Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Amúgy én is lakásban tartom Pesten. Pedig az enyém csak egy ~70ezres, használt bringa. Mondjuk nekem ez is jelenleg nagy összegnek számít. :) Szóval nha, én nem kockáztatok.

Lakás ajtaja pedig 23 ponton záródó, spec kulcsos, masszív acél szerkezetû, vastag lemezelt, tûzvédelmi ajtó (ilyen van minden lakáson alapból). Szóval csak úgy nem fogják átvágni.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Ilyenkor mi van a biztosítóval, ha már kifizette a kárt? :)

Valami kis minimális pénzt fizetett a biztosító egyrészt arra hivatkoztak hogy az elvitt dolgok nagy része "felesleges" lom volt, másrészt meg arra, hogy az egyik zárható ajtó nem volt kulcsra zárva a két értékes cucc az a felettem lakó barátom bringája volt meg az enyém. Ha jól rémlik eltitkoltuk hogy meglett. Amúgy én sem tudom mit kell ilyenkor tenni. Pláne ha nem is az eredeti ellopott felszereltséggel van meg a bringa.
11:38:11 IM 2012

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Ma kicseréltem a DuraAce 7800 hajtókart a meridában egy octalink-es ultegra 6500ra. Beleraktam az itthon lévõ egyetlen octalinkes monoblokkot, és SEMMIT sem kellett állítani az elsõ váltón, pont ugyanoda esett a láncvonal :)

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

uhh de vékony a srác...

Ez egy ilyen sport :P

A láncvillán pedig chip van.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
én panelban lakok,de a téli,és az ünneplõs bringám is a szobámban van. így van esélyem a tolvajok ellen.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ilyenkor mi van a biztosítóval, ha már kifizette a kárt? :)

A sebesség mindent megold.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Anno amikor történt az eset a ház kollektíven feljelentést tett, mert kb 6-8 kerékpár tûnt sok egyéb mellett. A rendõrségnek megadtam a típust vázszámot meg alkatrészlistát aztán egyszercsak jött a telefon a rendõrségtõl hogy lefoglaltak egy orgazdánál vagy 300 kerékpárt menjek be nézzek szét hátha ott az enyém is, bementem szétnéztem közöttük és egybõl kiszúrtam. Igaz az alkatrészek zömét lecserélték de a váz villa hajtókar (amihez célszerszám kellett) ugyanaz volt, rendõr megnézte a vázszámot az is stimmelt így már vihettem is a bringát.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Ez gigaszo..ás.. mennél reggel tekerni és látod hogy sehol a bringa. Ilyen komoly gépet tuti nem tárolnék pincehelységben akárhány zár védi, a tolvajok ha akarnak úgyis akármit áttörnek. Inkább vállalom a balhét a családdal/lakókkal, de látótávolságon belül legyen a bicaj állandóan. Pláne ha nincs pénz másik bicajra és az esetek nagy többségében nincs sajnos.

Nekem is ellopták egyszer az MTB-met a pincébõl, 4 ajtón áttörve (igaz abból csak 3volt akkor bezárva kulccsal/lakattal)! Az enyém meglett talán egy évre rá, alaposan átmaszkírozva (antracitszürkébõl csináltak kókány piszkosfehéret)

És hogy találtad meg? és hogy azonosíottad be hogy a tiéd?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ez gigaszo..ás.. mennél reggel tekerni és látod hogy sehol a bringa. Ilyen komoly gépet tuti nem tárolnék pincehelységben akárhány zár védi, a tolvajok ha akarnak úgyis akármit áttörnek. Inkább vállalom a balhét a családdal/lakókkal, de látótávolságon belül legyen a bicaj állandóan. Pláne ha nincs pénz másik bicajra és az esetek nagy többségében nincs sajnos.

Nekem is ellopták egyszer az MTB-met a pincébõl, 4 ajtón áttörve (igaz abból csak 3volt akkor bezárva kulccsal/lakattal)! Az enyém meglett talán egy évre rá, alaposan átmaszkírozva (antracitszürkébõl csináltak kókány piszkosfehéret)

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

egyébként mi az a fehér "lap" a láncvillán?

Chip?

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Apropó ha Pesten, vagy versenyen összefuttok egy Pinarello FP6-al, amit elég érdekesen ül meg a tulaja, esetleg nem hozzáillõ ránézésr a "gazda", akkor nyugodtan lehet gyanút fogni!

