közzétenni észrevételeimet.
Eddig bõ 1000km-t tettem a gépbe elsõsorban a Bakonyban földutakon, erdõkben. Igazából minden cucc még a gyári a bringán, kivéve a pedált, amit már vásárláskor lecseréltettem fémre.
Ezelõtt egyáltalán nem foglalkoztam biciklivel, fõleg motoroztam, de az egyéb okok miatt abbamaradt. Ezzel a Kelly's-el úgy érzem lehúztam a tanulóévemet, teljesen meg vagyok vele elégedve, eddig amire én használtam, megállta a helyét, s remélem az idén még több idõt tudok a nyergében tölteni. Ha valakinek lenne Scarpe bringája, megköszönném, ha megosztaná tapasztalatait. A jövõben igyekszem én is részletezni észrevételeimet!

De zokon vesszük ;). A Szabadonfutó > Kelly's Klub topikban a helyed. Nézd meg a Klub honlapját (a cím rainman aláírásában található) és küldd el az adataidat rainman-nek, õ majd "iktat".,

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Hájall!
Egy pár honapja kérdeztem, h Scarpe vagy egy Mongoose, most találtam ujra vissza a lapra, sikerült '05-ös Scarpeot venni, 62-ért, azt hiszem elég jo árban volt, fém pedált kaptam hozzá:), azóta müxik rendesen, ugyh thx az ajánlásokat.

Szevasz sparx!
Gratula, ahogy látom sikerült 05-ös Scarpe-ot venned! Ha bármi kérdésed, illetve észrevételed lenne, kérlek írj, hiszen én is ilyen gépet hajtok! Remélem neked is úgy bírja majd a kiképzést, mint nekem! Jó tekerést!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Csatlakoznék, ha nem veszitek zokon. Tavaly nyár óta hajtok egy Kelly's Scarpe 2005-ös modellt. Nagyon sok érdekes infót olvastam itt, s idõvel igyekszem én is közzétenni észrevételeimet.
Eddig bõ 1000km-t tettem a gépbe elsõsorban a Bakonyban földutakon, erdõkben. Igazából minden cucc még a gyári a bringán, kivéve a pedált, amit már vásárláskor lecseréltettem fémre.
Ezelõtt egyáltalán nem foglalkoztam biciklivel, fõleg motoroztam, de az egyéb okok miatt abbamaradt. Ezzel a Kelly's-el úgy érzem lehúztam a tanulóévemet, teljesen meg vagyok vele elégedve, eddig amire én használtam, megállta a helyét, s remélem az idén még több idõt tudok a nyergében tölteni. Ha valakinek lenne Scarpe bringája, megköszönném, ha megosztaná tapasztalatait. A jövõben igyekszem én is részletezni észrevételeimet!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Amúgy szerintem ebben a kategóriában tökmindegy, hogy milyen márkájú a telod nagyjából ugyanazt tudják.20-25000ft

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

A lockot arra találták ki, hogy ne pogózzon a teló. Se elöl, se hátul (ha van). Ha emelkedõn felfelé kiállsz a nyeregbõl, gondold el, mennyi energiát vesztesz azzal, hogy mozog elöl a teló.
A másik dolog: mitõl kerül hátrébb a súlypontod lockolt telónál? Lehet, hogy nem értem a fizikát, de egy olyan telónál, ami neked is van, kb. mennyi a SAG, ha rajta vagy? Elhanyagolható, így alig megy lejjebb az eleje.:chin:

Az rst-m olyan h ha kiállok vagy rádõlök emelkedõn akkor lejjebb megy és mikor tekerek nem liftezik mint egy minõségi teló. A súlypont meg úgy kerül elõbbre h ha alacsonyabb az orra akkor kisebb szöget zárok be a földdel, kvázi feljebb vagyok. A másik meg h nagyon puhára vagyok állítva és a szombati túrán kimozogta a 8-10 centijét terepen.

