Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
...azt látom, h ahol sok a hirdetõ (pl. outi brinyák) ott lassan pörgeti a lapokat, ahol meg csak pár tétel van az egészen használható. Nemtom milyen a kiszolgáló PC, de szerintem kevés lehet a fizikai MEM. Vagy nem? :D

Ridley Noah Fast 

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
ha ez tényleg az ami,akkor nagyon fincsi :) GÜRTLER nem mindennapi « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
ez sem rossz,de ez talán 1 kicsit kicsi lenne: Full 600.! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
a gürtler azért drága 1 picit. dura ace-al,esetleg ultegrával még elmenne ez az ár... talán

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nálam egész jól megy.....
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Sajnos, nincsenek toppon optimalizalasban.
Egyszeruen hihetetlen, hogy ilyen lassu tud lenni, nekem ejjel is. Pedig ha azt nezem egy-egy nepszerubb tetelt hanyan neznek meg, hat nem oltari nagyok a szamok.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

szerethetõnek tûnõ járgány az apróban ez a full600, már akinek jó a méret. amúgy nektek is döglassú a bikemag apró?

Rettenetesen lassú. Bár ha jó idõben nézem - éjjel 3 körül - akkor nem rossz. :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
szerethetõnek tûnõ járgány az apróban ez a full600, már akinek jó a méret. amúgy nektek is döglassú a bikemag apró?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

Nem rossz vid, freestyle orszagutin. (Nem, nem az a regi)
Road bike stunts by Fair Wheel Bikes - YouTube

ezért kellenek a hidraulikus fékek :)

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

A doktornõ aki nekem csinálta a terhelésest, vizsgálgatja a szegedi ifi evezõsöket is õ sportorvos. a kardiológus meg kardiológus
:)

Ez már kicsit off, de mit találtak nálad?

Semmit, váltottam munkahelyet és elmúlt. :-)

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nem rossz vid, freestyle orszagutin. (Nem, nem az a regi)
Road bike stunts by Fair Wheel Bikes - YouTube

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A doktornõ aki nekem csinálta a terhelésest, vizsgálgatja a szegedi ifi evezõsöket is õ sportorvos. a kardiológus meg kardiológus
:)

Ez már kicsit off, de mit találtak nálad?

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

kipage, ez hogy mûködik? kell beutaló? én kerestem ilyesmit szegeden, de csak a gellért magánklinikán találtam, de ott valami brutál drága. asszem csak a szív ultrahagra mondtak 16ezer forintot, húsz vagy huszonkettõ lett volna a terheléses EKG. szívultrahang nélkül viszont nem csinálnak terhelésest. mindenképpen meg akarom csináltatni a bükki hegyimaraton elõtt, én se vagyok már annyira kölök.

kb. 8-10 kezdtem "komolyabban" kerékpározni, de aztán 2008-2009-ben szinte semmit sem mentem ilyen - olyan sérülések miatt. 2010-tõl kezdem újra, tavaly kb. 8700 km-t mentem. De alapvetõen mindig sportoltam valamit. Amíg a térdeim bírták, addig futottam, utána jött a bicikli. Igazából ezt rzem amúgy annak a sportnak, amit nekem találtak ki, függetlenül attól, hogy nem vagyok különösebben erõs, hisz inkább csak azért csinálom, mert szeretem, nem pedig, mert versenyeken akarok bizonyítani.

De a vizsgálat ötlete nem rossz. Utánajárok, mennyibe kerül és hogy lehet bejelentkezni.

Azt gondolom, hogy valami sportkórház kellene, vagy legalább egy sportorvos, sok a hozzá nemértõ kókler. Ha a háziorvosnál panaszkodtok a szívetekre, hogy sûrûn nyomást éreztek és ez terhelésnél erõsebben érezhetõ, akkor Õ beutal 1 terheléses vizsgálatra. Ott többnyire bicózni kell. :-) Én is így csináltam, csak sajnos nekem valós volt a problémám. Ez így teljesen ingyenes. :-)

Ridley Noah Fast 

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

kipage, ez hogy mûködik?

Nem kell beutaló. Elmész a Máv rendelõbe (Újszegeden van az uszoda mögött) ott a portán megkérdezik mit akarsz. Azon a néhány morcos, frusztrált betegfelvevõn keresztül kell verekedni magad, hogy te pénzért szeretnél EKG-t csináltatni a sportorvossal és szintén pénzért akarsz szívultrahangot is csináltatni,a kardiológiai szakrendelésen. Ekkor a várólista élére vesznek és 2-3napon belül meg is van az idõpont. Ha jól emlékszem 9ezer forint volt a terheléses és 4ezer a szívultrahang. Egyáltalán nem volt vészes egyszer ki lehet bírni, pláne hogy egy szíve van az embernek. Én tavaly az Ironman elõtti felkészüléskor csináltattam, nehogy legyen valami rejtett hibám esetleg.