Feltöltött kép

Õt keressük, nemrég lett "új gazdája"... :(
BÕVEBB INFÓ

uhh de vékony a srác...

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Apropó ha Pesten, vagy versenyen összefuttok egy Pinarello FP6-al, amit elég érdekesen ül meg a tulaja, esetleg nem hozzáillõ ránézésr a "gazda", akkor nyugodtan lehet gyanút fogni!

Feltöltött kép

BÕVEBB INFÓ

gyász!

sajnos eddig talán ha 1x hallottam ellopott és megkerült bringákról

egyébként mi az a fehér "lap" a láncvillán?

&

ez a Valverde cucc ??! embertelen ez a fékkar installáció, meg az 5 cm távtartó

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Szerintem életében nem fogta alul a kormányt. :)

Feltöltött kép

BÕVEBB INFÓ

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem életében nem fogta alul a kormányt. :)

A sebesség mindent megold.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ezek a beállítások.. :D

Pinarello Prince Valverde « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

Láthatóan hosszú a bringa nomeg a stucni a fékváltókar helyzetébõl ítélve, ennek ellenére hátranyúlásos nyeregcsõ és a kormány is eléggé elõrehajlik. MEg az a közölõtorony.. szegény váz bizony jobb sorsra lenne érdemes.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ez inkább 40 mint 30 :) meg elég erõsen mérethiányos a sora már szétkapkodták. Ha beválik ez a cipõ hosszabb távon is akkor veszek még mellé lehet egy direkt országútis modellt is, mert nem akarom ezt elhasználni mindennapos tekeréshez.

Én ezt az eladót ajánlom még az õ termékeit néztem eredetileg de aztán ráleltem az angol boltra. Igaz hogy Hong Kong, de küld Worldwide és még vámoltatva is olcsóbb mint az uniós ár. De az is lehet hogy kínai a csomag és így átcsusszan a vámon.

littleevil27 | eBay

150dodó+kb 20 szállítási az hogy lesz 40ezer? Ja ha megvámolják igen...reméljük a legjobbakat inkább :D Meg persze gift :) De mi is a hongkongival szemezünk...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ez inkább 40 mint 30 :) meg elég erõsen mérethiányos a sora már szétkapkodták. Ha beválik ez a cipõ hosszabb távon is akkor veszek még mellé lehet egy direkt országútis modellt is, mert nem akarom ezt elhasználni mindennapos tekeréshez.

Én ezt az eladót ajánlom még az õ termékeit néztem eredetileg de aztán ráleltem az angol boltra. Igaz hogy Hong Kong, de küld Worldwide és még vámoltatva is olcsóbb mint az uniós ár. De az is lehet hogy kínai a csomag és így átcsusszan a vámon.

http://shop.ebay.com...sid=p4340.l2562

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Ha valakit érdekel a BONT cipõ, ez is itt van 30ezer körül, ha megdumálod az eladóval hogy küldje az EU-ba:

BONT CARBON FIBER CYCLING SHOE - HEAT MOLDABLE | eBay

két szín, minden méret.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Nem lehet hogy szingós a felnid? Bár ha peremes a gumi akkor a felninek is annak kell lennie, meg írtad hogy belsõ is volt benne. Kéne róla egy kép.

Kisütés: a gyártó szerint ha felmelegíted a cipõt (csak a Bont modellekre vonatkozik) és zokniban beledugod a lábad, tudsz rajta formálni egy kicsit amíg újra le nem hûl, mert megolvad a karbonban levõ gyanta vagy nemtudommi: ragasztó. Praktikusnak tûnik, de nem merem betenni a sütõbe nehogy odaégessem. :D Bomba mázlim volt vele, postával együtt 30alatt volt az egész. Egy angol boltban találtam, most néztem az ebay lapjukat hogy belinkelem, de már elkapkodták az összes modellt és az összes méretet.

A jobb si és kemény snowboard bakancsoknál szinte mindenhol használják azt az aljárást.
Nekem is ilyen bakancsom van. Annyi a különbség, hogy ott ki ell venni a bélést a mûanyag bakancsból és azt kell bedobni a sütõbe.
Mondjuk 70-80 fok annyira nem meleg. Képzelj el egy sivatagi tekerést...
Nyáron lehet itt is van 50 fok napon...