H.Zoli NAGY örömére

SuperLight Road Hubset - 289 grams
Kinlin XR-200 Clincher Rim - 22mm - 390 grams
Titanium Quick Release Skewer - 44.3 grams - (Black, Red, or Silver)
Sapim Laser Spokes
Azt hiszem, kereket épít(t)e(te)k.Valaki kiszámolná nekem a küllõhosszt a hátsó agyhoz? Nekem valamiért kettõ is ilyen 300 fölötti értéket adott meg...
Illetve mit gondoltok, hány keresztre kellene fûzni az adott küllõkkel CX használatra (csak hátsót építek egyelõre, elsõm van elég könnyû...) ~65 kg alá?
Gratulálok hozzá és Andrisnak is a 4. helyhez!
Ki ez a 6. helyzett lány, hogy majdnem 80-as átlagot ment? Cancellara húga?
Hozzá képes elég csirke átlagot mentél!
"6 236 Dóka Hajnalka Eötvös Lórántd Tudumányegyetem 0:36:17 0:01:30 79.77"
Jettison kolléga távollétében az elsõ helyre.
Igen, a Campagnolo híres a tartósságáról. Van egy 8-as Athena-m, nem szívesen válnék meg tõle - mint írtam, még „jobb” is, mint az új (11-es) Athena, mert lefele is végigvált egy nyomásra.Köszi. Jól mûködõ alkatrészek voltak ezek régen?
>Érdekes, nekem is van elasticos mezem de nekem rövid az L-es, XL jó, rendes pólóból általában L, néha M (184cm, 60kg)
Hat ez nagyon fura, nekem is L-es az Elastic mezem, kicsit vastagabb is vagyok nalad, magassag kb. azonos, es borzasztoan log rajtam... Kifejezetten hosszu... Tavasszal, amikor probaltam nekem is az S tunt a jo meretnek, hosszra voltam picit bizonytalan, hogy talan M legyen inakbb.
Azota mar van egy Biemme M-es mezem, az kb. ugyanolyan meret, mint az Elastic S, szoval eleg az, boven.
1996: avanti>mirage>veloce>athena>chorus>record
A sebesség mindent megold.
Szerintem bringás meznél másodlagos szempont, hogy hosszban stimmeljen, fontosabb a mellbõség (országúton fõleg
).
Sziasztok volna egy olyan kérdésem, hogy most szeretnék országúti bringát venni, alapvetõen eddig montiztam, de nagyon megtetszett ez a fajtája is a bringázásnak, és most talán lesz lehetõségem beruházni egy gépre. Mit javasoltok, hol érdemes keresgélni, esetleg konkrét típusok. Elég sokat tekerek, meg használnám városban is rohangálni, de azért a fõ funkciója az a hosszabb aszfaltos utak maradna.
Köszi a segítséget
A mirage milyen kategóriának számított a 90-es évek közepén/végén?
Érdekes, nekem is van elasticos mezem de nekem rövid az L-es, XL jó, rendes pólóból általában L, néha M (184cm, 60kg)
>a divatmajom városi ss/fixi bringásoknál láttam párat,
Hat gondolom ok mind kerekepito mesterek.
Nem tudom, nekem nem bizalomgerjeszto az biztos.
A sebesség mindent megold.
szerény kis közösségünk itt Szhelyen úgy döntött hogy csináltat mezt. Kértünk próbadarabokat az elastictól és mindenkinek egy számmal kisebb kell, mint amúgy a többi márkákból.
Nekem pl S-es... dúrva!
az elsõ két hétben a kiáramló zsírt fogod törölgetni a tengelyérõl!!
(nekem is az van)