Campa-hoz van patentszem?
sztem a tiedhez nincs.
Versenykörülmények között "toleránsak" ezek a rendszerek. A postásos srác akivel dumáltam, egyik versenyen 9-es soros kereket kapott defekt után a 10es rendszerhez, és azzal is elment valahogy...dobálta meg minden, de ment.
Az indexeles elegge el volt csuszva... Hm, lehet a bukasban sikerult valamit azert elhajlitanom?
Akarhogy is, most hogy egyenesbe huztam a vezetogorgot a lanckerekkel ismet tokeletes minden.
De azert az nem akarmi, hogy ahhoz kepest, hogy el volt csuszva tokeletesen valtott felfele es lefele is, csak a kis "szalajtas" jelezte, hogy gond van.
Más: vki említette, hogy Michelin Speedium 2 külsõt fog felrakni, vannak már tapasztalatok?
Tegnap visszatettem az uj kereket, amin vadi uj racsni van, es a szinten vadi uj lanccal most szinte minden levalataskor "szalajt" egy picit, vagyis nem tudok meg csak kis terheles alatt sem valtani. Mi a banat okozhatja ezt? Az indexeles az most 95%-os lehet, ezt persze majd korrigalom, lehet csak ennyi?
Szerintem nem. TA volna a legolcsóbb megoldás, itteni fórumtag talán tud rendes ár alatt is.
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
nekem is sidi cipõm van.3csatos.az alsó kettõt az elején állítgattam.aztán sikerült belõnöm kényelmesre.azóta csak a fölsõ csattot használom,be-ki lépésnél.ebbõl kiindulva most is csattos cipõt nézek/vennék.ahogy bloke is írta cserélhetõ,de egyébként is örök élet.nálam már 4. éve van ráadásul mountin(ahol elvileg nagyobbak a külsõ behatások)Nekem az elöbbi van (pontosabban 5.5, ránézésre nem nagyon van különbség), talán az szólhat ez mellett, hogy ha a csattal valami történik, akkor cserélhetõ (bár ugye két-két tépõzár ezen is van, de nem látom jelét, hogy öregednének)
meddig tart hozzászokni a használatához?Gondolok itt az elindulásra és hirtelen megállásra.
Köszi a tanácsot,és még érdekelne szeretnék a pedálhoz Sidi cipõt venni,csak nem tudok dönteni a genius 5 pro és a sidi logo között.Nem tudom van-e errõl tapasztalatod.Nekem a sidi logo jobban tetszik csa ezen 3 tépõzár van a genius 5 pro-n pedig más a rögzítés.Attól félek a logo típus kevesebbet bír ki a tépõzárak koraibb elhasználódása miatt.Vagy bizonyos idõ után ugyanúgy elhasználódik mind a kettõ?Nem spórolni szeretnék csak az érdekelne melyik cipõben rögzül jobban a lábam.Elõre is köszönöm a választ!