Lakás ajtaja pedig 23 ponton záródó, spec kulcsos, masszív acél szerkezetû, vastag lemezelt, tûzvédelmi ajtó (ilyen van minden lakáson alapból). Szóval csak úgy nem fogják átvágni.
Ilyenkor mi van a biztosítóval, ha már kifizette a kárt?
A sebesség mindent megold.
Ez gigaszo..ás.. mennél reggel tekerni és látod hogy sehol a bringa. Ilyen komoly gépet tuti nem tárolnék pincehelységben akárhány zár védi, a tolvajok ha akarnak úgyis akármit áttörnek. Inkább vállalom a balhét a családdal/lakókkal, de látótávolságon belül legyen a bicaj állandóan. Pláne ha nincs pénz másik bicajra és az esetek nagy többségében nincs sajnos.
Nekem is ellopták egyszer az MTB-met a pincébõl, 4 ajtón áttörve (igaz abból csak 3volt akkor bezárva kulccsal/lakattal)! Az enyém meglett talán egy évre rá, alaposan átmaszkírozva (antracitszürkébõl csináltak kókány piszkosfehéret)
Apropó ha Pesten, vagy versenyen összefuttok egy Pinarello FP6-al, amit elég érdekesen ül meg a tulaja, esetleg nem hozzáillõ ránézésr a "gazda", akkor nyugodtan lehet gyanút fogni!
Õt keressük, nemrég lett "új gazdája"...
BÕVEBB INFÓ
Apropó ha Pesten, vagy versenyen összefuttok egy Pinarello FP6-al, amit elég érdekesen ül meg a tulaja, esetleg nem hozzáillõ ránézésr a "gazda", akkor nyugodtan lehet gyanút fogni!
Õt keressük, nemrég lett "új gazdája"...
BÕVEBB INFÓ
Szerintem életében nem fogta alul a kormányt.
Ez inkább 40 mint 30
meg elég erõsen mérethiányos a sora már szétkapkodták. Ha beválik ez a cipõ hosszabb távon is akkor veszek még mellé lehet egy direkt országútis modellt is, mert nem akarom ezt elhasználni mindennapos tekeréshez.
Én ezt az eladót ajánlom még az õ termékeit néztem eredetileg de aztán ráleltem az angol boltra. Igaz hogy Hong Kong, de küld Worldwide és még vámoltatva is olcsóbb mint az uniós ár. De az is lehet hogy kínai a csomag és így átcsusszan a vámon.
littleevil27 | eBay
Nem lehet hogy szingós a felnid? Bár ha peremes a gumi akkor a felninek is annak kell lennie, meg írtad hogy belsõ is volt benne. Kéne róla egy kép.
Kisütés: a gyártó szerint ha felmelegíted a cipõt (csak a Bont modellekre vonatkozik) és zokniban beledugod a lábad, tudsz rajta formálni egy kicsit amíg újra le nem hûl, mert megolvad a karbonban levõ gyanta vagy nemtudommi: ragasztó. Praktikusnak tûnik, de nem merem betenni a sütõbe nehogy odaégessem.Bomba mázlim volt vele, postával együtt 30alatt volt az egész. Egy angol boltban találtam, most néztem az ebay lapjukat hogy belinkelem, de már elkapkodták az összes modellt és az összes méretet.