Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

sziasztok!

a múltkor kértem segítséget, új országútisként nagyon fájt mindenem a bringán. az akkori tippek sokat segítettek, derekem, hátam, nyakam szinte egyáltalán nem fáj, de a bal vállam (csuklyás izom) egy óra elteltével borzasztóan fájni kezd. valami még mindig a beállítással lehet? de akkor miért csak a bal vállam? vagy még szoknom kell? sz@rügy, mert tudnék nagyokat edzeni, de ez meggátol a fejlõdésben. légyszi segítsen akinek volt hasonló gondja. köszönöm.

Lehet, hogy hülyén hangzik, de nekem a stressztõl fájdult meg. Ha nagyon stresszes életmódot élsz, a csuklyád terhelést kap (komoly), érdemes elnézni masszõrhöz. A másik tipp, hogy bemerevedik a nyakad. Edzés közben nyújtsd el az izmaid (jobbra-balra hajtsd a fejed), hátha jobb lesz.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
sziasztok!

a múltkor kértem segítséget, új országútisként nagyon fájt mindenem a bringán. az akkori tippek sokat segítettek, derekem, hátam, nyakam szinte egyáltalán nem fáj, de a bal vállam (csuklyás izom) egy óra elteltével borzasztóan fájni kezd. valami még mindig a beállítással lehet? de akkor miért csak a bal vállam? vagy még szoknom kell? sz@rügy, mert tudnék nagyokat edzeni, de ez meggátol a fejlõdésben. légyszi segítsen akinek volt hasonló gondja. köszönöm.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Igen, rájöttem, meg arra is, hogy rosszul tettem fel a kérdést, milyen helyett melyik..
Mivel van pár tipus belõle.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Powertap Elite+ sima Cervo computerrel.
Igen, mûködne Garminnal. Én egy Edge 500-on gondolkozom, de akkor már inkább mondjuk egy Edge 705 (tetszik az, hogy grafikusan kijelzi a szintet, hogy hol tartok).
Weightweenies fórumon vannak igencsak jó vételek ilyen téren. ;)

Most már kezdek leszokni errõl a grammániáról. Ultegra hátsó kerekem 971 gramm, a Powertapes meg sima 2.0-s küllõkkel meg réz küllõanyákkal 1297 gramm, plusz még ugye a computer... szerintem nem ezen múlik. Sõt, még motivációt is ad, hogy látom, hogy hány watt, és akkor: "na még egy kicsit jobban, na még, na még!"
Én így vagyok vele. :)

Én is boldogan bevállalnám a plusszt, ha volna. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Én a Cycleops agyat nézegettem(ANT+), de nem vmi könnyûek, viszont drágák :D

Cycleops és Powertap ugyanaz.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Powertap Elite+ sima Cervo computerrel.
Igen, mûködne Garminnal. Én egy Edge 500-on gondolkozom, de akkor már inkább mondjuk egy Edge 705 (tetszik az, hogy grafikusan kijelzi a szintet, hogy hol tartok).
Weightweenies fórumon vannak igencsak jó vételek ilyen téren. ;)

Most már kezdek leszokni errõl a grammániáról. Ultegra hátsó kerekem 971 gramm, a Powertapes meg sima 2.0-s küllõkkel meg réz küllõanyákkal 1297 gramm, plusz még ugye a computer... szerintem nem ezen múlik. Sõt, még motivációt is ad, hogy látom, hogy hány watt, és akkor: "na még egy kicsit jobban, na még, na még!"
Én így vagyok vele. :)

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Én a Cycleops agyat nézegettem(ANT+), de nem vmi könnyûek, viszont drágák :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

En semmilyet. Pulzus - power kapcsolatot tudom nagyjabol, meg emelkedo, sebesseg ismeretebol saccolgatok. (Nem mintha barmi ertelme is lenne)
A Garmin merojere varok (ex Metrigear), bar most nem biztatoak a hirek, eleg draganak saccoljak, es nem LOOK pedalhoz.

A Powertap mûködne a Garminnal, nem? Ha jól tudom lehet külön is venni csak agyat.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En semmilyet. Pulzus - power kapcsolatot tudom nagyjabol, meg emelkedo, sebesseg ismeretebol saccolgatok. (Nem mintha barmi ertelme is lenne)
A Garmin merojere varok (ex Metrigear), bar most nem biztatoak a hirek, eleg draganak saccoljak, es nem LOOK pedalhoz.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
AVE, PBG milyen powertap-et használtok?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ejha ez eleg jol nez ki
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Binglof

Binglof

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Elkészült az outi.
Feltöltött kép
Köszönöm szépen a segítségeteket.

Soha ne hagyd abba a csüggedést!

András90

András90

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Egyébként az ultegra di2 rõl itt van egy pár kép + egy kis infó
First look: Shimano Ultegra Di2 electronic groupset | road.cc | The website for pedal powered people: Road cycling, commuting, leisure cycling and racing. Voted the UK's number 1 cycling website at the 2010 BikeBiz awards.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

ha egy frankeinstein kinézetû bajszos figura akkor tudom melyik bolt...
1x megálltam a kirakatnál :)

a kosztolányihoz van közel
a frankeinstein jelzõ stimmel :-)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

11.ker bocskai út, nem tudom a nevét. arra volt dolgom és láttam egy campa láncot a kirakatban, gondoltam benézek

ha egy frankeinstein kinézetû bajszos figura akkor tudom melyik bolt...
1x megálltam a kirakatnál :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Koszi, erra az emelkedore gondoltam.

Hat igen, ott van egy 100 Watt ugras az elso es a harmadik kozott. :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
1.: 352 watt
2.: 401 watt
3.: 445 watt
4.: 398 watt
5.: 321 watt
Ha a (lassú) rajt terület elõtti emelkedõre gondolsz.
Az utolsó körömben az utolsó emelkedõn meg 447 wattot toltam átlagban elmenésben. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>dura ace azért jó mert "dúralumíniumból készül"
A mai alu-rez otvozetek vegulis tenyleg a duralumin kozvetlen leszarmazottai. Yasec tudna ezt.
De persze ma mar lassan tobb a karbon a D/A cuccokban, mint az alu.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
PBG, jut eszembe lattam, hogy powertappel mentel Tihanyban, ha nem titok elarulod az elso es a harmadik korben az emelkedon milyen szamokat produkaltal? Azt hisztem a harmadikat huztatok meg rendesebben, akkor esett 3 reszre a mezony. Akar csak %-os elteres is erdekel, vegulis a sajatom tudom nagyjabol.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

16eves.

Hey! :D
Egyébként... ma mentem egy elég kemény edzést. És az a helyzet, hogy jobban kivett belõlem egy másfél órás edzés (amibõl egy óra volt a nettó edzés), mint egy verseny a magyar elit mezõnnyel. (270 wattról(nekem 3,93 W/kg) 6 percenként 3 percet 350 watton (5,09 W/kg))