Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Én egy ilyenen meg is halnék. kb. 5 perc után az egekbe lenne a pulzusom, 10 perc után már leszédülnék a géprõl. Sajna ez a pörgõsség nem megy nekem. :( Mindenesetre részemrõl gratulálok az eredményhez és a teljesítményhez!

Revidiálom az elõzõ véleményemet, én 2 percig se bírnám 120-as csapásszámon. :( Persze kérdéses az áttétel, de úgy hiszem,esetemben nem ez lenne a döntõ tényezõ.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Huuu, kemeny lehetett igy egy teremben egyszerre mindenki. :) De maga a 15 perc is durva lehetett, foleg, hogy nem lehet valtani.

En is szemeztem az esemennyel, aztan eszembe jutott, hogy csak 1-2 hete edzek.. Gondolom a sok kihagyas miatt van, hogy a GA1-et se tudom tartani tartosan magas pedalfordulattal, mindig visszaesik a pulzusom, es be is lassulok.

Kb olyan érzés volt ezt hajtani, mint síkon 39/21-ben tekerni, a közepén már ugyanazt éreztem, mint síkidõfutamon, le kell váltanom kettõt és belenyomni párat.

Velem is ez szokott lenni pár hónap kihagyás után, annyi különbséggel, hogy 2óra fölött már megemelkedik a pulzusom, de belassulok és a fordulat is esik.

Én egy ilyenen meg is halnék. kb. 5 perc után az egekbe lenne a pulzusom, 10 perc után már leszédülnék a géprõl. Sajna ez a pörgõsség nem megy nekem. :( Mindenesetre részemrõl gratulálok az eredményhez és a teljesítményhez!

Pedig nem árt ha tudsz pörgõsen is haladni (persze nem ilyen fordulaton). Ha gyakorlod menni fog.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ne trollkodjunk mar ha kerhetnem.

koszonom.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Vasárnap indultam ezen a furcsa idõfutamon. :) Hát nem sokban hasonlított az igazira. :P

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Huuu, kemeny lehetett igy egy teremben egyszerre mindenki. :) De maga a 15 perc is durva lehetett, foleg, hogy nem lehet valtani.

En is szemeztem az esemennyel, aztan eszembe jutott, hogy csak 1-2 hete edzek.. Gondolom a sok kihagyas miatt van, hogy a GA1-et se tudom tartani tartosan magas pedalfordulattal, mindig visszaesik a pulzusom, es be is lassulok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Vasárnap indultam ezen a furcsa idõfutamon. :) Hát nem sokban hasonlított az igazira. :P

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

........................................

Ezt a véleményed, ebben a formában, akár magadba is tarthattad volna.

Egyébként összeesküvés elmélet rulez.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>miért érné meg ez Lancenek, hogy Contadort eltiltassa?
Ha nem lett volna Contador, nyerhetett volna. :-) Egeszseges bosszu. De persze ez kamu. Ez inkabb a WADA magamutogatasa, nagyon nagy szervezet lett.

Konnyu atesni a lo masik oldalara...
A mai Qatar (angol) kozvetitesben pl. elhangzott, hogy elso lebukas utan eletre eltiltas, es kesz. A CAS szerint legvaloszinubb, hogy figyelmetlenseg miatt kerult a szervezetbe a clenbuterol, es ezert tiltsak el egy eletre?? Normalisak ezek? Nagyon nehez ugy ez a doppingkerdes, mert egyetlen sportolot sem szabadna 100% bizonyossag nelkul buntetni. Marpedig itt ezt kimondtak, hogy a hus es a varatomlesztes sztori egyforman lehetsegseg, de mindketto nagyon valoszinutlen. 0.0000000004g clenbuterol az bukta, de 0.1% esely arra, hogy megis tiszta, az mar smafu..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

..............................

Szerintem te nem szereted Armstrongot. :D

MBence

MBence

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

.......................................

Nem kötekedni akarok csak érdekelne, hogy miért érné meg ez Lancenek, hogy Contadort eltiltassa?

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

................................................

