Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szeptemberben allitolag Obree megint rekordot akar menni.
Es mivel?

Graeme Obree: Hand-building the fastest bicycle in the world on Vimeo
http://www.humansinv...astest-bicycle/

Elkepeszto ez az ember.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
ez a lekváros bukta szabadalmi mintaoltalmának:D bitorlása

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ritkan megyek arra, valoban az a legrosszabb azok kozul, amerre jarok.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
..és bátor! Ha Keszi és Börs közötti úton bájkolsz. A környék legneccesebb útja.

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nem semmi, hogy ezen tud ulni egy profi.
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nem szamoltad el, tenyleg eros vagyok. Es szereny! ;) :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azert azt sejted, remelem, hogy a 62-t nem 10km-en at tartottam. ;) Nem ezt irtam.
~500metert mentem sikon, egy lejto utan, amig tartott az egyenes.
Ha van stravad itt van a kerdeses szakasz: Bike Ride Profile | Fight with the wind, fly with the wind near Budapest | Times and Records | Strava
50x12, 118rpm, 163-as pulzus, Strava szerint ez kb. 900Watt lenne, ha nem lett volna a szel.
Szokott itt hatszelem lenni, mentem mar gyorsabban is itt, de nem ilyen konnyeden. 900 Watt pedig csak alom. (Schlecknek is: )

Pedig olyan jól kiszámoltam, hogy ha oda 25km/h, vissza 62km/h, akkor te nagyon erõs vagy. :)

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Azert azt sejted, remelem, hogy a 62-t nem 10km-en at tartottam. ;) Nem ezt irtam.
~500metert mentem sikon, egy lejto utan, amig tartott az egyenes.
Ha van stravad itt van a kerdeses szakasz: Bike Ride Profile | Fight with the wind, fly with the wind near Budapest | Times and Records | Strava
50x12, 118rpm, 163-as pulzus, Strava szerint ez kb. 900Watt lenne, ha nem lett volna a szel.
Szokott itt hatszelem lenni, mentem mar gyorsabban is itt, de nem ilyen konnyeden. 900 Watt pedig csak alom. (Schlecknek is: )

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez volt visszafele. :)
~25-27 km/h korul mentem ahol sik volt, Bacsek Zolit egyebkent utolertem ezzel (a felesegevel ment, gondolom ezert)

Erõsödött közben a szél?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez volt visszafele. :)
~25-27 km/h korul mentem ahol sik volt, Bacsek Zolit egyebkent utolertem ezzel (a felesegevel ment, gondolom ezert)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ma jo szel volt! :)
Sikon 62 km/h-t tartottam egesz konnyeden, semmi sprint.

És visszafelé?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.439 hozzászólás
szovjet idõfutam váz: Takhion time trial bike | Flickr - Photo Sharing! :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ma jo szel volt! :)
Sikon 62 km/h-t tartottam egesz konnyeden, semmi sprint.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

ezt a bringát nagyon elfogadnám: Full 600.! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása pedált meg stucnit cserélnék rajta,aztán gyia. :cool2:

szép a hajtómû. a másik dolog, ami a krómozott bringákról eszembe jut, hogy biztos sok grammot pakol hozzá. de tökre nem igaz: Merényi Bel Canto Pista kerékpárteszt szóval ezesetben 9 gramm

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.439 hozzászólás
ezt a bringát nagyon elfogadnám: Full 600.! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása pedált meg stucnit cserélnék rajta,aztán gyia. :cool2:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Országútival Pomáz felé kell menni Budapestre, nincs kecmec. Bár a 11es melletti bicajúton reszelgettek valamit, nem olyan katasztrofális mint volt, de jónak sem mondanám. Viszont a város elejétõl a bringaút, ami a Duna mellett visz, és az tükörsima, utána szintén a Duna parton tudsz végigmenni, ami szintén jó, ha kiérsz a végére, ott meg már lehet menni a 11esen. De az igazi az, ha kiköltözöl :)

2 db 10 méteres szakaszon felmarták, (vagy 2-3 éve) aztán rájöttek hogy hopp nincs rá pénz.

azt a duna melletit nézted mostanság ? kezd pont úgy kinézni mint a régi , mert kb ugyanakkora (semekkora) alapot csináltak neki (300milláért). jövõ tavasszal kb már montival lesz csak járható.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sanada

sanada

újonc

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

sajna nincs 32es átmérõjû rx 100-as elsõ váltó. azt tudod tenni,h konzolos váltót kéne beszerezned,és akkor egy akármilyen váltóbilincsel meg tudod oldani. 1 ilyet kéne venned hozzá: Shimano bilincs-konzol átalakító (Váltás | Váltó | Váltó alkatrész | Adapter) | Kerékpár Webshop

Köszönöm a segítséged, megpróbálom ezt a verziót. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.439 hozzászólás

Sziasztok, bringámon minden shimano rx100-as kivéve, az elsõ váltót. Elmúlt napokban sikerült egy rx100 as elsõ váltót beszereznem, örültem, hogy végre teljes lesz a szett, de mint kiderült a váltó bilincse 28,6 mm, a vázam pedig 32 mm környékén van. Lehetne ezzel valamit kezdeni? Esetleg van rx100 elsõ váltónak, nagyobb bilincse? Most olyan vagyok, mint egy kisgyerek, akinek elvették a játékát... :(

sajna nincs 32es átmérõjû rx 100-as elsõ váltó. azt tudod tenni,h konzolos váltót kéne beszerezned,és akkor egy akármilyen váltóbilincsel meg tudod oldani. 1 ilyet kéne venned hozzá: Shimano bilincs-konzol átalakító (Váltás | Váltó | Váltó alkatrész | Adapter) | Kerékpár Webshop

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szentendre es Pomaz kozott nagyon rossz az ut, Szentendren keresztul eljutni a Lajosforras, Domorkapu, vagy Skanzen fele is gaz, kavicsos, vacak utak mindenhol a faluban.
En ezt az utvonalat tudom a bicikliutason kivul. (Az egyebkent jobb, szerintem)
Bike Ride Profile | Pilisi KOM vadászat near Pomáz | Times and Records | Strava

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Amit én ezzel kapcsolatban írni tudnék, azt a moderátorok törölnék innen. Én mélységesen sajnálom, hogy ez megtörtént.

Írd le nyugodtan. Nekem is lennének gondolataim a témában, amit amint idõm engedi, le is fogok írni.