MagicOZ

MagicOZ

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Sziasztok!
Készítem fel a gépet a tavaszra!
Ma megérkezett a vadi új Shimano 105 (5700) sorom és a láncom (szintén 5700).
Hát nem vagyok elájulva a minõségüktõl. Van valakinek tapasztalata a tartósságát illetõen?
Ránézésre erõs visszalépésnek tûnik a korábbi általam is használt 5600-asokhoz képest, fõleg a sor.
Sorjásak belülrõl a fogaskerekek, egyértelmûen látszik, hogy egy lemezbõl lettek valami présgéppel kivágva.
Más a felületkezelés is, a régi sötét matt színû helyett króm, ránézésre úgy néz ki mint egy Sram vagy BBB sor az alsóbb szériákból.
A lánc korrektebb darab. A láncszemek oldallapjai áttörtek, kivéve a külsõ oldalon. Nem mindegy hogy teszed fel.
Mindenesetre a régi 5600-as komolyabbnak tûnik. Bízom benne, hogy ez a sor is elmegy kb 20ezret mint a régi, illetve a lánc is 5-6ezret.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Az is kérdés hogy mióta és éves szinten hány km-t tekersz, vannak-e kihagyások a szezonban. Illetve hogy a szíved alkalmas-e egyáltalán a nagy intenzitású terhelésre. Én a helyedben elmennék egy terheléses EKG vizsgálatra és egy szívultrahangra elsõ körben. Szegeden a Máv rendelõintézetben lehet csináltatni, fizetni kell érte, de nem sokat.

kipage, ez hogy mûködik? kell beutaló? én kerestem ilyesmit szegeden, de csak a gellért magánklinikán találtam, de ott valami brutál drága. asszem csak a szív ultrahagra mondtak 16ezer forintot, húsz vagy huszonkettõ lett volna a terheléses EKG. szívultrahang nélkül viszont nem csinálnak terhelésest. mindenképpen meg akarom csináltatni a bükki hegyimaraton elõtt, én se vagyok már annyira kölök.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
http://i4.photobucke...929547481_n.jpg

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Az is kérdés hogy mióta és éves szinten hány km-t tekersz, vannak-e kihagyások a szezonban. Illetve hogy a szíved alkalmas-e egyáltalán a nagy intenzitású terhelésre. Én a helyedben elmennék egy terheléses EKG vizsgálatra és egy szívultrahangra elsõ körben. Szegeden a Máv rendelõintézetben lehet csináltatni, fizetni kell érte, de nem sokat.

kb. 8-10 kezdtem "komolyabban" kerékpározni, de aztán 2008-2009-ben szinte semmit sem mentem ilyen - olyan sérülések miatt. 2010-tõl kezdem újra, tavaly kb. 8700 km-t mentem. De alapvetõen mindig sportoltam valamit. Amíg a térdeim bírták, addig futottam, utána jött a bicikli. Igazából ezt rzem amúgy annak a sportnak, amit nekem találtak ki, függetlenül attól, hogy nem vagyok különösebben erõs, hisz inkább csak azért csinálom, mert szeretem, nem pedig, mert versenyeken akarok bizonyítani.

De a vizsgálat ötlete nem rossz. Utánajárok, mennyibe kerül és hogy lehet bejelentkezni.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

..hát azért magas a pulzusod mert szekrényben görgõzöl, ott nincs zoxigén!!

No erre még nem gondoltam. Lehet ki kellene szedni a görgõt a szekrénybõl? :D

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

De ezt elõ tudom állítani itthon is a görgõn, csak szólni kell majd a családnak, hogy ha nagy zörgést hallanak, akkor szedjenek ki a szekrénybõl. :)

..hát azért magas a pulzusod mert szekrényben görgõzöl, ott nincs zoxigén!!

Ridley Noah Fast 

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

>EA Kekesen mennyi volt a maxod? Kozel voltal a leeseshez?

Akkor még nem volt pulzusmérõm sajna, de igen közel voltam a leeséshez. :) Sõt, úgy szedték ki alólam a bringát, úgyhogy azt hiszem, akkor eléggé a maxon dolgoztam. De ezt elõ tudom állítani itthon is a görgõn, csak szólni kell majd a családnak, hogy ha nagy zörgést hallanak, akkor szedjenek ki a szekrénybõl. :)