Van egy US Postal-os kulacsom :) Vagy erre ne legyek büszke? :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Sajnálom szegényt, a tavalyi Tour miatt is, nem számolt vele, h indulhat így ez elõzõ versenyen meg széthajtotta magát a nagy "viadalra" meg már csak lepkefing maradt. :-)

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Az egyetlen pozitivum az ugyben, hogy az idei Vueltan mar mehet.
Bar nagyon fontos a tortenelemkonyv, de a '10 Tourt es a '11 Girot Contador nyerte meg amikor neztem.

Fontos, hogy a CAS szerint nem verdopping lehet a bunos, hanem valami taplalekkiegeszito. Ezert 2 evet osztanak a vilag legjobbjanak, idehaza mi is jart erte?

"The Panel concluded that both the meat contamination scenario and the blood transfusion scenario were, in theory, possible explanations for the adverse analytical findings, but were however equally unlikely. In the Panel’s opinion on the basis of the evidence adduced, the presence of clenbuterol was more likely caused by the ingestion of a contaminated food supplement. "

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Sport Géza - Sport - Contador kétéves eltiltást kapott, elvették 2010-es Tour-gyõzelmét

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
anno a Hayes csinalt olyan tarcsafeket, amit bovdenes fekkar huzott, de maga a feknyereg hidraulikus volt.

shimano 2014 sneak-peek? :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

...az nem egy villanyos DI2?

:D :D ha alaposabban megnézed ez egy bovdenes villanyos szett :) a homlokcsõ körül ott futnak le a váltóbovdenek, plusz az alsócsõ alatt folytatódik is, becsatlakozva az akkuba :)

Moab

Moab

shop

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Nekem ahhoz, hogy elégedett legyek teljesen, bringatéren és mindent lefedjek, amilyen területre használok bringát az talán 4.

- Sramos BMC Teammachine SLR01. - Sportolás jellegû tekeréshez, meg azért mert imádom a BMC-t, amióta elõször elkezdtem kb 5-6 éve érdeklõdni a bringázás után. :>
- Aztán egy BMC Timemachine TM01 -es, ez inkább perverzió, nekem tetszenek az idõfutam bringák, akármilyen torznak is mondható. :P

- Hétköznapi tekerésre, suliba/munkába járáshoz egy elegánsabb acélbike, mondjuk Bianchibol, SingleSpeed verzió, ugyanehhez némi cserefelszerelés, hogy ha túrázni mennék, akkor egy du alatt átalakítható legyen túraképes bringává. :)

- Ezek után már csak egy BMC Teamelite TM01 terepre.

Ez most így 'nálam a csúcs' lista, ami most kellene nekem/szeretnék/álmodok róla, de ha nem is ilyen szinten, akkor 3 kellene nekem, idõfutam kivételével a többi 3 kategóriából valamilyen bringával már ellennék. :)

Szia!

Ha ennyire tetszik a BMC, egyszer nézz be hozzánk! Múlt héten érkezett néhány szépség...

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

De tenyleg, ezt csak fotosoppal lehetett megcsinalni...

Ez se rossz, hogy all ez a hatso valto...
http://www.bhbikes.c...10/08/L70C2.jpg

...az nem egy villanyos DI2?

Ridley Noah Fast 

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

én már találkoztam vlhol a neten vele. nem tudtam olyan verziót találni,amit ingyen meg lehetett volna szerezni. egy régebbi,hazai nagykeres katalógusban is találkoztam már vele,úh talán itthon is beszerezhetõ.

...persze van itthon is
Bicisupport BIO SIZE szoftver - BringaBoard kerékpár, snowboard kereskedés, kölcsönzõ és szerviz
csak az ára horror :-)
Megpróbáltam már torrentrõl letölteni, de mindenhol luftra futottam, ezért dobtam ide a kérdést.
Szerintem nem lenne rossz, próbálkozom még.

Ridley Noah Fast 

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

Sziasztok!
Lehet, h nem jó helyre írok, de valszeg Ti segíthettek.
Nem találkoztatok véletlenül 1 "Bicisupport bio size" nevû szoftverrel? Esetleg valaki használta már a kerékpárja személyre szabásához? Érdekelne a hatékonysága és a gyakorlati használhatósága.

thx!

én már találkoztam vlhol a neten vele. nem tudtam olyan verziót találni,amit ingyen meg lehetett volna szerezni. egy régebbi,hazai nagykeres katalógusban is találkoztam már vele,úh talán itthon is beszerezhetõ.