Az elsõ kerékkel edzettem 4órát és nem tapasztaltam, hogy különösképpen rugalmas lenne, a hátsóval csak kettõt mentem, de ott néha mintha éreznék valami "hullámzást", még használom majd így ezeket a kerekeket, aztán meglátjuk, hogy észreveszek-e jelentõs különbséget. Viszont kiállva nem veszek észre semmit a normál kerekekhez képest. Egyébként elég sokan használnak ilyen kevés küllõs kereket a divatbringájukban.Hat, hallod, tenyleg jobban tetted, hogy nem mentel ezzel az "idofutam" kerekszettel Pilisezni.
Nem tudsz kolcsonozni valakitol egy igazi idofutam biciklit, rendes kerekekkel (telivel hatul)?
Erdemes lenne megnezni, mennyit hoz a technika, es mennyit a sok edzes.
Felénk az idõfutamokról mindenki gyûlölködve beszél, (gondolom, mert gyengék benne
Nem voltam most erõsebb, mint tavasszal, csak változott a tekerési stílusom és ráéreztem hogyan tudok jól haladni. Tavasszal nagyon magas fordulattal tekertem, 110 alatt sehol nem mentem, most 100-as átlagom lehetett kb és a könyöklõt is kihasználom rendesen.
Ha lesz egyszer más bringám is akkor esélyes, hogy a mostaniból építek hasonló idõfutamgépet, mint ami a Horváth Balázsnak van.
A tubeless montin már régóta nem újdonság, a perem kialakítása abban különbözik a normál felnijétõl, hogy van benne egy olyan rész, ami segít szigetelni, de különben ugyanaz, mint a normál felni.>a Road Tubeless gumik simán felmennek a furat nélküli Mavic peremes kerekekre is.
Ez nem kerdes.Az a kerdes, fent maradnak-e.
A 2wayfit nem annyit jelent, hogy nincs szervizlyuk a kullokhoz!
Autoknal tudom, mi a kulonbseg a belsovel tervezett (drag) felnik es a felkoznapiak kozott, bringanal nem, de feltetelezem hasonlo a cel: a gumi ne tudjon eltavolodni a felni peremetol nagy terheles alatt se.
Arra kíváncsi vagyok, hogy mennyire könnyû felrakni és leszedni egy ilyen gumit, mert montira nem könnyû, országútira meg még szorosabbra kell csinálni.
Nem vagyok abban biztos, hogy ez jó országútra is, montin aszfalton kifejezetten hátrány.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére