Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
na EZ most jó volt :) 80kili 1:56 alatt 370m szinttel, volt egy nagyoncsúnya bukás.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

van két kimaradt majdnem zsírúj campagnolo gamma felnim. nem sok infó van róla a neten, de amit találtam, asszerint 19-25 ös szélességû gumi menne rá. én csótánybicajba akarom városi használatra, és inkább 28 as neadjistem 32 (inkább hátra) gumit szeretnék bele tenni, egyrészt mert abból van, másrészt meg a strapabírás miatt. kérdésem, hogy ez a határ mit jelent? nem megy rá fel, felmegy, de nem marad ott rendesen, nagyobb lesz a defektveszély, ledobja magáról menetközben? és van e valami tapasztalat hasonlóval?

Nem értem, mi a probléma a vékonyabb gumival. Ha felraksz egy 25-öst, azzal teljesen jól elleszel, igazából én már a 23-ast is nagyollom most már. Ezzel is annyi kátyút elkaptam már sötétben és nem lett defektes, meg felütés sem lett (mondjuk az a -másféle, mint ez- felnim erõsségét tükrözi, mind1). Szóval nyugodtan tegyél fel rá 23-25-öst nem lesz vele gond. Ellenben a nagyobbal igen, mert nem kompatibilis vele, csak gondolj bele. hogy nézne ki, ha azt felraknád rá és mi benne a hiba.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Gyomron mikor van rajt holnap, tudja valaki?

Harom kiiras harom helyen ket idopontban...
11:45
http://akesz.hu/cont...1/2011_07_k.pdf
Erstetour

De a gyomroiek sajat lapjan meg 9:30-tol irjak.
http://www.giantgyom...gyomro_2011.pdf

Mi 9kor indulunk Pestrõl, lábon, szóval gyanítom 11:45. Bár hogy megyek-e azt még nem tudom, taknyom-nyálam egybefolyik...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Gyomron mikor van rajt holnap, tudja valaki?

Harom kiiras harom helyen ket idopontban...
11:45
http://akesz.hu/cont...1/2011_07_k.pdf
Erstetour

De a gyomroiek sajat lapjan meg 9:30-tol irjak.
http://www.giantgyom...gyomro_2011.pdf

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

nem muszaj alatet

és az alátét nélküli látvány élménye: priceless :-)

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
van két kimaradt majdnem zsírúj campagnolo gamma felnim. nem sok infó van róla a neten, de amit találtam, asszerint 19-25 ös szélességû gumi menne rá. én csótánybicajba akarom városi használatra, és inkább 28 as neadjistem 32 (inkább hátra) gumit szeretnék bele tenni, egyrészt mert abból van, másrészt meg a strapabírás miatt. kérdésem, hogy ez a határ mit jelent? nem megy rá fel, felmegy, de nem marad ott rendesen, nagyobb lesz a defektveszély, ledobja magáról menetközben? és van e valami tapasztalat hasonlóval?

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Ja, amúgy én is gépben mosok, semmi baja sincs.. Fszom fogja kézzel tunkolgatni:)

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

Sziasztok,
Országúti cipõt szeretnék vásárolni kb 20-25k árkategóriában.
Hol érdemes körülnézni? Hol van viszonylag nagy választék cipõkbõl (ahol próbálni is lehet) ?

Én a Berguson-ban vettem legutóbb (vihar utca), elég nagy választék volt. Esetleg érdemes a Bringaland-ba is benézni. Bringaland - Bringaland.hu

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Regen szerettem volna mar egy ilyen megoldast turazos napokra, vegre megtalaltam!
Feltöltött kép
Exustar Cycling

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Nha de nyáron 50 fokban, azért gyorsan kiszárad. :D

Amúgy én is gépbe mosom, általában heti 1-szer. :D Pedig minden nap használom, de szerencsére nem büdösödik. Meg ki van téve napra, hogy ne pálljon bele az izzadtság sem.

