Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
a márka nem derült ki, elárulod?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

@andersen: A hatsot hamarabb csereltem, az elso maradt tovabb, felcserelest en nem csinalok, szerintem nem jo otlet elore kopott gumma.
Mar nem tudom mennyit birtak, 7000km remlik. Persze en gyenge es konnyu vagyok, gondolom nem mindegy.

A vazam konfekcio lett volna, de nincs keszleten. Igaz, dragabban lehet talalni a neten is, persze ki tudja, az is lehet 2 honapig jon/nem jon.

Miért nem veszel egy egyszerûen beszerezhetõ vázat?

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@andersen: A hatsot hamarabb csereltem, az elso maradt tovabb, felcserelest en nem csinalok, szerintem nem jo otlet elore kopott gumma.
Mar nem tudom mennyit birtak, 7000km remlik. Persze en gyenge es konnyu vagyok, gondolom nem mindegy.

A vazam konfekcio lett volna, de nincs keszleten. Igaz, dragabban lehet talalni a neten is, persze ki tudja, az is lehet 2 honapig jon/nem jon.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Andersen, vágások, vagy repedések?
nem lehet hogy laposan használtad a gumit, azért repedezett be....

68Kg vagyok és úgy vettem észre, hogy nekem 8báron kényelmes+hatékony

Nem repedés, kis vágások. Mondjuk nem kímélem, és 15kg-al több vagyok. Én is 8 baron használom.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Az en gumijaimon is vannak ezek az apro vagasok. Nekem semmi gondot nem okoztak, defektet se. Eddig 3 par Pro3-an vagyok tul.

nekem is van az összesen...

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Ez jo: This is the show of Giro d'Italia! (pic by @jeredgruber) on Twitpic

Ez rossz: Beszopattak az uj vazammal. Legyartottak vegre, es egybol el is adtak masnak (allitolag), hogy b****k meg.
Remek helyzet, itt a nyar, en meg itt vagyok rendes bringa nelkul. :/

Ki a gyártó? És miért nem volt jó a konfekcióméret?

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Az en gumijaimon is vannak ezek az apro vagasok. Nekem semmi gondot nem okoztak, defektet se. Eddig 3 par Pro3-an vagyok tul.

Átlag hány km-t bírt egy garnitúra? Egyszerre cserélted vagy az elsõ ment hátra?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez jo: This is the show of Giro d'Italia! (pic by @jeredgruber) on Twitpic

Ez rossz: Beszopattak az uj vazammal. Legyartottak vegre, es egybol el is adtak masnak (allitolag), hogy b****k meg.
Remek helyzet, itt a nyar, en meg itt vagyok rendes bringa nelkul. :/

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Pihentetés megy a sérülés óta, ami igazából annyit jelent, hogy nem voltam edzeni. De a városba attól még keróval járok a dolgaimat intézni, de ezek sem nagy távok abszolút, habár nem tesz túl jót neki az is biztos. Porcvédõ tabletták érnek valamit?

A térdfájdalom = túlterhelés.
Ha a bringád geometriája nem megfelelõ, akkor nagyon könnyen megerõltetheted bármidet. A térd esetén a legfontosabb a jó nyeregpozíció - azaz a megfelelõ magasság és hátranyúlás. Egy kis segédlet kezdetnek.
Figyelj oda arra is, hogy ne taposd nagy erõvel a pedált inkább könnyebb áttétellel és nagyobb fordulatszámmal haladj.

A porcerõsítõ tabletták nekem beváltak, évente egy kúra nem árthat.

Ha nem sérült a térdízületed, akkor a fájdalmat valószínûleg a térd körüli izmok görcse okozza.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Hali!

Térdfájásra milyen krémet vagy más módszert ajánlanátok? Lassan két hete, valószínûleg megerõltettem a bal térdem edzésen és azóta fáj (csak tekerésél jön elõ nagyrészt). Valamelyest enyhült de még mindig nem az igazi.

Elõre is köszi a válaszokat!

proenzi krém az nagyon jó, patikában 2700 ft körül van

de ihatsz mellé csalánteát is

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Megint fotok az uj D/A 9000-rol.
More Spy Shots – 2013 Shimano Dura-Ace Group Closeups! - Bike Rumor

spy shot három cenitrõl? :D

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Én is gondoltam erre. Kb 3 hete változtattam a pozícióján, de nem a magasságán hanem a sínt toltam közelebb a kormány felé.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
nyeregmagasságon lehet érdemes lenne változtatni

Pihentetés megy a sérülés óta, ami igazából annyit jelent, hogy nem voltam edzeni. De a városba attól még keróval járok a dolgaimat intézni, de ezek sem nagy távok abszolút, habár nem tesz túl jót neki az is biztos. Porcvédõ tabletták érnek valamit?

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Megint fotok az uj D/A 9000-rol.
More Spy Shots – 2013 Shimano Dura-Ace Group Closeups! - Bike Rumor

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A pihentetest probaltad mar? ;)
De tenyleg, 0 tekeres, majd nagyon konnyu tekeres.

Amugy orvos tud felirni gyulladascsokkento/fajdalomcsillapitot, amitol ugy tunik elmulik teljesen a fajdalom. (Amig szeded/kened)

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hali!

Térdfájásra milyen krémet vagy más módszert ajánlanátok? Lassan két hete, valószínûleg megerõltettem a bal térdem edzésen és azóta fáj (csak tekerésél jön elõ nagyrészt). Valamelyest enyhült de még mindig nem az igazi.

Elõre is köszi a válaszokat!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Igen eddig porvédõ nélkül mentem, ma tudtam csak leesztergáltatni kisebbre.
Igen integrált csapágyas, a magasság inkább átlagosnak mondható 150mm-el. Néhány héten belül be lesz szerezve egy -17emelkedésü stucni!

Milyen hosszú stucni kell?

A sebesség mindent megold.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
az elsõkerék defektek azért voltak, mert a DA kerékben olyan szélesen vannak a küllõfuratok a felnin, hogy nem fogta le a mezei felniszalag. miután került bele egy 18-as Shimano, utána nem volt ilyen probléma..:)
hátsókeréken egy volt, amit egy kõszilánk okozott, és akkor már volt benn 3700Km.

Andersen, vágások, vagy repedések?
nem lehet hogy laposan használtad a gumit, azért repedezett be....

68Kg vagyok és úgy vettem észre, hogy nekem 8báron kényelmes+hatékony
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr