Nekem tetszik, a hatso Di2 valto pl. nagyon kompakt lett, szep.
Csatlakozom. A kerekek is végre nagyon pofásak.
Nekem tetszik, a hatso Di2 valto pl. nagyon kompakt lett, szep.
@andersen: A hatsot hamarabb csereltem, az elso maradt tovabb, felcserelest en nem csinalok, szerintem nem jo otlet elore kopott gumma.
Mar nem tudom mennyit birtak, 7000km remlik. Persze en gyenge es konnyu vagyok, gondolom nem mindegy.
A vazam konfekcio lett volna, de nincs keszleten. Igaz, dragabban lehet talalni a neten is, persze ki tudja, az is lehet 2 honapig jon/nem jon.
A sebesség mindent megold.
Andersen, vágások, vagy repedések?
nem lehet hogy laposan használtad a gumit, azért repedezett be....
68Kg vagyok és úgy vettem észre, hogy nekem 8báron kényelmes+hatékony
Az en gumijaimon is vannak ezek az apro vagasok. Nekem semmi gondot nem okoztak, defektet se. Eddig 3 par Pro3-an vagyok tul.
Ez jo: This is the show of Giro d'Italia! (pic by @jeredgruber) on Twitpic
Ez rossz: Beszopattak az uj vazammal. Legyartottak vegre, es egybol el is adtak masnak (allitolag), hogy b****k meg.
Remek helyzet, itt a nyar, en meg itt vagyok rendes bringa nelkul. :/
Az en gumijaimon is vannak ezek az apro vagasok. Nekem semmi gondot nem okoztak, defektet se. Eddig 3 par Pro3-an vagyok tul.
Pihentetés megy a sérülés óta, ami igazából annyit jelent, hogy nem voltam edzeni. De a városba attól még keróval járok a dolgaimat intézni, de ezek sem nagy távok abszolút, habár nem tesz túl jót neki az is biztos. Porcvédõ tabletták érnek valamit?
Hali!
Térdfájásra milyen krémet vagy más módszert ajánlanátok? Lassan két hete, valószínûleg megerõltettem a bal térdem edzésen és azóta fáj (csak tekerésél jön elõ nagyrészt). Valamelyest enyhült de még mindig nem az igazi.
Elõre is köszi a válaszokat!
Megint fotok az uj D/A 9000-rol.
More Spy Shots – 2013 Shimano Dura-Ace Group Closeups! - Bike Rumor
Pihentetés megy a sérülés óta, ami igazából annyit jelent, hogy nem voltam edzeni. De a városba attól még keróval járok a dolgaimat intézni, de ezek sem nagy távok abszolút, habár nem tesz túl jót neki az is biztos. Porcvédõ tabletták érnek valamit?