Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Használ valaki közületek SKS Raceblade sárvédõt? Érdekelne, hogy szereti-e.

Tegnap vettem egyet az ünneplõs bringámra, hogy ha majd tavasz lesz akkor ezzel is mehessek akkor is amikor kicsit még dzsuva van.
Egész jónak tûnik, tényleg 2 perc alatt fel lehet dobni ha már egyszer belõtted a bringádra. Ha meg nem kell akkor fél perc leszedni szerszám nélkül.
Az azonos helyre történõ felszerelést segíti a 4 elég erõs kopásgátló átlátszó tapasz amit a villára és a támvillára lehet ragasztani oda, ahova felteszed a rögzítõket.
Egy dolog van amit tuningolni lehet rajta: elõre fabrikálok még rá egy laffantyúk oszt kész is!

én is nézegettem, de láttam, hogy külön kiegészítõ cucc kell aero villához ( http://ebike.hu/term... villához 8105/ ) inkább a crud raodracer mellett döntöttem.
viszont nem biztos, hogy jobban jártam vele, az elsõ villához így is kellett kicsit barkácsolni, az sks-hez meg csak megvettem volna az adaptert, végül is nem lett volna olyan nagy összeg.

vwegipeti

vwegipeti

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

Tegnap vettem egyet az ünneplõs bringámra, hogy ha majd tavasz lesz akkor ezzel is mehessek akkor is amikor kicsit még dzsuva van.
Egész jónak tûnik, tényleg 2 perc alatt fel lehet dobni ha már egyszer belõtted a bringádra. Ha meg nem kell akkor fél perc leszedni szerszám nélkül.
Az azonos helyre történõ felszerelést segíti a 4 elég erõs kopásgátló átlátszó tapasz amit a villára és a támvillára lehet ragasztani oda, ahova felteszed a rögzítõket.
Egy dolog van amit tuningolni lehet rajta: elõre fabrikálok még rá egy laffantyúk oszt kész is!

Szia!Én használok és nagyon szeretem.Sportos és könnyû is.A kopásgátlókat tedd fel elõszõr mindenképpen,nagyon könnyen lekapja nélküle a lakkot!

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Szépséges. Én is találnék neki helyet. :D

Ha már Colnago... :)
Feltöltött kép

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Feltöltött kép

nekem inkább ez, mint az arany. ez meseszép.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Feltöltött kép

A sebesség mindent megold.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

kijött 1 limitált szériás (80db) aranyszínû colnago :) nagyon szép. itt van ni: C59 Ottanta | Colnago

ezt is felírom a listámra :)

22 méret. azért ez örvendetes a mai 4-5 méretválaszték világában.

Tyû ennek a Colnago-nak én is találnék helyet! Elképesztõen gyönyörû! :)

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
néhány érdekesség: http://www.yangtai.com/bbs/68082 amikor még kevésbé szólt bele az uci a kerékpárok fejlesztésébe ;)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
így legalább tudnak slooping nélküli vázakat csinálni,ami nekem jobban bejön. engem nem zavarna az illeszték.

ez is mehetne a listámra: http://www.colnago.com/master/ persze lehet jobban járnék 1 90es évekbeli vázzal. esetleg egy ilyen sem volna rossz: http://www.flickr.co...157618021913542 ilyen még volt Bodrogi Lacinak is a mapei csapatnál

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Konnyen vannak a sok merettel, ez muffos vaz.
Azert nem rossz, ha minden meretbol csinalnak 4-et, el is ment az egesz szeria. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
kijött 1 limitált szériás (80db) aranyszínû colnago :) nagyon szép. itt van ni: http://www.colnago.com/c59-ottanta/

ezt is felírom a listámra :)

22 méret. azért ez örvendetes a mai 4-5 méretválaszték világában.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

A Bianchi csak egy replika, es 6600 dollar??? :) Mondjuk kerhet erte vegulis akarmennyit, az szamit, ad-e erte valaki ennyit.

teljesen biztos, hogy lesz egy olyan marha :) bár a fene tudja. ha nem számítana a lóvé, én megvenném, már csak dísznek is :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

a Gürtlert rosszul mérik: a középrész tetejére tette a mérõszalagot. tehát a center to top méretezés nem 51,5 hanem kb 53,5

jó lesz az 52esnek is középtõl középig ;)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

A Bianchi csak egy replika, es 6600 dollar??? :) Mondjuk kerhet erte vegulis akarmennyit, az szamit, ad-e erte valaki ennyit.

Nem is dollár, font, az még szebb! :)

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Pantani replika, magyarul olyan mint amilyennel versenyzett, de nem az. :)
Attól ez még egy Bianchi Campával. Tény hogy sosem adnék ennyit érte. Használtban az ilyenek jóval olcsóbban mennek...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

ha ez tényleg az ami,akkor nagyon fincsi :) GÜRTLER nem mindennapi « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
ez sem rossz,de ez talán 1 kicsit kicsi lenne: Full 600.! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
a gürtler azért drága 1 picit. dura ace-al,esetleg ultegrával még elmenne ez az ár... talán

a Gürtlert rosszul mérik: a középrész tetejére tette a mérõszalagot. tehát a center to top méretezés nem 51,5 hanem kb 53,5

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
én is :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
1999 BIANCHI MEGA PRO XL TEAM MARCO PANTANI.CAMPAGNOLO RECORD TITANIUM.MINT.RARE | eBay

húúúúhhaa. ezt blokkolnám.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
ezek a dopping ügyek............ most Ulrichot tiltották el. miután már rég nem profi kerékpáros múlt évben megkezdte 2 éves eltiltását. :D én nem tudom mit szívtak,v ittak a döntéshozók,de én is kérek belõle. :)