Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
"Villámár: 80.000 Ft" :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
"500 méter lett menve vele" :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ez máshogy fog fájni:Verseny bicikli alpina (shimano matricázással)
GT-Atee

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

ez oké,de löpapp megkérdezte a tulajt,és azt mondta,h ragasztott. a tubelesst tudtommal nem ragasztják. lehet,h elírás történt a hirdetésben.

"Ami még visszatartó tényezõ, azok a ragasztott kerekek.Van aki isteníti, van aki szidja, nekem semmi tapasztalatom ezzel. "

Majd megmondja õ, hogy tényleg megkérdezte-e, de nem láttam, hogy írta volna, hogy így történt.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

ez oké,de löpapp megkérdezte a tulajt,és azt mondta,h ragasztott. a tubelesst tudtommal nem ragasztják. lehet,h elírás történt a hirdetésben.

"Ami még visszatartó tényezõ, azok a ragasztott kerekek.Van aki isteníti, van aki szidja, nekem semmi tapasztalatom ezzel. "

A Ksyrium az mind peremes. A Mavic szingós kereke a Cosmic Ultimate, az R Sys az meg lehet mindkettõ. A Ksyrium mind jó (még az én régebbi Equipe-m is).

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A szingó angol megfelelõje a tubular, nem a tubeless.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

szingós a kerék? nem azt írta a drága tulaj. ehhez a bringához még kéne sztem 1 pár edzõkerék is,ami peremes felnis. nagyon tutik a szingós kerekek,de edzésre nem a legideálisabb. ha defektelsz vele,akkor az út szélén nem biztos,h megjavítod. mondjuk a tufohoz van javító lötty. a másikhoz nem tudom.

ez peremes kerék, méghozzá az egyik legjobb alu kerék, ami a strapabíróság/súly arányt illet. csak ez, ha jó állapotban van 60k körül mozog minimum. az egész bringában ha valami akkor a kerék az ami ér valamit!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
vár6ó volt. a villanyváltóst úgy tudom már most is be lehet 11esre programozni.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>"Mondjuk meg nincs is 11-es Shimano, hogy lemasoljak."

Ezt elsiettem. Van mar. Csak nem publikus. :) Marhogy nem kellene publikusnak lennie. (lasd a bazinagy CONFIDENTIAL felirat keresztben)
9000-es sorozat. (8000-es lesz talan a 11-es Ultegra 1 evvel kesobb)
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A balesetem napjan probaltam ki eloszor egy kemiai labmelegitot.

Nem pont ugyanezt, de a Decaban vettam azt is, ez meg olcsobb is. 170Ft/alkalom nem olyan veszes. Aztan lehet, hogy tenyleg szo szerint kell erteni, hogy 10 darab, es csak 5 par van benne. :)
Decathlon - APTONIA - Lábmelegítő, 10 db APTONIA - a láb hideg elleni védelmére.

Persze nem labujj ala tettem, hanem pont fole ragasztottam a zoknira, de a 11km alatt, amit a balesetig tekertem meg vekony zoknival is neha kifejezetten ereztem a meleget. Persze az igazi az lett volna, ha 2 orat tudom tesztelni.

Kenyelem szempontbol semmi problemat nem okozott, alig ereztem, hogy ott van.

Lehet kapni allitolag 2-es kiszerelesben, egy probat mindenkeppen meger annak, aki hozzam hasonloan nem birja mar 0 fok korul sem 1.5 oranal tovabb.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás

ezt a linkelgetést kérlek hagyd abba, mert csak fájdítja a szívem! (vicc volt, nagyon jó gépek)

csak,h fájjon :D Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

itt meg lehet mazsolázni: Flickr: gts753's Photostream

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás

Szerintem nem szabad több zoknit felhúzni a lábfejre és pláne tilos erõsen meghúzni a szíjat a cipõn, mert így elszorítod a vérkeringést és úgy tényleg xar.

én is ezért hordok csak 1 zoknit.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Valami van odaát..

New SRAM RED - YouTube

elsõ blikkre mechanikus a szett az elsõ váltó legalábbis mindenképp, de a többit még erõs homály fedi..

Naaagyon helyes, és akkor a jelenlegi RED szettet lehet brutál akciózni, meg eladni használtan kicsi pénzért jövõre :)

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Szerintem nem szabad több zoknit felhúzni a lábfejre és pláne tilos erõsen meghúzni a szíjat a cipõn, mert így elszorítod a vérkeringést és úgy tényleg xar. Én 1 zoknival megyek a nyári csukámmal, ráhúzok kívülrõl még egy zoknit és arra egy kamáslit ha jól emlékszem bbb hardwear-t, így voltam tegnap is 2,5h-t meg se éreztem a -1°C-t. Ha extra hideg van akkor kamásli alá berakok újságpapírt, de cipõben akkor is 1 zoknit húzok csak.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
amugy a teli cipoben is gyonyoruen le tudnak dermedni az ember labujjai. nem orszaguti hanem montis van nekem SH-MW02 [volt ugyanez SH-RW02 neven outi verzioban is]

Feltöltött kép

szal marad a futas meg a konditerem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
inkább fuss két órát mint tekersz két órát, ott nem fogsz fázni...

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Két zoknit és két vastag kamáslit hordok és fázik a lábam. Biztos vagyok benne, hogy a téli cipõben is fázna a lábam (a korimban is fázik, ha nincs magas intenzitás). Szerintem nekem lábujj fûtés kéne.

Ugyanez a helyzet nálam is, bár én csak 2 zokni, õszi cipõ és egy kamásli kombót nyomom.-A kezem csak az elsõ 10percben szokott fázni, de utána bemelegszik.A lábujjam viszont úgy 1óra után nagyon el kezd fázni, néha már fáj.Kis séta segíteni szokott.A téli cipõ kib drága, úgyhogy bepróbálom a két kamáslis dolgot.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
[quote name='ta
szerintem meg van olyan hideg amiben nem kell biciklizni a szabadban :D[/QUOTE']

van olyan hideg, de ez a mostani mèg nem olyan hideg.....
kèt hete vasárnap kezdett odafagyni a víz a kulacs oldalához. téli cipõ+kamásli elég volt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
balu csinalt kesztyu futest...

szerintem meg van olyan hideg amiben nem kell biciklizni a szabadban :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F