ezt a linkelgetést kérlek hagyd abba, mert csak fájdítja a szívem! (vicc volt, nagyon jó gépek)
csak,h fájjon
itt meg lehet mazsolázni: Flickr: gts753's Photostream
ezt a linkelgetést kérlek hagyd abba, mert csak fájdítja a szívem! (vicc volt, nagyon jó gépek)
Szerintem nem szabad több zoknit felhúzni a lábfejre és pláne tilos erõsen meghúzni a szíjat a cipõn, mert így elszorítod a vérkeringést és úgy tényleg xar.
Valami van odaát..
New SRAM RED - YouTube
elsõ blikkre mechanikus a szett az elsõ váltó legalábbis mindenképp, de a többit még erõs homály fedi..

RAUH-Welt
B E G R I F F
Ugyanez a helyzet nálam is, bár én csak 2 zokni, õszi cipõ és egy kamásli kombót nyomom.-A kezem csak az elsõ 10percben szokott fázni, de utána bemelegszik.A lábujjam viszont úgy 1óra után nagyon el kezd fázni, néha már fáj.Kis séta segíteni szokott.A téli cipõ kib drága, úgyhogy bepróbálom a két kamáslis dolgot.Két zoknit és két vastag kamáslit hordok és fázik a lábam. Biztos vagyok benne, hogy a téli cipõben is fázna a lábam (a korimban is fázik, ha nincs magas intenzitás). Szerintem nekem lábujj fûtés kéne.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kezdem belátni, hogy téli cipõre szükség van. Mindenesetre most sikeresen kijjebb toltam az elviselhetõség határait azzal, hogy kivettem a betétet a cipõbõl és így befér még egy zokni (ma 3 pár zokni, és 2 pár kamásli felállással mentem és kivételesen a kezem kezdett el fázni hamarabb)
A sebesség mindent megold.
Kezdem belátni, hogy téli cipõre szükség van. Mindenesetre most sikeresen kijjebb toltam az elviselhetõség határait azzal, hogy kivettem a betétet a cipõbõl és így befér még egy zokni (ma 3 pár zokni, és 2 pár kamásli felállással mentem és kivételesen a kezem kezdett el fázni hamarabb)
Köszi szépen, sztem marad továbbra is a keresgélés, nem vonz annyira ez a ragasztósdi.szingós a kerék? nem azt írta a drága tulaj. ehhez a bringához még kéne sztem 1 pár edzõkerék is,ami peremes felnis. nagyon tutik a szingós kerekek,de edzésre nem a legideálisabb. ha defektelsz vele,akkor az út szélén nem biztos,h megjavítod. mondjuk a tufohoz van javító lötty. a másikhoz nem tudom.
Igen elég furán áll, aszonta csak a gumi hiányzik róla, de a képrõl más árulkodik.A gazdi annyira nem ért hozzá, de asszem már annyira nem is érdekel.Keres, keres...nekem az a kérdéses, hogy a belsõ kar miért nincs a nagyobb kar mögött közvetlenül
Azt mondta a srác, h csak a fvkar gumi hiányzik mindkét karról, de pótolható és tökéletesen mûködik.Ami még visszatartó tényezõ, azok a ragasztott kerekek.Van aki isteníti, van aki szidja, nekem semmi tapasztalatom ezzel.
szééééép: http://www.bulgier.n...ianchi-86/2.jpg
ez is: VeloBase.com - Bicycle Model
ICS tuning: VeloBase.com - Bicycle Model elég rövid a hátulja.
Azt mondta a srác, h csak a fvkar gumi hiányzik mindkét karról, de pótolható és tökéletesen mûködik.Ami még visszatartó tényezõ, azok a ragasztott kerekek.Van aki isteníti, van aki szidja, nekem semmi tapasztalatom ezzel.
Azt mondta a srác, h csak a fvkar gumi hiányzik mindkét karról, de pótolható és tökéletesen mûködik.Ami még visszatartó tényezõ, azok a ragasztott kerekek.Van aki isteníti, van aki szidja, nekem semmi tapasztalatom ezzel.a jobbos fvkar belsõ karja miért ilyen?