Az elméletet én is értem, de a gyakorlatban ezt éreztem. Az is lehet h azért mert finoman mozog felfelé csak nem veszem észre és tényleg csak egy csalódás az egész.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nagyszerû. Akkor irány a Szabadonfutó > Kelly's Klub :).

sparx

sparx

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hájall!
Egy pár honapja kérdeztem, h Scarpe vagy egy Mongoose, most találtam ujra vissza a lapra, sikerült '05-ös Scarpeot venni, 62-ért, azt hiszem elég jo árban volt, fém pedált kaptam hozzá:), azóta müxik rendesen, ugyh thx az ajánlásokat.

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Amúgy nemrég szóba került a dolog, a gila +sl-en ill. a smart lockon van egy önkioldó biztonsági zár a honlap szerint, szal elvileg elõbb fog engedni, mint beszakadni. persze fene tudja, h mennyire müxik...
amúgy az enyém annyira zár, hogy én csak aszfalton merem használni, egy köves felfelén inkább hagyom, úgyis könnyebb úgy felmenni szvsz. meg van olyan aszfalt, ahol szintén nem vállalom be...:P
...And Justice For All

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Csak egy kérdés: maradjunk egy egyszerû földútnál, semmi gond?

A lock arra való, hogy hegyen könyebben haladjunk; másra nagyon nem maradjunk ennyiben és kész!!!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
valami ilyesmi.... én is mindig úgy lockolom, amikor rajta vagyok, így az elõbbiekben leírt módon, elvileg jobb teljesítményt tudok, illetve tud a gép alattam produkálni!

És nagyon meg vagyok elégedve a kicsi magnusommal, jól bírta a hétvégét, "kényelmes" is volt, már amennyire, de azért összességében nagyon fasza bringát vettem:D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Sõt legutóbbi tapasztalataim szerint van h lock nélkül jobb hegyre is menni de ez lehet h cask nálam igaz a nyeregcsõ, gumi elhelyezkedés, emelkedõ és minden más fügvényében. Állításomat még tesztelem, de lock-al nagyon hátul van a súlypontom sztem...

Ez sztem érzéki csalódás :). A lock miatt a mozgási energia jóval nagyobb része jut a hajtásra, mert mert nem vész el a teló pogózása révén. Sõt nálam még geometria-javító hatása is van, mert menet közben szoktam lockolni, amikor a villa a súlyom miatt eleve beül 2-3 centit (ha jól tudom ezt hívják SAG-nak), vagyis ebben a pozícióban lockolva még a súlypontom is elõrébb kerül, ez pedig mászáshoz ideális.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nagyot üt, de nem megy szét. De ha sokat teszteled akkor igen. ha ugrálni akarsz vagy durva úton vagy terepen mész arra ott a teló... Sõt legutóbbi tapasztalataim szerint van h lock nélkül jobb hegyre is menni de ez lehet h cask nálam igaz a nyeregcsõ, gumi elhelyezkedés, emelkedõ és minden más fügvényében. Állításomat még tesztelem, de lock-al nagyon hátul van a súlypontom sztem...

A másik meg amit Tigger írt, h az rst lock az egy az egyben merev villa és kõ kemény, de van ahol a lock még mozog azért egy keveset. (fõleg az ilyen nagy ütések miatt, és a teló és tulajdonosa védelmében)

A lockot arra találták ki, hogy ne pogózzon a teló. Se elöl, se hátul (ha van). Ha emelkedõn felfelé kiállsz a nyeregbõl, gondold el, mennyi energiát vesztesz azzal, hogy mozog elöl a teló.
A másik dolog: mitõl kerül hátrébb a súlypontod lockolt telónál? Lehet, hogy nem értem a fizikát, de egy olyan telónál, ami neked is van, kb. mennyi a SAG, ha rajta vagy? Elhanyagolható, így alig megy lejjebb az eleje.:chin: