Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Kezdem belátni, hogy téli cipõre szükség van. Mindenesetre most sikeresen kijjebb toltam az elviselhetõség határait azzal, hogy kivettem a betétet a cipõbõl és így befér még egy zokni (ma 3 pár zokni, és 2 pár kamásli felállással mentem és kivételesen a kezem kezdett el fázni hamarabb)

Két zoknit és két vastag kamáslit hordok és fázik a lábam. Biztos vagyok benne, hogy a téli cipõben is fázna a lábam (a korimban is fázik, ha nincs magas intenzitás). Szerintem nekem lábujj fûtés kéne.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én kb. 2 órát voltam kint és nem is nagyon bírtam volna többet. Szerintem a ruházatom többi részét elég jól el szoktam találni, kivétel volt ma a csõsál, amit egy meredek dombon legszivesebben letéptem volna magamról, annyira elviselhetetlen volt. A nyaknál nagyon sok hõleadás történik, alapvetõen jó, ha védve van, de jobb lenne valami szabályozhatóbb ruházat.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás

Kezdem belátni, hogy téli cipõre szükség van. Mindenesetre most sikeresen kijjebb toltam az elviselhetõség határait azzal, hogy kivettem a betétet a cipõbõl és így befér még egy zokni (ma 3 pár zokni, és 2 pár kamásli felállással mentem és kivételesen a kezem kezdett el fázni hamarabb)

ez jó sok cucc. mennyit mentél? én csak 1 zoknit,és 1 sztem elég jó (nekem megfelelõ) kamáslit hordok,és csak 1 kicsit fázik a lábam. ma még igazán hideg sem volt. a nyári cipõmbe tettem 1 hõszigetelõs talpbetétet a sima helyett,aztán annyi. mondjuk én nem megyek túl sokat,max 3 óra. az már nagyon max. inkább csak 2-2,5 óra amit tekerek.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
És idõben mennyit mentél?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

szingós a kerék? nem azt írta a drága tulaj. ehhez a bringához még kéne sztem 1 pár edzõkerék is,ami peremes felnis. nagyon tutik a szingós kerekek,de edzésre nem a legideálisabb. ha defektelsz vele,akkor az út szélén nem biztos,h megjavítod. mondjuk a tufohoz van javító lötty. a másikhoz nem tudom.

Köszi szépen, sztem marad továbbra is a keresgélés, nem vonz annyira ez a ragasztósdi.

nekem az a kérdéses, hogy a belsõ kar miért nincs a nagyobb kar mögött közvetlenül

Igen elég furán áll, aszonta csak a gumi hiányzik róla, de a képrõl más árulkodik.A gazdi annyira nem ért hozzá, de asszem már annyira nem is érdekel.Keres, keres...
Köszi a segítséget.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás

Azt mondta a srác, h csak a fvkar gumi hiányzik mindkét karról, de pótolható és tökéletesen mûködik.Ami még visszatartó tényezõ, azok a ragasztott kerekek.Van aki isteníti, van aki szidja, nekem semmi tapasztalatom ezzel.

szingós a kerék? nem azt írta a drága tulaj. ehhez a bringához még kéne sztem 1 pár edzõkerék is,ami peremes felnis. nagyon tutik a szingós kerekek,de edzésre nem a legideálisabb. ha defektelsz vele,akkor az út szélén nem biztos,h megjavítod. mondjuk a tufohoz van javító lötty. a másikhoz nem tudom.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

szééééép: http://www.bulgier.n...ianchi-86/2.jpg

ez is: VeloBase.com - Bicycle Model

ICS tuning: VeloBase.com - Bicycle Model elég rövid a hátulja. :)

ezt a linkelgetést kérlek hagyd abba, mert csak fájdítja a szívem! (vicc volt, nagyon jó gépek)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Azt mondta a srác, h csak a fvkar gumi hiányzik mindkét karról, de pótolható és tökéletesen mûködik.Ami még visszatartó tényezõ, azok a ragasztott kerekek.Van aki isteníti, van aki szidja, nekem semmi tapasztalatom ezzel.

nekem az a kérdéses, hogy a belsõ kar miért nincs a nagyobb kar mögött közvetlenül

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

a jobbos fvkar belsõ karja miért ilyen?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Es tovabbra is 10 fokozat. Mondjuk meg nincs is 11-es Shimano, hogy lemasoljak. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Valami van odaát..

New SRAM RED - YouTube

elsõ blikkre mechanikus a szett az elsõ váltó legalábbis mindenképp, de a többit még erõs homály fedi..

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Na erre rákérdezek, gyanús.

árában van,ha nincs baja a fékváltókarnak. azért alkudj belõle,mert nem tudni milyen rejtett hibák vannak. a stucnit meg lehet,h megfordítani is elég. vlmiért nem jeleníti meg a képeket az apró,ú.h. most ennyi.

Ok, köszi a tippet, megkérdezem, mennyit enged.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
ez jó cipõ lehet? Decathlon - lábbelik cipő B'TWIN - Országúti cipő 9 B'TWIN - rendszeres és versenyszerű országúti kerékpározáshoz, edzéshez. van vlkinek ilyen? karbon talpat írnak rá.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás

Errõl mi a véleményetek?A stucni csere alap:
Cannondale CAAD Saeco « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

árában van,ha nincs baja a fékváltókarnak. azért alkudj belõle,mert nem tudni milyen rejtett hibák vannak. a stucnit meg lehet,h megfordítani is elég. vlmiért nem jeleníti meg a képeket az apró,ú.h. most ennyi.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
szééééép: http://www.bulgier.n...ianchi-86/2.jpg

ez is: http://velobase.com/...6654&PgOffset=0

ICS tuning: http://velobase.com/...cac6&PgOffset=0 elég rövid a hátulja. :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

karbon csoves alu(?) muffos vaz, valoszinuleg azert. akkoriban ez olyan lehetett mint most egy S-Works Venge kb :)

Tavasszal kolis voltam, jártam is Gyõrt a jó kis teszkós bringámmal, mint a kolisok 90%-a. Csak mondjuk az enyém nem volt kotvány fos, mert ami rossz volt rajta azt kicseréltem vagy megjavítottam.
Volt egy srác aki simán odarakta a karboncsöves alumuffos Look outi bringáját a tárolóba. Húh de irigyeltem azt a gépet már akkor, pedig akkor még messze nem tudtam milyen jó outizni. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ezt a fogkrémes megoldást még nem hallottam. hiába,mindig tanul vlmit az ember. :D

nem emlékszem ki mondta, talán a Noé Balázs, de arra emlékszem, hogy majdnem kiröhögtem :) aztán mégis kipróbáltam, és nekem bejött.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.