erről jut eszembe hogy mi alapján dől el hogy egy külsőt kézzel is fel lehet pattintani a felnire, vagy a célszerszám is beletörik és izomlázas lesz a kezed?
- egységesek a különböző felniátmérők, vagy van pár (tized) mm különbség?
- van trükk a túl feszes külső kezelésére, hogy tényleg ne legyen szopoda a művelet?
- zaffiro pro-t használok (23) ez kézzel felmegy, de pl a 25-ös michelin igazi gyilok
- a felni átmérő (622 mm) sem mindig 622 mm. lehet kicsit több,vagy kevesebb. esetleg a perem (fék felület) is lehet egy kicsivel nagyobb. illetve a felniszalag is kérdéses. ha tényleg mérethelyes,és kitölti szépen a helyét,akkor az is növeli egy kicsit az átmérőt. persze a külsők is különböznek. ott nagyobb eltérés lehet. nekem volt 25-ös rubino pro-m,és 23-as is,amit most használok. a 25-ös bármelyik felnimre könnyen felment. a 23-as a shamal-ra nehezen megy fel,de a mavic-ra viszonylag könnyen.
- én hintőport használok,de próbáltam már szappannal,és folyékony szappannal is. mindegyik jó.
- zaffiro-t nagyon rég nem használtam,a michelin-t meg kerülöm. régen volt michelin külsőm is,de vlmiért nem tetszett. már nem tudom mi volt az ami miatt nem kedveltem.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére