Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Ez meg a beszámolóm: Pelikán János tarolt az OB-n | Országúti :)

Csak így tovább hajrá, hajrá!!
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Csillaganya nem szabad, mert szétfeszíti és kaparja a villát belülrõl. Spéci karbonvillához való cucc kell bele, az szélesebb felületen fekszik fel.
11:38:11 IM 2012

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Siman furesszel, persze, semmi extra. En speciel vagasvezeto nelkul vagtam eddig mindig.
Csillaganyat pedig tilos.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
http://www.eastoncyc...D-05-Carbon.pdf
Sheldon Brown's Bicycle Glossary St--Sz

MagicOZ

MagicOZ

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Sziasztok!
Technikai kérdés: Karbony nyakas országúti villa karbon nyakát nyugodtan elvághatom méretre akár egy vasfûrésszel is otthon? Le kell kezelni utána valamivel, vagy úgy jó ahogy van? Másik pedig, hogy hagyományos csillaganyát is bele lehet-e tenni, vagy csak azt a spécit amit kifejezetten karbony nyakhoz láttam?
Ti hogy használjátok?
Köszi!!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Köszi. :) megkeresés még nem volt. :/ Majd gondolom, nekem kell megkeresni embereket.

Ja, úgy volt, hogy nem lehet. Aztán kiderült (ott persze), hogy mégis lehet(csak azt, sisakot, telikereket nem). A kormányfogás meg ja, egyedi. :D

Ha nem is egyedi, de már mindenképpen profikat idézõ.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Köszi. :) megkeresés még nem volt. :/ Majd gondolom, nekem kell megkeresni embereket.

Ja, úgy volt, hogy nem lehet. Aztán kiderült (ott persze), hogy mégis lehet(csak azt, sisakot, telikereket nem). A kormányfogás meg ja, egyedi. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem o kert a multkor egyet kolcsonbe? vagy csak az OB-n nem lehet hasznalni?

De igen, õ kért, de aztán írta, hogy mégsem kell, mert nem használhatja.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem o kert a multkor egyet kolcsonbe? vagy csak az OB-n nem lehet hasznalni?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ott az elso kepen az egy igazan erdekes kormanyfogas ;) gondolom a konyoklo hianya

de amugy gratula!

Ebben a korosztályban nem lehet használni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Szerintem örvendetes, hogy ilyen márkákat is behoztak Magyarországra! És nem mellesleg nem kevés cuccal szponzorál egy egész csapatot.

ott az elso kepen az egy igazan erdekes kormanyfogas ;) gondolom a konyoklo hianya

de amugy gratula!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Szerintem örvendetes, hogy ilyen márkákat is behoztak Magyarországra! És nem mellesleg nem kevés cuccal szponzorál egy egész csapatot.

Mondom én, hogy te leszel Magyarország Sagan-ja. Megkeresés még nem volt?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

csak nem errol volt szo. nem ket embert kell osszehasonlitani hanem ugyanazt az embert a ket bringan. akkor ott a kulonbseg feketen-feheren.

természetesen. ezét írtam, hogy belátom a tévedést. de utána hozzátettem, hogy egy versenyen sohasem két ugyanolyan ember küzd egymással, tehát egy dolog a szélcsatorna, de teljesen más pl a mentális felkészülés. szerintem elég egyértelmûen fogalmaztam.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Örülj hogy lehet kapni. Egy kerékpározást szeretõ motorkereskedõ forgalmazza õket, hobbiból. Menj el a boltba, és nézz szét.

Salgótarjánban is van egy ilyen motor kereskedõ, õ a Karbona márkát forgalmazza, beugrottam egy kerék táskáért, és az álam le esett olyan Rotor hajtómûveket láttam:KARBONA kerkprok

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hát... hétfõn kaptam két oltást, a jobb karom nagyon elkezdett fájni, mindegy, elmentem egy órára ide a homokba, hogy szokjam a montit (Buda óta nem ültem rajta :D). Hazaértem, ráz a hideg=> estére már láz, tegnap is maradt, sõt feljebb is ment (39,4 :S). Mára szerencsére elmúlt a láz, mentem 1,5 órát országúton, viszont a terepezést még nem nagyon bírná a karom, úgy érzem. Remélem, vasárnapra már bírni fogja a "megrázkódtatást". :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Vasárnap meglesz a 3. mez is? :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

és van náluk bont csuka

Meg HED, ZIPP kerekek, equinox karbon cuccok és Castelli ruhák. :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Örülj hogy lehet kapni. Egy kerékpározást szeretõ motorkereskedõ forgalmazza õket, hobbiból. Menj el a boltba, és nézz szét.

és van náluk bont csuka
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

megnéztem a cervelo.hu oldalt. mit mondjak, gyász, hogy az alkatrészeket kb google fordítóval "magyarosították"

Cervélo – Tágítjuk teljesítmény kerékpározás határait

éljen a kapaszkodó, a seat után és a palack ketrecek