MJani,
Hat te alneven indultal, vagy csak elvesztel? Foton megvagy.
Elvesztem.
Csak csinálnak végre egy rendes eredménylistát, mert ez viccnek is rossz.
MJani,
Hat te alneven indultal, vagy csak elvesztel? Foton megvagy.
A sebesség mindent megold.
Valami kis minimális pénzt fizetett a biztosító egyrészt arra hivatkoztak hogy az elvitt dolgok nagy része "felesleges" lom volt, másrészt meg arra, hogy az egyik zárható ajtó nem volt kulcsra zárva a két értékes cucc az a felettem lakó barátom bringája volt meg az enyém. Ha jól rémlik eltitkoltuk hogy meglett. Amúgy én sem tudom mit kell ilyenkor tenni. Pláne ha nem is az eredeti ellopott felszereltséggel van meg a bringa.
Én azért sokszor irigykedve figyelem, hogy milyen árakon lehet komplett szettekhez jutni.Nem tom' mar sima teamreplika mezeket hordani is olyan, amit kino az ember, de VB csikokat???? jeeez
http://x-iont.hu/fot...ixxion-p450.jpg
Kb úgy néznénk ki tõle, mintha brutál poros monti versenyen vettünk volna részt.
Ilyen napsütésben nem árt a sportoláshoz való naptej. 30-as faktorút vettem tegnapelõtt DM-ben, ami direkt sportoláshoz van, nehezen lehet leizzadni, vizet is elvisel, stb.
Nem tudom.
azt hittem, ebbol a barnasagbol mar nincs leeges. De, van.
most mar egesz turhetoen nezek ki. Mez alatt barnultal?? En ott tovabbra is hofeher vagyok.
Azt a piros színt hogyan hoztad össze?Ez a Pelso azert hosszu volt. Mentem mar idoben ennyit(sot tobbet), sokkal hegyesebb terepen, de nem ilyen tmpoban azert. 3,5 oraig kb nem volt semmi bajom, aztan nem birtak frissiteni, mert kette szakadt a mezony, es nem jottek elore az autok. Ez kicsit rosszul esett, de osszekaptam magam. Aztan olyan 10 kilivel a vege elott hatramentem frissiteni, es le is szakadtam sajna. 2 perc 36 mp hatrannyal ertem celba az elso mogott. Bar, ahogy neztem a celbaerkezes utan, a fek nem kicsit beleert a -mar eleg sokat kapott- hatso kerekembe. Az U19-et megnyertem, a csapatnak eleg sokat dolgoztam, meg vagyok magammal elegedve.
4.51.52-es ido, 164-es atlagpulzus, 4900 egetett kaloria.
Ilyenkor mi van a biztosítóval, ha már kifizette a kárt?