Nem értem a kérdést. Azt szeretnéd megtudni, hogy GXP hajtómûhöz jó-e a GXP monoblokk?
inkább csak mgerõsítést, hogy nincs külön mtb/outi középcsapágy, tehát a linkelt press-fit középcsapágy jó a sram force hajtókaromhoz is.
Nem értem a kérdést. Azt szeretnéd megtudni, hogy GXP hajtómûhöz jó-e a GXP monoblokk?
Keskeny slick-kel a CX csak egy canti-fékes merev outiSzerintem azért nem népszerûbb, mert nem ismerik. Nekem ha kevesebb bringám lehetne mint ami van, akkor lenne egy CX-em, meg egy 29es merev montim. A CX-el indultam már outi versenyen is, persze gumicsere után, nem nagyon különbözik. A kerékpározási igények 80 százalékára megfelelõ a Cx, a többire kell célszerszám. Srác ment a Crosskovácsi rövidtávon is Cx-el, mondjuk az emelkedõk nem lehettek túl 1xûek neki.
Egyrészt jogos, amit írsz. Nagyon sok emberrel találkoztam, aki teljesen kiakadt azon, amikor mondtam, hogy nekem 8-9bar van a gumijaimban. Nekik a 6bar is nagyon rázós. Nekik valójában jobb lenne a CX széles gumikkal alacsonyabb nyomáson. A defektrõl csak annyit, hogy eddig még nem kaptam defektet országúton, pedig szoktam a fûben is kikerülni a sor és megyek át mindenen az átlaghoz képest sokkal gyorsabban. Szóval náluk a defekt a túl alacsony nyomás vagy a nagyon sz.r gumi miatt volt.Jani ezt nálad megértem, meg még itt pár embernél jogos, de elautókázva szerte szana az országban, amennyi outist látok, (és nem öreg retro vasakon) ahoz képest nem túl népes a mezõny még az amatõr versenyeken sem. szal sztem ez kb 10bõl 2nél számít. ellenben pl a tisza tó túron, -ami azért nem egy komoly derbi- az elsõ 8 kilcsin (ami közút) 6-vagy 7 embert láttam defektet szerelni. és ebbõl tán 2 elözõtt vissza késõbb. szal lehet pl. egy 32-es maraton supreme-el jobban jártak volna összességében.
Dehogynem kell belehajtaniVan azért keskeny gumiban is, ami eléggé defektálló. Mondjuk én mentem 3500km-et defekt nélkül 220g-os gumikkal. De azzal nem kell belehajtani ész nélkül minden úthibába, mert még 9 Baron is összejön a felütés könnyen.
A sebesség mindent megold.
STX kormanycsapagyba valo cartridge-okat lehet manapsag venni, tudja valaki?
Gondolom eleg lenne a cartridge-ot cserelni hisz a golyopalyak is abban vannak. A problema, ugye hogy "onbeallo" a csapagy, a golyok feszket raktak.
igazából nem értem (illetve ,de tudom) miért nem népszerûbbek a cx bringák.
Köszönöm a válaszokat cx ügyben, hasonlóan gondoltam magam is.
Bikertigger:
A Cannondale-t én is néztem, de Ultegra-t szerettem volna alu vázzal. Amit építettem az lett az igazi. Valószínûleg egész kényelmes lehet az eleje, a villa is hajlított egy kicsit és nem teljesen egyenes. Az igazság az, hogy mikor megnéztem a Cannondale CX/országúti bringákat, valahogy nem volt olyan érzésem, hogy nekem azt kell vennem. Az MTB-k terén is már csak a villa ami miatt ismét mellettük döntenék (az elmúlt 7 évben a fix Cannondale/Fatty montim mellett, 3 másik Cannondalem is volt, tehát nagy fun vagyok). Simán ráülve sem volt kényelmes, nyilván tekerni nem tudtam elvinni...
A Kona felszereltsége viszont jobb, a 105-ös szett már nagyon klassz, valóban "értelmetlen" a vastagabb nyeregcsõ.
Nem értem a kérdést. Azt szeretnéd megtudni, hogy GXP hajtómûhöz jó-e a GXP monoblokk?középcsapágyas kérdésre valaki? http://forum.bikemag...tml#post1163606
Az kivételes eset volt.>Nem szoktam bringáimról képet felrakni.
Pedig szoktal: Márkus Jani kerékpáros blogja: Felkészülés a téli alapozásra
Mondta Gyuri a célban, nem volt õszinte a mosolyunk amikor ezt meghallottuk.Most nezem, hogy a Hegyek Pokla celja is a vaskapunal lesz...
Ige, ez az.Ez amit Kiskunfélegyháza mellett hirdettek? Én majdnem megvettem, úton voltam a csávóhoz, csak aztán összetörtem a kocsit egy körforgalomban. Telefon a csávónak hogy a bringa árát az autó bal elejére kell költenem.
Ezt biztos a te sorsfonód csinálta..
rak6nál föl képeket róla.
szereltem régebben klein bringát. az ilyen volt:
Igen, Q-Pro Carbon (alu váz karbon támvillákkal).
Az apróban hirdették sokáig, elég rossz képek voltak hozzá, senki nem vette meg. Kicsit utánanéztem, aztán úgy döntöttem elmegyek érte. Árat nem tudok mondani, mert alig maradt valami a gyári felszereltségébõl, szinte teljesen átépítettem.
Amit legjobban érzek, hogy lefelé jobb vele kanyarodni, valahogy stabilabbnak érzem, mint az acél puch-omat. Természetesen jobban ugrik, mert minden merevebb rajta, a kormányszárra nem tudok csomót kötni, mint a másik bringán és a hátulja is merevebb, de ez inkább csak megszokás kérdése. Kicsit jobban ráz a hátulja, de nem tudom, hogy a váz vagy a 31,6-os nyeregcsõ miatt van-e. Jól elvagyok vele (mint a legtöbb bringámmal).
A papucsától elõször égnek állt a hajam, de már van saját módszerem a kerék berakására.
Az apróban hirdették sokáig,