Aztán gépbe 40 fok/1000rpm fordulaton. 4 éves és az utóbbi 3-4 mosásnál kezdett már el most már szétmenni és cserére megérni. Amúgy tényleg minõség függõ, ez mondjuk egy jobb volt anno, szóval jól bírja/ta.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Mindig kézzel mosom a bringás ruháimat. Nagyon nincs is rajta mit mosni, az izzadságon kívûl. Nem is csavarom ki, ha csurog is belõle a víz, a száradási ideje így is töredéke a pamuténak.

igen az anyag gyorsan szárad, de a betét nem.... az sokszor nedves marad

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Mindig kézzel mosom a bringás ruháimat. Nagyon nincs is rajta mit mosni, az izzadságon kívûl. Nem is csavarom ki, ha csurog is belõle a víz, a száradási ideje így is töredéke a pamuténak.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

most némelyik shimano cipõhöz adnak pedált is,így elgondolkodtam én ezen,hogy beruházzak egy országúti pedálba

én is néztem, csak az tart vissza, hogy már felszerelkeztem télre/nyárra spd-s cuccokkal. mivel amúgy sem vagyok "igazi" outis (a lábamat se szõrtelenítem :D) simán felveszem a kánikulában az spd szandált is.....

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

kicsit pang a fórum:

Lenne egy országúti ruházattal kapcsolatos kérdésem.
Nézem a ruhákon feltüntetett mosási utasításokot.
ne használjunk mosógépet
ne centrifugázzuk
ne használjunk semmilyen vegyszert hozzá

ti betartjátok ezeket?
Centrifugálás nélkül a ruhámból folyik a víz, még kézzel sem lehet kinyomkodni belõle csak kb 50%-ot. Mégis hogy kellene normálisan kezelni a ruhát? A mosógép ennyire hazavágja a ruhát? Én csak 400 fordulat/perc centrifua sebességet használok.

Ugyan drágább ruháim még nem nagyon voltak, de nekem simán kibírták a gépi mosást, centrifugát, stb. Ugyanúgy lélegzik, mint újkorában, bár tényleg, az enyém is fakóbb.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ha már pangás, akkor itt kérdezem :

alu stucni és kormánycsapágy közé kell rakni alátétet, vagy szólhat anélkül is?

nem muszaj alatet
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
2evnyi napi Assos bib hasznalat tapasztalata. Minden tekeres utan feloras mosogep program, 800-as centrifugaval a vegen. Legtobbszor nem is marad bent a mosozsakban.
Kicsit kifakult, leginkabb a viz miatt, de semmi mas baja.

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Ha már pangás, akkor itt kérdezem :

alu stucni és kormánycsapágy közé kell rakni alátétet, vagy szólhat anélkül is?
Alex

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ugyan nem vagyok a téma szakértõje, de azért nem szabad gépben mosni, szárítani ezeket a speciális mezeket, mert "összekuszálódnak" roncsolódnak a ruha mikroszálai, így ugyan tiszta lesz, de pl már nem fog úgy lélegezni az anyag mint elõtte, vagy épp a túraruházat veszít a vízállóságából stbstb. Egyszerûen kézzel ki kell mosni, aztán kicsavarod amennyire lehet és vállfára ki kell akasztani szárítani. (lehetõleg formált vállrészû vállfára, nem a hagyományos pálcikamûanyagra.
11:38:11 IM 2012

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
kicsit pang a fórum:

Lenne egy országúti ruházattal kapcsolatos kérdésem.
Nézem a ruhákon feltüntetett mosási utasításokot.
ne használjunk mosógépet
ne centrifugázzuk
ne használjunk semmilyen vegyszert hozzá

ti betartjátok ezeket?
Centrifugálás nélkül a ruhámból folyik a víz, még kézzel sem lehet kinyomkodni belõle csak kb 50%-ot. Mégis hogy kellene normálisan kezelni a ruhát? A mosógép ennyire hazavágja a ruhát? Én csak 400 fordulat/perc centrifua sebességet használok.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
most némelyik shimano cipõhöz adnak pedált is,így elgondolkodtam én ezen,hogy beruházzak egy országúti pedálba