nem tom özzeg, de nekem ez a bringa nincs egyben. ilyen szedett-vedett . túl sok a szín, acélvázhoz nem annyira passzol a kevés küllő, kicsi a tányér, stucni alatt felett szürke távtartók, nyereg koppig hátra ....nem is tudom milyen nyereg ez, ránézésre olyan mint egy megsértődött madár csőre
szerintem ebbe felesleges belemenni. Én amit változtatnék:
- sárga oldalfalú külsők és sárga bandázs
- kevesebb küllős, valamivel magasabb profilú kerékszett, szélesebb felnivel
- távtartók feketére cserélése (ez folyamatban, de nem megy gyorsan, idő kell a postának)
A nyeregről már szerintem számtalan-kiscsillió alkalommal leírtam: imádom, DE a sín annyira elol van, hogy még ebben a helyzetben is úgy érzem, előrébb ülök, mint a flite-nál "középállásban". Egyébként a koppig hátratolt, 25mm-es hátrahajlású nyeregcsövön "vicces", mennyit nyertem: az első pár alkalommal állandóan a hátsó kerekem nézegettem, mert úgy éreztem, ereszt-puha-túl lágy hátul a bringa. Pedig csak az extra hátratoltság, üreges titánpálca és karbon kombinációját élveztem.
Ez egy 12 USD-be kerülő titánsínes Spesh BG replika. És nekem ergonomiailag nagyon bejön eddig.
Egyébként vicces, hogy mások pont azt szokták mondnai, hogy olyan egységes-letisztultnak tűnik. De nézd azt is, hogy az anyagiak és költségtudatosság FONTOSABB, mint, hogy más ízlésének megfeleljek, főleg, ha utóbbi a saját számízével semmilyen összhangban sincs Pl. a tányér esete: így jobb a láncvonal. Az többet számít, mint a "kinézet". Bár lehet, cserélem majd a nagytányért 48t-re.
De színesebb vázat, "splash" mintával, többszínű bandázzsal és több grafikás nyeregcsővel elfogadnék. A felnimatricákat viszont lehet, lekapom.
Vejne módosította - 2018. július 31. - 05:32