Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
cyclingtorrentz.nl :) A legjobb oldal, de figyelni kell a feltöltésre is különben kicsapnak.
Majdnem minden szakasz több nyelven, dokumentum filmek, amit csak szeretnél! HD tartalmat csak egy idõ után tölthetsz... :)

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

a tegnapi giro szakaszt le tudom tölteni vlhonnan? sajna nem láttam,és meg szeretném nézni.

Ha 2,5 perc elég (lenne), akkor: 20e étape: Le résumé - Vidéo Tour d'Italie 20 le résumé,
Giro d'Italia stages: planimetry and altimetry .

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás
a tegnapi giro szakaszt le tudom tölteni vlhonnan? sajna nem láttam,és meg szeretném nézni.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
mi volt a pöcörõ, amit a végén betett a akksi-vezérlõ?be, és utána szabadon tudott kézzel állítani a váltómotoron?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nekem tetszik ez az elektromos. Szepen tulvalt minden lanckereknel es csak utana all vonalba, amikor mar tutira atugrott a lanc. Meg az elso valto autotrimje is jopofa.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
itt hangosabb a C:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
newmodelakos termékei a Vatera piacterén

Campa imádóknak Veloce 9-es szett darabokban.

A sebesség mindent megold.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Sot...a Campagnolon szerettem meg, tanultam meg a butykolest :)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
A kulfoldi ( ezt csak azert emelem ki, mert azert ott joval tobb sokat-latott-hallott ember van aki high end grouppokkal megy ) velemenyek aziranyba mutatnak, hogy a 2011 illetve 2012es mechanikus grouppok kozul a Chrous-Record-SR vonal a leginkabb kozkedvelt, legjobban mukodo ( ergonomia, mechanika, erzes ( itt nem a feelingre gondolok ).. ). Ez onmagaban persze csak egy szempont, nem hinnem, hogy barmelyik grouppo visszafogna barkit is erdemben, mindegyik top grouppo jol mukodik, valamilyen szinten szubjektiv alapon dolnek el ezek a kerdesek :) Velemenyem szerint az emberek nem tudjak beallitani a bringajukat. Pedig az azert fontos :) Legyen az SRAM, Shimano, Campagnolo. Sajat tapasztalatom az, hogy utobbit kulonosen fontos jol beallitani!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ezt még nem hallottam versenyzõk nyilatkozatából,de biztos így van,ha te mondod. :) :P

Csak miattad írtam. :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
nem szar, csak más. pár alkatrész már szinte olyan, mint a rally-ban: erõsen rövidtávú felhasználásra lett kitalálva :-))

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás

Pl. a campa egyesek szerint. :D

ezt még nem hallottam versenyzõk nyilatkozatából,de biztos így van,ha te mondod. :) :P

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

miért, szerinted ezek közül a k. drága cuccok küzöl van amelyik szar? ez most komoly kérdés, nem kötöszködés!

Pl. a campa egyesek szerint. :D

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

azért nem egészen mind1 nekik. gilbert kérésére mentek múlt évben record-al,most új csapatban nem adták meg neki ezt a lehetõséget. sztem elég meglepõ lenne 1 olyan közvélemény kutatás a profik között,h melyik cég termékével mennének szívesen. nem hinném,h tükrözné a mostani felállást. persze ilyenre nem fog sor kerülni,m nem fogja 1ik sem azt mondani a szponzor cuccra,h xar.

miért, szerinted ezek közül a k. drága cuccok küzöl van amelyik szar? ez most komoly kérdés, nem kötöszködés!

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
sprintelni lehet barátságtalan élmény a double-tap srammal

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Dehogynem lehetett: Mapei Colnagoi mindig japoval voltak szerelve. Japo vagy amcsi olaszhonbol nezve szvsz. tokmindegy. (Foleg, hogy az amerikai az ugye kinai/taiwani.)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás
az is sokat elmond a sram marketingjérõl,h 2 olyan csapat is van a mostani giro mezõnyében ami 1 igazi olasz márka (bianchi),és mégis az amcsi cuccokkal van szerelve. Pantani fénykorában nem lehetett volna még elképzelni se ilyet.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás

Szerintem nekik teljesen mindegy, hogy mivel mennek, csak $$$ legyen cserébe.

azért nem egészen mind1 nekik. gilbert kérésére mentek múlt évben record-al,most új csapatban nem adták meg neki ezt a lehetõséget. sztem elég meglepõ lenne 1 olyan közvélemény kutatás a profik között,h melyik cég termékével mennének szívesen. nem hinném,h tükrözné a mostani felállást. persze ilyenre nem fog sor kerülni,m nem fogja 1ik sem azt mondani a szponzor cuccra,h xar.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez csak penzkerdes, valoban, mivel mindharom marka azert jol hasznalhato, szoval hatranyuk nincs belole barmelyiket is hasznaljak.

A SRAM egy viszonylag fiatal ceg, elkepeszto hitelalomannyal (eleg sokat koltenek marketingre, szponzoraciora) de a nagy novekedesi potencial miatt egyelore meg mukodik ez a modell. De a vege bukta lehet, ha nem valtoztatnak.
A Campa egy csaladi vallalkozas, OEM piacon sehol sincsenek, marpedig a penz onnan jon, nem az eladott Record szettekbol.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

sztem a sram red a leg fapadosabb mind közül,mégis sok csapat azzal megy. ezt baromira nem értem.

Szerintem nekik teljesen mindegy, hogy mivel mennek, csak $$$ legyen cserébe.