Merre?? Ott meg olyan sz@..rok az utak, h azt leírni is képtelenség.
vagy csak ismerni kell a jó utakat
Ezt a szuper szentendrei utat majd mutasd meg, mert en csak szar utakat tudok arrafele. Sajnos.
gyertek le szegedre a hétvégén, tekerünk egyet, itt nem baszogatnak a rendõrök!
Ave jössz még valamikor felénk?
Ha ennyire nincs téma:
Augusztus 20-án gondtam tekerek egyet Szentendrén keresztül. Oda felé még minden rendben volt. Visszafelé mikor már kijössz a városból a 11 úton a benzinkút elõtt ott állt a rendõr. Mikor megláttam õket fel akartam menni a bringaútra (akkor lejöttem a fõútról). A bringaúton kb 20 cm homokkupacok voltak a szárazság miatt, ssélyem nem volt hogy el tudjak menni. Látva a helyzetet visszamentem a fõútra, hiszen 200 m után úgy is lekanyarodok Pomáz felé. A rendõr persze nem hagyta annyiba, leintett.
30 perc várakozás után (mert közben másik 2-3 emberrel szemben intézkedtek) nagynehezen, nem részelezem hogy, elengedtek,de nagyon gáz szitu volt. Az egész napom de leginkább a bringázásom tönkretették. És hihetetlen, hogy mennyire szörnyû a helyzet Szentendrén. Ott nem lehet tekerni... Ha igen, megbüntetnek! A rendõrt mikor mondom neki, hogy a bringaút járhatatlan nem érdekli, szabály az szabály....
Mondom neki és a Váci úton akkor miért bringázhatok? Nem érdekli az pesti oldal....
Kabaré.... és nem tudunk tenni ellene...
Erõsen függ a környezettõl és a tempótól, a napokban tekertem le a Passau-Bécs távot. 316km, közel 15 óra alatt amiben két óra pihenés volt. A végén nem voltam fáradt, elgyötört, a táj gyönyörû és változatos a tempó meg közel 25km/h volt. Így tényleg el lehet "szórakozni" az outi nyergében.
Erõsen függ a környezettõl és a tempótól, a napokban tekertem le a Passau-Bécs távot. 316km, közel 15 óra alatt amiben két óra pihenés volt. A végén nem voltam fáradt, elgyötört, a táj gyönyörû és változatos a tempó meg közel 25km/h volt. Így tényleg el lehet "szórakozni" az outi nyergében.Hat nekem a 7 ora is boven sok biciklin, nemhogy 24.
Ridley Noah Fast
70%-át egyedül toltam,ugyhogy ha egy egyszemélyes sort láttál akkor az én lehettem:)Én 400-nál szálltam ki a legjobb 640-el végzett.Igazi családias buli volt semmi nevezési dij csipes mérés meg ilyesmik mégis nagyon jó volt.Reméljük jövöre semmi gondod nem lessz és végig tolod!!!
A szombati gomba maratonon 31-es átlag lett (2100m szint) azért az is megér egy misét:)
A sebesség mindent megold.