Tárárárárárámmm...
Csak tudnám, mit csináljak vele, hova rakjam... A bringára, hogy az első úton összekaristoljam, vagy inkább az apróba?
mi ez pontosan? egy 25th anniversary xt?
Tárárárárárámmm...
Csak tudnám, mit csináljak vele, hova rakjam... A bringára, hogy az első úton összekaristoljam, vagy inkább az apróba?
mi ez pontosan? egy 25th anniversary xt?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Tárárárárárámmm...
Megjött, és fel is raktam a Deore XT keretes pedálokat :]
2: Lötyög a lábam a pedálon, mint bő gatya a tehénen. Remélem ez azért van, mert amíg megszokom a dolgot, a kioldást a legkönnyebb fokozatra állítottam.
Lehet, hogy már megoldódott, de nem az a baj, hogy a cipőhöz kapott alátétet rátetted a cipő talpára, a stopli alá? Ez a CB pedálhoz kell, ahol más magasságú a pedálprofil. Legalább is a Mavic cipőknél így van.
Kipróbáltam, nem tetszett mert túl szilárdan fogta, nem tudtam időben/biztonságosan kilépni, becsatolni se volt egyszerű (kipróbáltam különféle alátétekkel, számomra a nem állítható erős rugó a probléma). Ha bejön hogy odafog és csak eséskor enged el akkor lehet hogy tetszeni fog, én maradok a gyengére állított Shimano SPD-nél.
Köszönöm a választ. Sejtettem, nekem is ez lenne a problémám vele.
Soha ne hagyd abba a csüggedést!
Szevasztok! Van valakinek tapasztalata a Look S-Track pedáljával? Megköszönném ha írna róla egy-két mondatot.
Kipróbáltam, nem tetszett mert túl szilárdan fogta, nem tudtam időben/biztonságosan kilépni, becsatolni se volt egyszerű (kipróbáltam különféle alátétekkel, számomra a nem állítható erős rugó a probléma). Ha bejön hogy odafog és csak eséskor enged el akkor lehet hogy tetszeni fog, én maradok a gyengére állított Shimano SPD-nél.
Tekergek módosította - 2015. július 07. - 17:12
lehetne, hogy másik avatart válassz? a jelenlegi bármennyire is vicces, rettentő idegesítő.
O.K. ...
Szevasztok! Van valakinek tapasztalata a Look S-Track pedáljával? Megköszönném ha írna róla egy-két mondatot.
Pedálhoz minek nyomaték kulcs?
Ezt mondjuk én sem értem, de ha ő úgy szereti akkor mindenre van megoldás, de jelen esetben eléggé költséges...
Az XT pedált a túlsó oldalról tekerjük be, oda meg imbisz megy, tán nyolcas. Az lehetett a gond inkább, hogy egyik oldalon jobbos, a másikon meg balos a menet, a kulcs meg ezt nem szerette.
...
ha pedig nyomaték kulccsal akarod húzni akkor kell egy hasonló neked...
Az mtb pedál lötyögős...dokkolást megszokod, régebbieken sokkal nehezbb...ha laza akkor könnyen ki is jön...ha pedig nyomaték kulccsal akarod húzni akkor kell egy hasonló neked...
RelakS módosította - 2015. május 22. - 20:31
Az 520-as (530) szerintem felejtős, ha teheted vegyél XT-t, [..]
az 520-540 között még ordító volt a különbség, de az 540-XT között már alig.
Nekem nagyon bejött az 520-as, csak azért cseréltem le (XT-re) mert elkopott. Az XT jobban néz ki (kivéve hogy nincs fehérben), valamivel (de nem sokkal) könnyebb, és élesebb oldalai vannak (több a seb a lábamon), más különbséget (felület, forgás stb.) nem érzek, de ez csak én vagyok. 30000 km-t simán bírt az 520-as, hóban, sárban, esőben/patakátkelésekkel, soha nem volt szervízben, lehet hogy csak állítani kéne a tengely/csapágy szorosságán.
Keret csak akkor kell ha rendszeresen odavered (pl. DH/AM/freeride/enduro használatban), vagy még bénább vagy mint én és mindig felsebez
ne utcai cipőhöz hasonlítsd. a sportcipőhöz képest a legpuhább spd is valóban fapapucs
Akkor milyen a kemény? Kemény, mint a klumpa?
ne utcai cipőhöz hasonlítsd. a sportcipőhöz képest a legpuhább spd is valóban fapapucs