volt régebben kérdés,h hogyan is teljesít a teflonos bovden nálam. még mindig frankón vált vele a váltó,és a fék is okés,de azt hiszem nem feszülök rá az ismételt vásárlásra. neten nem fogom keresgélni. ha nem lesz a decában,akkor nem is veszek belőle. mondjuk a féknél nem igazán van különbség a teflonos,és nem teflonos közt. kb ugyanaz a szint. a váltásnál már más a helyzet. kenőanyag nélkül raktam össze,és úgy frankón vált hosszútávon is. most rendeltem campa bovdenszettet is. az is tökéletes nekem. lehet,h inkább csak bovdent veszek majd jövőre hozzá. szezon közben max 1x cserélek,és akkor is tuti lesz. a mostani szettet,ami van a bianchi-n,azt meg fogja kapni a téli bringám. így,ahogy van. teflonos bovdenekkel. oda talán hasznosabb lesz. bár tartok tőle,h ott akár havonta lehet cserélni a bovdeneket. mondjuk a télihez szinte mindig decás bovdeneket használok. a fém váltókarok miatt elég jól bírják a gyűrődést. olyankor is váltanak,amikor a kompozit már nem az igazi.
fotókon , apróban gyakran látni hogy a karbon fékkaron lekopik a felirat https://bit.ly/2MbuTT3 van erre valami megelőző megoldás?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére