Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Ez kb egyenèrtékû azzal az àllìtàssal, hogy kulacstartó nèlkül rondàbb a bringa Ez ugyebàr nincs ìgy
Szerintem ez is csak neked egyertelmu.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Gyerekek nincs semmi gond, ez szubjektìv, különbejàratù vèlemèny, hogy belerondìt, ès ez szàmomra letisztìtja ennyi :)
Azèrt majd felrakok egy elõtte-utána kèppàrt, mert nekem meg az magas, hogy hogy lehet ezzel rondàbb a bringa :)) Ez kb egyenèrtékû azzal az àllìtàssal, hogy kulacstartó nèlkül rondàbb a bringa :) Ez ugyebàr nincs ìgy, legjobb esetben is döntetlen!
De ettõl jó hogy szèles a tàrhàz...mindenki megtalàlja a szàmàra jó megoldàst. A nap vègèn a funkciójàt mindegyik ellàtja :) Felsõ hangon 1 perc gyakorlàs

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

>Azért ez egy tápos mágnesnél nem gond, odarántja az.
Lasd a kepen, a kulacs "lyukas" (konkav) a rogzitesnel... http://gearjunkie.com/images/4507.jpg

Az lehet, de arra célzok, hogy az erõs mágnes helyrerántja.
Ott virágozz, ahova elültettek!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Azért ez egy tápos mágnesnél nem gond, odarántja az.
Lasd a kepen, a kulacs "lyukas" (konkav) a rogzitesnel... http://gearjunkie.com/images/4507.jpg

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Hu, ez nekem magas, hogy a kualcstarto belerondit barmibe is...
Eleve mindig kulaccsal nezzuk a bringat, kulacs nelkul csak a profik mennek az utolso 5km-en.

Szvsz inkabb ez a magneses karbonkocka ami bunronda.
Raadasul ahogy nezem, a kulacsot pont oda kell tenni, es megfelelo szogben. Mondjuk biztos meg lehet szokni.

Azért ez egy tápos mágnesnél nem gond, odarántja az. Mivel tartania kell 0,75kg-t minimum (na jó inkább fél kg-t minimum + kulacs alapgrammjai), ezért abban kell egy kis delejnek lennie, hogy a rázkódástól ne essen le.

EPPTibi

EPPTibi

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Szerintem egy jól megválasztott kulacstartó nem bontja meg a kerékpár egységét. Ma már mindenféle színû-szagú kulacstartó létezik, nekem ez az utolsó amit fejlesztenék a gépen.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hu, ez nekem magas, hogy a kualcstarto belerondit barmibe is...
Eleve mindig kulaccsal nezzuk a bringat, kulacs nelkul csak a profik mennek az utolso 5km-en.

Szvsz inkabb ez a magneses karbonkocka ami bunronda.
Raadasul ahogy nezem, a kulacsot pont oda kell tenni, es megfelelo szogben. Mondjuk biztos meg lehet szokni.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Na ez latod parades elgondolas lenne...;)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Amúgy úgy lenne sztem jó, ha egybõl a vázba lenne beépítve ez a mágneses megoldás. :D

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Jelenleg karbon kulacstartom van, megis hasonloan erzek mint egy oraval ezelott!
Ket tegla alaku tomb valoban nem nezne ki jobban, ebben igazad van, csak ez nem tegla alaku! :)
Onnantol fogva, hogy mukodik, letisztitja a bringa kinezetet, nekem raadasul meg tetszik is ( nyilvan nem fog mindenkinek ), nekem nincs tobb kerdesem :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Szerintem a Karbon kulacstartók, meg a Specinek a kulacstartói elég jól néznek ki, de tény, hogy ez elég minimal. Mondjuk nem tudom miért szebb, hogy ott van két ilyen tégla alakú tömb, mint a Specialized kulacstartó, ami színesbe, azért jól néz ki a bringán.

Amúgy meg magad is elõ tudsz állítani ilyet, hangszóró mágnesbõl, ami azért igen csak erõsen fog, csak egy pici 'hozzáértés' kell, amit inkább igényességnek mondanék.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Tudom, hogy a kulacstartok kizarolag funkcionalis szerepet hivatottak szolgalni, de mindig is utaltam, ahogy a kulacstartok, meg a kecsesebbek is beleronditanak a bringa kinezetebe..
Ezert is volt hatalmas orom amikor ratalaltam a kovetkezo rendszerre, szamomra teljesen uj volt, ezert gondoltam belinkelem ide is, hatha vannak meg masok is igy ezzel..
Feltöltött kép

Magneses megoldas, beszamolok alapjan nagyon jol mukodik!
Rendeltem egy csomagot, amiben van ket kulacstarto, illetoleg hozza 5 db 700 ml-es uveg, szoval 1-2-t ha el is kever vhova az ember meg akkor sincs nagy gaz! 1 heten belul meg kene jonnie, ha valakit erdekelne majd beszamolok!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Na, hova dughatták el a Di2 akksit?

Pro Bike: Tejay Van Garderen's HTC-Highroad Specialized Project Black S-Works McLaren Development Bike Tour De France | Cyclingnews.com

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Feltöltött kép

Anti Schleck Device.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem olyan magyarázat rémlik, hogy elöl-hátul legkisebb fogaskerék áttétel miatt nagyon hátrahajlott a váltó és beleakadt a fogaskeékbe a "farka". Nem mentette volna meg a chainwatcher.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ajj, az mindig veszélyes. :/

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Tavaly kistanyer konuszon ment, akkor tortent a "valami". Chain suck leginkabb.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Fúú, ezt a maratont kipróbálnám. : O

Andy cikk... "Rider's height: 1.86m (6ft 1in)
Rider's weight: 68kg (150lb)"

Ugyanilyen paraméterekkel rendelkezem, úgyhogy akármikor alám tolhatják ezt a kerékpárt!:D
Nem a nagytányérról esett le a lánca tavaly? Ultegra sor, hogy elérje a határt. ;) Okos ez az integrált sebesség-pedálfordulatmérõ.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Kb. mint az sms warez... A legnagyobb g*c*seg lopott dolgot penzert arulni.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
lehet rátalált a freecaster-re,aztán azt hiszi nem ismerjük:-)